Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
MaariSSa, z PPP sa nikdy nikto uplne nedostane, teda aj po uspesnej dlhorocnej (!!!) terapii VZDY ostane vo vnutri stopa, jazva. Par % zien to zvladne, klobuk dolu pred nimi, ale podla mna aj tie obcas musia bojovat s vycitkami a nutkanim.
Absolvovala si vobec riadnu terapiu?
Uz som ti pisala, ze ty musis zacat dlhodobo vyzivne jest, ale nemozes ocakavat zmeny po 3 dnoch. To trva tyzdne. Mesiace.
Tak po mesiace sa zacnes citit vitalnejsie a lepsie.
Netlac a nesur.
Pomaly dalej zajdes a do leta mas kopu casu.
VEty typu do vikendu musim mat 58kg su PPP-myslienky.
Zahod ich.
Iba ta tryznia a blokuju ta na ceste ku zdraviu.
Ano, ja sa snazim vobec nejest sladke. Ja mam normalnu hmotnost a nikdy som nebola a ani nechcem byt vychrtla.
Ja citim, ze par kg treba dat dole, lebo sa necitim OK.
Je to privelky vahovy balast.
Len preto to robim.
Pre nic ine, len pre pocit a pre to, aby moje telo optimalnejsie fungovalo s mensim balastom.
U mna ide o nejake 3-4kg, viac nie.
Maoam - ano mas pravdu, tlacim na seba, lebo ked sa vidim v zrkadle, aky nechutny mam ten tuk na bokoch a zadku a stehnach je mi do placu! Nechcem byt vychrtla ako som uz raz kedysi bola, ale mat peknu postavu, ako napr toto leto, mala som 56-57kg a vyzerala som fajn! Normalna baba, jasne ze nie modelkovska postava, ale ziadne trcacie tuky z rifiel a podobne...
K tomu sladkemu: ty si to odopieras uplne? To ja zase nie, ja ked zjem ako napr vcera iba tie karamelky na obed, a cukriky a oplatky na veceru, aj to povazujem za uspech, lebo niekedy pridem z prace a nemam problem zjest 200g syra, 100g cokolady, 100g cukrikov a najvacsie sialenstvo - arasidy, to ked si dam hrst, musim uz zjest cele balenie a je mi jedno ze ma mnapr 300g :-( viem ze u mna to cele tkvie aj z toho, ze som mala PPP, povazujem sa uz za zdravu, len proste toto su "dozvuky" ktore mozno neodzneju nikdy, ale snazim sa...viem, ze nemala by som sa chudnutim zaoberat aby som do toho znovu nepadla, lenze tie 3kila proste CHCEM dat dole, necitim sa dobre v mojom tele, chcem byt stihla a vitalna,aspon tak ako toto leto, a to som nedrzala diety, iba som sa stravovala lepsie, ziadne prezieranie na vecer a tak...a mala som tych 57kg a bolo mi fajn, teraz mam 59,5kg a citim sa na prd! tucna! cez vikend musi byt na vahe cislo 58 a budem ok
MaariSSa a hlavne sa NEVAZ KAZDY DEN, ale staci 2x do mesiaca, ak nevydrzis, tak 1x do tyzdna. Kazdy den je nonsens, lebo kazdy clovek ma vykyvy, staci ze mas plnsie creva, alebo pred kramami a mas o 1kg viac, hoci je to normalne a zasa sa to upravi samo. Idealne uvidis pokroky po etapach, kedze z tvojej vahy uz velmi nemas co chudnut, moze to trvat aj niekolko mesiacov.
MaariSSa, k stehnam a zadku: to chce sport, aspon 3x do tyzdna, lebo stehna a zadok rastu zo sedenia, viem to sama podla seba
ahoj MaariSSa, tesim sa, ze sa ti zacina darit lepsie jest :-), to je vyborne. Len pekne vytrvaj a hlavne, netlac na seba. Mam z teba stale taky pocit (prosim, neber to v zlom, myslim to dobre), ze na seba velmi tlacis a ze si netrpezliva a chces rychlo, rychlo vysledky a ked nebude na vahe cislo, ktore si si vysnivala, budes v depke.
Toto musis este zmenit, aj ked mi je jasne, ze to nepojde hned, z vlast, ak si mala v minulosti problemy s jedenim.
Pekne vytrvaj, vcera si jedla uz ovela lepsie, hlavne ranajkuj, lebo byt doobedu na 1 jogurte je sialenstvo.
Co sa mna tyka, tak u mna, ako som zistila, vsetko stoji a pada na sladkostiach a cukre.
Mam pocit, ze sa to pomaly po 4-mesacnej stagnacii hybe nadol, ale to len preto, ze striktne nejem sladke. Uz treti tyzden sa snazim, zatial som zhresila iba 2x, co je OK si myslim a dufam, ze to tak aj ostane a prestala som komplet cokolvek sladit, ani vcera som sa nedotkla nicoho sladkeho.
Lepsie mi travi a dufam, ze to postupne pojde dole.
Ahojte baby, ako to ze ste tu od vcera niktora nebola? :-) Asi vela povinnosti, no napisem vcerajsi jedlanicek:
R- dva krajce tmaveho slnecnicoveho chleba s bambinom a redkvickou, caj s citronom a medom ( konecne na ranajky riadne jedlo a nie len jogurt! )
D - jablko,45g karamelky
O - celozrnny rozok a jahodove acidko
V - to som pokaslala - 50g vianocne oplatky s medom, cukriky Slavia cca 200kcal, a asi 100g syr ementaler boryna 20percent tuku
Nedala som si potom uz nic, aj ked som mala doma zeleninu a morcacie prsia, ale uz som nechcela kalorie ked som tolko sladkeho vecer pojedla.
Rano som bola milo prekvapena ked som mala na vahe o pol kila menej, ako rano predtym, aj ked viem, ze to je iba voda, na zaciatku chudnutia to ide rychlo prve kilo-dve, ale tuk sa drzi, no aspon mam motivaciu, aby som zotrvala a ovladala sa, pestovala si pevnu volu, inak to nepojde, ale dnes to vidim celko dobre vecer, lebo mam ist k priatelovi, tak u neho aspon nebudem "zrat", budem sa krotit...moj ciel momentalny : mat do vikendu ( rano na lacno ) max 58,5kg ale chccela by som tam vidiet uz 58kg tak uvidime, a radsej sa nezmeriam, lebo za posledne dva mesiace som viditelne pribrala na stehnach a bokoch hlavne, takze az ked dam dole take dve kila, tak sa aj zmeriam...a vy ako? dari sa vam? ako ste vcera papali?
MaariSSa
Tak vecera by v redukcnom programe mala byt bez tych sachar. Mne sa to tiez nedari... Ja si zeleninu davam stale do pary - mam potom pocit, ze jem "teple jedlo", nie len zeleninu. Takze polovica brokolice a cottage alebo tofu...Musia tam byt bielkoviny, nie len zelenina. Potom si syta dlhsie a telo ma aj dost bielkovin na noc.
To, co si uviedla, ze mas dnes do 17.00 sa mi zda malo, resp. chyba mi tam take "vazne" jedlo na obed. Skus si pripravit tu veceru, ne kt. sa tesis do krabicky a zobrat si to radsej do prace namiesto niesoho z tych "drobnosti" co tam mas dnes.
Baby, este vas chcem poprosit, napiste mi prosim nejake tipy na veceru, mozem aj normalne teple jedlo? Alebo by to malo byt iba nieco ako surova zelenina plus cottage, popripade tuniak? bez peciva? to sa mi zda dost jednotvarne a urocite by som viac ako tri dni nevydrzala jest na veceru iba kalerab s cottage syrom :-/ ja sa vzdy totiz z prace tesim domov, ze si dam "cosi dobre"...proste taky relax, oddych, dobre jedlo a tv serial...viem, ze je to aj o zvyku, ale ked rapidne zo dna na den prejdem na zeleninu na veceru tak to asi rychlo aj vzdam :( na tom si vobec nepochutnam :( a zo zeleniny budem syta tak dve hod maximalne myslim si
Ahojte baby, Maoam, Carey - tak dnes som si dala riadne ranajky, ako keby som tusila, co si tu dnes precitam :-) Mala som dva krajce tmaveho chlebika doma upecenho so syrokremom a s redkvickou, k tomu cajik s medom a citronom :-) Citim sa skvelo plna, nie ako po jogurte, ze uz za hodinu som hladna... som v praci, mam tu dva jogurty, musli, acidko, jablko, do 17 na tom vydrzim ked som mala riadne ranajky a vecer si dam bud polievku alebo nejaky krajec chcleba so syrom a zeleninou, ci by som si mala odpustit aj to pecivo ked chcem chudnut? Ja chodim spat okolo 23hod takze si myslim te kludne aj okolo 20tej mozem vecerat ci?
Inak vcera som sa prekonala, na veceru bol ten vyvar, asi 5platkov ementaler boryna 20percent tuku, trocha bryndze a sla som s priatelom na biele vinko sadnut :-) schudnut som asi neschudla, ale aspon som nesedela pred tv a neladovala sa cokoladou...
Maoam - v stredu mi pride otec, pracuje v Nemecku a vzdy odtial donesie kila sladkosti :-( tak neviem, ako tomu budem odolavat :-/
* majú začať moje dni.