Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Carey: no mohol byt aj lepsi, hlavne mam velmi velky spankovy deficit a uz mi horsie funguje mozog kvoli tomu
okrem toho cakam kramy kazdu chvilu, takez patricne k tomu, fyzicky aj psychicky
no jasne, nejedenie, alebo jedno jablko, bezne, ale alkohol ide vzdy
klasika u mnohych bab
lenze v 30ke budu plakat a ty budes fit, neboj sa, budes odmenena neskor :-)
VaMo ja este ocakavam a nie a nie, hoci som kratko pred exploziou vnutorne aj psychicky.
Maoam - no ako vela krat pocujem nieco take ako od rana som nic nejedla a po pritom su uz 2hodiny poobede, alebo ze dnes som mala len jedno jablko...takze asi mas pravdu. Ale viem ze chodia popijat a podobne ze si uzivaju, a tak kazdemu asi vyhovuje daco ine.
Asi mam teraz len take blbe obdobie. No trapi ma ta bolest chrbta a ramien, ale piatok idem na ten pilates tak dufam ze mi to pomoze.
Inak k tej kadernicke idem az ten dalsi pondelok, myslim ze to mi trosku zdvihne sebavedeomie, lebo tie moje vlasy su strasne uz :)
Aky si mala ty den?
Pekny vecer, babky :-)
carey - uz ked si ju zjedla, tak si to nevycitaj, vychutnaj...Ja som dojedla misku Tortillas, co uz.
Dostala som prave ms :-( Otrasny den dosiahol tymto svoj vrchol /ufff, aspon dufam/.
Moj nazor na ryzove chlebiky a podobne extrudovane blbosti - radsej si daj grahamovy rozok, tie extrudovane "polystyreny" maju uplne rovnake mnozstvo sacharidov OKREM VODY. Je velmi mylne brat ich ako "dietne" zalezitosti. Takze poctive pecivo ti spravi lepsiu sluzbu ako extrudovany blud. V dobrom :-)
Carey, tak vies, pravda je taka, ze v dnesnej dobe ma cca. kazda tretia zena PPP a z tych dvoch ostatnych ma jedna nadvahu a jedna je ako-tak normalna, ale tiez sa strazi ;-)
vela mladych bab neje skoro nic, vsak aj tu je vela takych tem
skola je asi z logickeho hladiska ovela väcsia a dolezitejsia priorita a ty si pekna baba, aj ked nemas podvahu, si kocka a hlavne je, ze si zdrava
vsetko ostatne je fakt uplne druhorade
ked sa ti bude dat, chod do fitka, skus sa podla moznost dobre stravovat a netrap sa
Maoam - ahoj kocka, vdaka ze na mna myslis, ale ja neviem ci maju 50kg ale asi ano, jednoducho su tenucke vsetky. Neviem ci poriadne nejedia alebo maju taku genetiku, ale vazne pri nich som tucna. Ako nerobim si z toho velku hlavu, len som si to dnes tak vsimla ako sme sedili oproti sebe.
Aspon som konecne dokoncila zadanie a odoslala. Ta cokolada ma asi nakopla. Len mam dojem ze moj ciel je odo mna stale dalej a dalej
ahojte baby,
Petrussa, este raz ta vitam u nas :-)
Carey ahoj moja, myslim na teba, drz sa mi, skola je dolezitejsia ako vaha, neviem co myslis tym, ze vsetky spoluziacky su chuducke - co vazia vsetky 50kg alebo ako.
Prave som zjedla Sacher tortu, mamka doniesla... no moj ciel sa mi oddaľuje, nemam pevnu volu :(
sorry, dalo mi to tam skor ako som dala odoslať príspevok :-)
Ja som petrussa len si neviem zmeniť menovku keď som prihlasena.
Takže na obed som mala:
kurča so zemiakmi a kyslou kapustou
a 16.17: večera: ryžove chleby s vajíčkom
po 17.00 nejem, nie som hladná
spať chodím tak o 21.15
Zatiaľ sa držím, dnes plánujem začať so steprom. a čo vy držíte sa?
Ahojte všetci, aj keď tu s vas mam trošku mišuge, je vás tu veľa som rada, aspoň je čo čítať a človek sa veľa dozvmie. Takže môj jedálniček dnes.
RaŇajky: 5.30 guľky s mliekom (guličiek menej predsa je tam cukor
Desiata: 8.30 ryžove chleby 4, s bryndzovou natierkou
Obed: 13.20/ stravujem sa v jedalni, cize niet z