Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

maruska, ja som momentalne kazdy den u nefrologa, lebo mi velmi zle odteka moc z lavej oblicky a cela je napucana, chuda :-(, mam aj rozsireny lavy mocovod :-((, no dal mi vcera okrem antibiotik nejaky liek, brali mi aj krv a 24h moc a tam ta vzdy musia vazit, lebo sa to rozratuva presne podla vysky/hmotnosti, kvoli kreatininu atd, no a tak ma vazili dnes a vcera som stale chodila na WC a dnes som mala namiesto 57,5 uz len 56,5 :-), takze to bola vsetko voda.

maruska123

maoam ano??? no vidis...a ako si to zistila?resp ako sa ti to potvrdilo?

ktovie kolko by si vazila bez tej vody, mozno by si uz aj bola vyharala stavku :)

maruska123

ja nechapem co to tu dookola stale risite

luckatucka u teba je vidiet, ze ty dennodenne riesis len svoju vahu, resp nieco okolo toho...takto zle dopadnes,nemeozes sa zaoberat len takymito vecami, ci je clovek spokojny a nespokojny a kto co pvoedal a nepovedal na tvoju vahu..kasli na to, inak skoncis s ppp

Maoam

caute baby, mam kratku pauzu, tak som vas dosla pozriet a vidim, ze sa tu riesia uprostred tyzdna pocas dna veci, na ktore ja nemam vobec cas :-DDDD

neviem co kto cita, ale ja take veci necitam a ani neviem, kde sa na ne chodi ;-), ja som si dnes stihla precitat na nete len za tri minuty aktualne spravy z politiky v Nemecku, nic ine...

babule, prajem vam pekny den

Luckatucka

Presne o tom v celom zivote ide o spokojnost.Ale ta zavisi od viacerych faktorov:
spokojnost so sebou samym - postava,celkovy vhlad
spokojnost v pracovnej oblasti
spokojnost vo vztahovej oblasti
spokojnost v oblasti zdravotneho stavu
spokojnost v oblasti rodinnych vztahov
Myslim si,ze ak jedno z toho nefunguje clovek nie je so sebou spokojny,nie je stastny.Nieco mu chyba,je frustrovany,nervozny atd.

Luckatucka

VaMo : no neviem kazda titulka je o vzhlade a v casopise je min.jeden clanok o chudnuti,zdravej strave atd.To je akoby sme povedali,ze v psravach je len vsetko pozitivne,ked si vsimame len pozitivne veci.No nechajme to tak,nerada zacinam taketo debaty.
Samozrejme,ze sa nemas s kym bavit o vahe.Kedze vyzeras asi velmi dobre,kedze si vzor pre ine zeny,ako povedala ta zena vo fitku.Tak nemaju potrebu riesit tvoju vahu,ako vyzeras.Hlavne nebyvas s rodicmi,si dospela,samostatna zena,ktora ma ine problemy a nikto jej doma nehovori,schudni,nezer.Chapem ze tym padom sa nemas s kym bavit o vahe a nemas potrebu to vobec riesit.

VaMo

Kazdy si na nete ci v inych mediach najde iba to, co ho najviac zaujima a co hlada. Ti, kt. nezvladaju svoju vahu, jedlo, vzhlad...budu stale vsade vidiet len "reklamy na chude tela", ti, kt. su vyrovnani a spokojni so sebou sa docitaju a uvidia uplne ine veci.
Ja som na nete dost casto, citam noviny i bulvar, prichadzam do styku s obrovskym mnozstvom ludi - denne - a neviem, kedy naposledy som zaregistrovala spravu o priberani, resp. kedy naposledy som sa s niekym "nazivo" bavila o vahe...

Luckatucka

Vcera som inak nasla jeden dokument o kocke,ktora sa chcela dostat do prestiznej modelingovej agentury v USA.Ked sa rozhodla ist na konkurz mala vysku 174cm a vahu 63kg.Bola stihla,pekna,dlhe vlasy,krasne modre oci.Na konkurze jej povedali,ze ma pekne crty tvare,ale musi zhodit min.na 55kg.Tak zacala sportovat,menej jest,ziadne sladkosti.Zhodila na 57kg a opat prisla na konkurz.Kde jej opat povedali,ze ma vela cm v pase - 64cm,pritom mala uplne ploche brucho.Ze este musi zhodit.Zacala jest len zeleninu,ovocie,jogurty.Nic ine neprijimala a cvicila 2x denne.Po mesiaci zhodila na 52kg.Vtedy sa s nou agentura zacala zaoberat a vzali ju.Po polroku v modelingu sa z krasneho dievcata stala troska.Zacala fajcit,vacsinou prijimala len tekutiny a kavu namiesto jedla.Ked sa o polroka vratila domov na dovolenku.Rodicia ju nemohli spoznat.Vyzerala uplne inak ako na fotkach,vyrazne licne kosti,panvove kosti,kruhy pod ocami.V tom case mala v pase 59cm.Rodicia zazalovali modelingovu agenturu a dceru odviezli na kliniku liecby PPP.Po roku a pol mala ich dcera 60kg,vyzerala uplne inak.Nasla si priatela,bola krasna,stihla,sexy.Bol to zaujimavy dokument so stastnym koncom.Ale kolko zien,modelky,moderatorky,spevacky,baletky dnes trpia PPP a skonci to zle o tom media neinformuju.Oni nas len informuju o tom,ze nejaka zena pribrala 2kg.To je uz vazne chore.Ked si pozeram net vsade sa riesi vzhlad,pribrala,mala by so sebou nieco robit atd....