Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

MaariSSa, precitala som si, co si napisala, napisem ti moj nazor na to, ak ti to nevadi :-):

takze, na to, ze nesportujes a po veceroch vyjedas a mas zavislost na cukre, mas uzasnu vahu, cize velmi neinklinujes k nadvahe, skor naopak, budes prirodzene stihlejsej postavy, to je velke plus :-), takze ked mas 172cm a tych 58-59kg, mas vlastne vybornu vahu, chudnut ti netreba, staci udrziavat (moj nazor)

ale skor to vidim tak, ze mas problem so zavislostou na cukre (to mi je osobne velmi zname a bojujem s tym, momentalne dost uspesne), kluc je v nedostatocnej vyzive, neviem aku mas inak stravu, ale cim vyzivnejsie budes jest, tym lepsie budes zvladat ataky na sladke a sacharidove jedla, potrebujes hlavne kvalitne bielkoviny, pravidelnu stravu, VELA surovej zeleniny, trocha ovocia, dusenu zeleninu a musis sa naucit dlhodobo dobre jest (vyzivne, nie kaloricky) a postupne sa to vyrovna, iste ti chybaju vitaminy, mineraly, ktore este viac sposobuju hlad po cukre

ja som bola zavislacka na cukre a za poslednych 14 dni hrozne davam pozor na to co jem a mala som len dva dni, kedy som to nezvladla, cim zdravsie jem, tym menej problemov mam zvladnut tie chvilky

vela robi aj stres, mozno je pre teba vecerne vyjedanie formou uvolnenia po celom dni

mozno by si mohla vyskusat uvolnit sa inak? (kupel, masaz,joga?)

ale tebe fakt staci zacat zdravo jest, zredukovat to sladke, obcas sa hybat a mas uzasnu postavu...

MaariSSa

Carey - takze mam 172cm a vazim momentalne 59kg ( mam menzes, a je po vikende, a to som iba doma oddychovala a napchavala sa ble :-( Najvacsi problem su pre mna vecery, ked sedim pred tv a jem jedno cez druhe. cez den sa viem krotit pokial som v praci alebo dakde beham, vybavujem, popripade som s priatelom, ale akonahle pridem o 17 domov z roboty a viem, ze uz ma nic necaka, nikam nejdem, tak sadnem k tv a jem hluposti, sladke, slane, ale najviac si neviem ti sladkosti odpustit.
Chcela by som schudnut na 55-56kg, ale trvalo, nie ako teraz ze dokazem mat po vikende 60kg a za tri dni dajme tomu 58,5kg, ale co z toho, ked sa potom raz riadne najem niecoho nezdraveho a mam to hend naspat...chcem schudnut NATRVALO, ale zase nech to netrva prilis dlho...nesportujem, mam sedave zamestnanie, chodim este aj na vysoku skolu, cakaju ma statnice a pisanie bakalarskej prace, predtym som chodila sem tam nejaky sport, ale teraz absolutne vobec nic...pojde to aj bez pohybu?

Maoam

Carey: no jasne, odvazim sa spolu s tebou, vsak ty mas vahu na svoju vysku aj teraz uplne super, ale chapem, ze ta hneva, ze si nabrala cez skuskove :-(

ja som prave dorazila s tlstym sanonom dalsich papierov na tento tyzden, ale obcas vam pridem kuknut, lebo potrebujem obcas vypnut, inak sa zblaznim

MaariSSa: vitaj u nas, napis o sebe viac, nech sme v obraze :-)

carey

MaariSSa ahoj, jasne ze ta vezmeme :) napis svoju aktualnu vahu,vysku a ostatne miery, ci sportujes atd...pokusime sa ti poradit :)

Maoam - oki tak sa vazime spolu, dufam ze do konca mesiaca bude pod 62kg a dajaky cm ubudne.
Inak v piatok idem na pilates konecne, len sa bojim ze budem uplne nemehlo, ale tak kazdy raz zacina no nie :D Poslednu dobu ma dost bolieva chrbat. Dnes som este pred skolou stihla fitko na hodinku, tak mam uz lepsi pocit..aj stravu upravujem :) Ja som odsudena na celozivotny sport a zdravu stravu, lebo akonahle prestanem tak pan jojo pride

MaariSSa

Baby, uz dlhsie vas citam, aj ked som dlho nenapisala, kedysi som pisala do temy Nehanbim sa za to co som dnes zjedla...citam vas rada, len som sa nechcela pridat, pretoze si myslim ze cim viac sa zaoberam vahou, stravovanim, chudnutim, tym viacej sa mi nedari schudnut, lebo myslim na jedlo nonstop. Ale vyskusam to, pretoze chcem konecne schudnut raz a navzdy, a nie ako doteraz - "chude a tučne" obdobia...Vezmete ma medzi vas? :)

evik1

Smilestarr netráp sa,koľko máš rokov? a výšku?Ja ked som mala cca 15,som vyzerala horšie ako dnes a po pôrodoch a tiež rodina nechápala,prečo chcem obmedzovať škroby a tak.Oni si ťa chcú úctiť jedlom ,to je proste kutlzúra tu skostlivená ,ako v černošskom kmeni,hrozné,ak nepríjmeš-urážka nacti,pritom lepšie by urobili,keby ponúkli kvalitný čaj,že: nežerme už toľko dieťa moje,poď,mám tá skvelý čajík,novinka!!!utopia,alebo :vezmi si toto kilo ovocia,ked budeš mať chuť,zješ...