Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
VaMo: jj, aj moje sa blizia :-(
Carey: u teba, ked si citam tvoje miery, si stale musim pripomenut, ze si vysoka, takze to vobec nie je zle, hlavne mas stihly pas si myslim, na svoju vysku a to pises, ze si pribrala, sa fakt niet na co stazovat
podla mna ked zacnes teraz pravidelne chodit do fitka, to das rychlo dolu :-)), si kocka, na tvoju vysku su to uplne fajn miery
Smilestarr: zabudla som ti pogratulovat k uspesnemu ukoncenu zimneho semestra :-D, drz sa, neboj, pojde to dolu, len nestresuj
Pekne napisane, maoamka. Jasne - tolkokrat omielane, ale skutocne pravdive - VSETKO JE V HLAVE a stave mysle. Vsetko sa da vnimat z roznych uhlov pohladu a podstatne je, aby sme zvolili taky, kt. nas urobi skutocne stastnymi. Samozrejme za predpokladu, ze tym neskodime nejak okoliu a pod. /nie ze zabijem cloveka, lebo ma to vnutorne uspokoji!/
Vcerajsok uz davno neriesim, ale to je asi v mojom pripade jasne. Som podrazdena, asi dojdu kramy :-(
tych par kg ale dam dole, aj ked mi je jasne, ze si na to pockam asi rok :-DDD, ale nejdem sa na to uz upinat
tesim sa, ze sa mi dari jest zdravo a za posledne tri tyzdne som len 2x zjedla sladkosti :-DD, takze na nieco je to vsetko predsa len dobre
VaMo: netrap sa kvoli takemu dnu, bola nedela a ty makas a makas, takyto den je velmi potrebny, telo si vezme, co potrebuje :-) obcas treba aj polenosit a zrat :-DD
babule ahojte :-), prajem vam vsetkym uspesny tyzden
viete co, vcera vecer mi poslala kamoska fotky zpred 12 rokov :-D, nascanovala vsetko, lebo vtedy sme este nemali digitalny fotak ako dnes :-D, vtedy sa pekne krasne este po fotky chodilo k fotografovi
no ale co som chcela, vtedy som mala tu istu vahu co aj teraz, ibaze som bola neuveritelne mladucka :-), vsimla som si, ze som vobec nebola dokonala ani vtedy, ale vtedy mi to bolo uplne jedno, tvare mame vyskerene od ucha k uchu, vlasy este nefarbene, kazda svoje, sedime tam v cukrarni a ladujeme :-D
jednym slovom - stastne
a myslim, ze za tych 12 rokov sa nejak dost zmenil svet (k horsiemu), co sa vnimania a aj sebavnimania tyka a pod tlakom sme na seba ovela prisnejsi a pozadovacnejsi ako kedysi
viem, ze vtedy, v tych casoch sa este ani vsetky mlade baby neholili (teda nie vsade :-), viac sme si uzivali zivot a hlavne sme zili akosi jednoduchsie...
uprimne vam poviem, ze ja som sa uz zmierila s tym, ze tu stavku prehram a budem na kratko :-D, ale aj keby nie, je to jedno vlastne...bude ako ma byt
ja sa nechcem uz trapit pre take hovadiny
som spokojna sama so sebou a mam pekne telo, aj ked nemam dokonalu postavu, o 10 rokov uz nebudem mlada a budem si vyciatat, ze som roky mladosti stravila vycitkami, napätim a nespokojnostou, frustraciami
to je velmi nemudre
smilestarr - ja ta chapem v tomto, lebo ani mojej babke to nejde vysvetlit preco si jednoducho nedam ten uzasny, skvely kolac..jednoducho sa urazi a povie ze ho nechcem, lebo je zly, ale uz to neriesim. A mam kamosku co papa vsetko ale na nej to je aj vidno, po svadbe dost pribrala, aj sme jej to hovorili ci nechce s tym daco robit, ale ona sa len usmiala a povedala ze kazdy na nieco umrie a ze si chce zivot uzivat a nie sa trapit dietami...takze jej uz tiez nic nehovorim, a i ked ma par kg naviac je to uzasny clovek, priatel do smrti.
Dobre rano, svieti slniecko dnes to vidim na lepsi den ako vcera.
Udavam aktualne miery:
Váha 62,6
Boky 99
Pás 70
stehno 60
Lítko 36
Nesumer velky, ale tak makam odznova. Dnes ma uz caka skola, myslim ze uz sa budem musiet rozbehnut.
a ešte ked sa moja 48 kilova spoluziacka čuduje že čo som taká a nedám si s nou čokoládovy pohár v kaviarni ..(ona si dá hocičo , hocikedy aje stále rovnaká) Ach niektorým ludom sa to nedá vysvetliť .
ach babeny ja som taka nestastná ked sa vidim v zrkadle...skoro všetky moje veci su mi úzke, rifle, v pulovroch mám brucho .. Nič sa mi nelubi na mojej postave :( Zajtra idem opat do fitka makat na hodinu a pol . Stále mám 65 :((( Katastrofaa. A teraz o siestej som bola u tety a dala mi puding so slahackou !!!! ze ked si ho nedám tak sa urazí (A to ako fakt) ,moji pribuzní nejak vobec nechápu moju snahu so sebou čokolvek robit...
to je pravda,pestujem hnev a on o tom nevie sakra,ale nechcem si to pokaziť,ved je to len stroj,ale pre mna drahý a ked si mohol kupiť iné veci,alebo aj auto a na nom behať na plavko sám,zatiaľ čo my sme sa tlačili 6ti v jednom,aby som mohlavziať sestru s frajerom aj deti,to bolo trapne má svoju hlavu ,ale ked sa mu chce,tak zabudne,aká bol nepríjemný,ach jaj.otepliť ake kedy???už som fakt umavená,viete ako behám, dám si hrubé rukavice a na ne eštte zaseknem pod vetorvku rukáv čiapky,áno dobre vidíte flísové čiapky ,lebo by som mala omrzliny 2 st.!vidno je fajne dlho,dne s 3x von.z toho druhýkrát útek pred otcom no sranda potom sme boli hodinu von.dík za zdieľanie.
uz nam asi vsetkym ide na nervy to pocasie.
ALE, ma sa oteplit trosku, a svetlo je uz pekne dlho, takze uz to bude len a len lepsie.
U mna urcite, lebo to chcem a zajtra si za tym aj pojdem!
Inac ja dnes tiez minimum pohybu .. lenosim, no pred sebou narocny tyzden, tak si vravim, ze si trochu aj zasluzim.
evik1 - akokolvek ti to padne za tazko, treba otcovi povedat ako sa veci maju. S chladnou hlavou ale treba povedat svoj nazor, nedusit to v sebe. Takto nielenze prides o svoju investiciu, ale zivis v sebe hnev, ktory nezmizne, kym si to navzajom nevyrozpravate. A predsa nechces vzdy, ked ho uvidis byt nahnevana a mysliet len na to, ze keby ....... tak by........ Povedz mu svoj nazor!