Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam , dakujem pekne za gratláciu :)) Hej hej úspešne som zdolala všetky skúšky, našťastie.. Aj ked dnes sa nám začal nový semester opať :D
No takže dnes strava ok, som spokojná :) Nič sladké. Aj ked ráno som si dala jeden pomaranč, teraz o piatej mandarinku. Je tam sice cukor, ale na to,že mi v piatok majú začať svoje dni, je to super....Ziadne prežieranie. Pred obedom som bola vo fitku, opat klasicky s ami nechcelo, ale potom je to taký skvelý pocit...Najhoršie je vojsť,prezliecť sa a prvých 5 minut na stteperi, :D (aspon u mna) , už potom to ide...Inak podla vás je postačujúce cvičiť tak okolo 70 min. 4 až 5 krát do týždna? Niektore baby makajú v tom fitku ale fakt že brutálne, ja tolko na tých strojoch zatial nevydrzim .. ja si dávam 20alebo 30 min.pás, rýchle,pomalšie tempo, 20 bicykel , 25 min.steper, a som hotová .. :D Najhoršia partia tela je u mna brucho ale hlavne SPODNA strana stehien .. :(( TAm sa mi to fakt ukladá.. Hlavne ked sedím je to vidno. Zajtra makám opať. Takže asi tak :)
Hih ja tiez dakedy buduci tyzden, zajtra budem volat kedy ma volne :) Mne tak rychlo rastu vlasy, ze ja kazde 3 mesiace musim na ten melir ist lebo uz to nie je pekne. Zajtra mam cely den skolu od rana do vecera, tak budem rada ked pridem vecer domov, lahnem a spim :)
Ja si myslim ze je to realne aby si schudla tie posledne 3kg, mozno potom kebyze napr. posledne 2 tyzdne urobis tak ze minimum sacharidov a viac bielkovin, to tiez moze urobit svoje ale asi to nie je dobre dlhodobo takto.
Prave som si pozerala fotky z 2007 roku z dovolenky a tam som mala podobnu postavu ako teraz, nevidim tam dako rozdiel, inak je to hrozne ze uz par rokov chcem to dakam dotiahnut a stale som v tom hnusnom kolotoci, vzdy sa mi to vrati spat, normalne som rozculena teraz
Carey, tak uz 14 dni jem velmi zdravo a zhresila som len 2x, co je myslim si, celkom slusny vykon na mna, vzhladom na to, ze som predtym vyjedala sladke denne :-(, teraz som na tom leveli, ako pred Vianocami :-), ked som sa tak dobre drzala so sladkym vtedy.
No a teda som chcela povedat, ze za tych 14 dni som dala dole 400g :-D, z 57 na 56,6.
Takze si myslim, ze je realne dat do 29.02. na 56,0. No a potom mam cele dva mesiace na zvysne 3kg. Bude to dost tesne, ale mozno to vyjde.
Ak nie, tak hold nevadi, pojdem na kratko! :-)
Aj ja sa idem objednavat na melir :-D, chcem ist zaciatkom buduceho tyzdna.
Tak to som rada, ja na vas vsetky myslim kazdy den, pekne sa pohaname vpred :) Dnes ako som cvicila som citila taky blazeny pocit, to bolo urcite znamenie, takze ty do konca februara 56kg a ja pod 62kg, podla mna to vzladneme. Ked si zoberiem ze cez Vianoce som mala 59kg a 95 boky to bolo ake dobree, zapojim pilates a uvidim co to spravi. No bude to dobre boliet na zaciatku, musim to vydrzat.
A kedy ti vyprsi ten cas na to zhodenie tych kil? Ja sa terazr idem objednavat kadernicke na melir a aj strihanie, tak na teba intenzivne myslim a dufam ze ti ostanu dlhe vlasky
Carey, dnes lepsie :-), doniesla som si kopec papierov, tak mam co robit ale este oddychujem u vas tu :-D
ale uz len par minut
Maoamka ako sa dnes mas?
MaariSSa, skus si ten svoj jedalnicek otocit. Ty riadne ani neranajkujes, na jogurte do poobedia fakt nevydrzi nikto, nieto este ked mas skolu a pracu.
Musis ranajkovat. Müsli, alebo chlieb, natierka, na desiatu ovocie, jogurt, hocico taketo, ale musis mat doobedu aj sacharidy. Na obed ak si v praci, nos si so sebou jedlo, ktore si vecer alebo rano pripravis. Ak nie si zvyknuta, budes si musiet zvyknut. Mozes si urobit fajne sendvice, alebo si zohrejes v mikrovlnke v praci teple jedlo, kludne aj zemiaky, cestovina, polievka, hocico taketo. Poobede a vecer by si mala jest viac bielkovin a zeleninu, idealne len to, ale kedze ty mas dobru vahu, vecer kludne mozes zjest aj trocha sacharidov (chlieb, knäckebrot, trocha zemiakov). Poobede a vecer by praveze mali prist na rad veci ako cottage, tvaroh, vajicka, mäso, tuniak, surova zelenina...
No citala som tvoj prispevok MaariSSa a mas skoro taku istu vysku ako ja a mas 59kg, ja mam 173/62,6kg, mohla by si este napisat ake mas miery, lebo vaha casto nerozhoduje o tom ako vyzerame.
Maoam ma pravdu, upravit stravu, 3x do tyzdna pohyb a podla mna nebudes mat problem. Ked si pred telkou tak skus nasupat mrkvu, kalerab a chrumkaj :) niekedy to pomoze alebo ked uz mas chut na to sladke, kup si horku cokoladu od 70% kakaa vyssie a kludne si daj ale nie celu, stacia 2 tablicky.
Ked ide o stres, tak ti velmi poradit neviem, lebo ja ked stresujem tak jem a je mi jedno co a preto sa krutim v neustalom kolotoci...
Ale dnes ma na biku v posilke osvietilo a mam zase silu bojovat :)
MaariSSa ale to je to, ze chybny postoj k tomu vsetkemu, ty sa nemusis obmedzovat, ty sa musis naucit normalne zdravo jest. V susednej teme som ti prave pisala, ty jes cely den malo a zle, jasne ze vecer ta prepadne hlad a telo si ziada to, co mu cez den chybalo.
Tebe netreba chudnut, nemusis sa obmedzovat, nauc sa postupne zdravo jest, chapes, to je cely problem, ze nevies normalne jest.
A aj sladke obcas mozes (ale nie kazdy den, nie na posedenie kilo cokolady), aj cestoviny s omackou kludne mozes, ty si to mozes vsetko dovolit, ale ich zjedz na obed a nie vecer o 20h.
maoam - dakujem za nazor, ja si v podstate myslim to iste, viem, ze najvacsi problem je zavislost na sladkom..a tiez je pravda aj to s tou vyvazenou stravou, ja sa stravujem otrasne, pretoze velmi malo jem normalne jedla ty, myslim polievky a druhe teplo jedlo, v praci take jedlo nejem vobec, ked tak si ho dam na veceru podla toho co je, ked nie je nic, tak si objednam cestoviny alebo pizuu alebo zjem napr.200g syra co mam doma a sladkosti no hroooza...ovocie sem tam, ked mam chut, nejake jablko alebo kiwi, zeleninu takmer vobec, ide hlavne o to, ze nemam na nu chut dat si ju samu a proste nebola som ani ako dieta naucena jedavat napr.paradajku ku chlebiku, tym nechcem nic vycitat mojej mamine lebo ta sa o mna stara prikaldne :-D ale napr.cez vikend som bola s nou na nakupe a nakupila som zeleninu rukolu redkviku kalerab a tak co mam celkom rada a spravim asi salat...lenze zase ta moja dilema : preco si dat salat, ked si mozem dat cestoviny so smotanovo-syrovou omackou? ja viem, chudnutie je o pevnej voli, a ta mne chyba, naozaj chyba...treba si ju pestovat, ale ako? nemam rada ten pocit ze som obmedzovana... :-/ ale viem ze chudnutie je v prvom rade o sebadiscipline