Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
carey
Tak ja len dufam, ze ta demotivacia co pises nie je "nakazliva", lebo ja dnes sa normalne nespoznavam! Prinutila som sa sice pozehlit, trochu upratat, ale baby ZEREM, polihujem, neviem, co so sebou... :-(
ahojte baby, vidim ze Maoam udala svoje miery, ty si teda riadna kocka, podla mna mas velmi dobre miery :)
Ja som dodam miery zajtra, nech ma ma co motivovat, terajsi ciel je mat naspat boky 95 a nie 99 ako teraz :( citim to na obleceni, ze su mi veci uzke.
Inak posledne dni som taka ze ma nic nezaujima, neviem sa pre nic nadchnut...dufam ze to je len kratkodobe. Dnes som zasla aj do fitka a budem sa snazit chodit 4x do tyzdna, nech tie kila dam dolu.
Maoam - no Whitney je fakt skoda, jej hudobna tvorba je neuveritelna, no drogy jej zatienili rozum a tak aj skoncila.
Evik1 - no k tvojmu otcovi, ja by som mu to normalne povedala, lebo on si zvykne a uz sa ho nezbavis.
Inak si predstavte pozeram dnes maili a byvaly mi napisal ze ahoj, ako sa mas... ked som to uvidela, tak mi zasa srdce zacalo rychlejsie byť, stale nie som za tym., ale po chvilke som uz kludna.
kettler je dobra znacka, velmi dobra na domace pouzitie, vydrzal by ti dlho pri 50kg :-DD
no neviem, ale podla mna by si mala nejak zakrocit alebo tvoj muz, viem, ze je to voci takymto osobnostiam strasne tazke, zvlast ak otec zneuziva fakt, ze ho obcas potrebujes (kvoli detom) :-(( o to horsie
drzim ti palce v novej praci :-)
kettler 320€ v akcii,mala som aj za 10,ale rýchlo som ho predala,toto jerozdiel.ale len pre mňa.zaslúžim si po 6 rokoch mať komfort pri TV,hoci to striedam,ale ja mám naň právo a budem pôsobiť ako navďačnica,a ešte ani robotu mi nepomohool nájsť,hoci pracuje v školstva 40 rokov všetci riad,sú jeho spolužiaci a ja som sa prebíjala vo výrobe,odkedy som prišla o fleka v mš.Ale pozor,idem od marca do škôlky opäť a sama som si to! konečne nebudem pri páse,ani v hore!!!po 9 rokoch idem robiť svoju prácu teším sa aj bojím.
evik1, tak to je pravda, ak to nie je profesionalny stroj ako vo fitku, ktory stoji dakych 1000 eur a viac, tak ti to rozbije coskoro :-(((
On sa strašne urazí a už nepríde,ale potom ani ja tam nebudem môcť dať deti k mame,ked bude treba.ja nie som úzkoprsá,ale vedľa milky písal,že ak je to normálny stroj tak 50kg žena v pohode,ale ak to nie je profi teda masa železa tak 90 kg chlap denne na hodinu mi to rozbije.ale ide o to,že ja som moment,bez práce,ale čo sa týka takýchto pomôcok,uprosila som mužea na splátky,nech už len toľko nebehám v mraze,členky mi odchádzajú na fitko nemám proste len ten beh a tu,otecko,čo minule vravel že mám drísty,zrazu mu nič nevadí a začal si sem behať ako na klavír!som naštvaná,lebo ja si ho ani neužijem a bude po ňom,neveim,či sa to dá opísať,botasky som rozsypala pri mojej frekvencii,nastupujem do práce,nebudem mať čas na behanie,tak sa spolieham,že zadné vrátka a tu...budem si písať poradovník na vl.stroj!A keby nemal na to! bežky má zjazdovky,celú výbavu,to mne nikdy nič,ešte aj korčule som mala jeho ako decko s 3mi ponožkami 10tky!
evik1 a zvolit priamu rec sa pri otcovi neda? sprava sa velmi egoisticky a vyuzivacne, nedaj sa!
evik1, nie, stitna zlaza je ok, ja nemam problem s placlivostou ani hnevom
mam dost stresu v poslednej dobe, myslim, ze to uz trva prilis dlho, snad to bude lepsie
ale dakujem za tip :-)
maoam a nemáš niečo so štítnou žľazou? moja mama to tak prežívala,triesla sa revala,teplo,ešte učila a nervy v ťahu,potom dostala eutirox a pohoda a operácia samo,no ale vraj sú také príznaky,nervozita,plačlivosť,babky stále chodím von -25 ráno najteplejšie som mala -12 cez obed,ale držím sa,lebo eliptical je fajn,ale dozvedel sa o tom môj oco a chodí si sem ako do fitka ,chce mi ho rozmetať tak ho chcem ušertiť a som z toho na nervy to mal byť môj,na splátky!!!neviem ako mu to povedať,lrebo sa najeduje,ale nevieme kedy príde,vždy sa tu na tom potí,no proste sme s mužom v koncoch.
no mala vydrz. gratulujem jej.