Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
no jedalnicek napr. dnes ranajky 2 krajce celozr.chleba,natierka, sunka, syr pohar caju. Desiata: mandarinka, O: kuraci rezen, ryza, kapusta (potom som ako si nejedla 5hodin, z toho 3 hodiny bola prednaska a potom som sa teperila domov) ked som dosla domov som nevedela co si mam dat presla dalsia hodina, no a potom som si dala cokoladu a pohar caju...
mas depku
Maoam - no hlavny problem je asi to ze som stratila motivaciu, jednoducho sa neviem rozhodnut a ist si za tym ako predtym. Neviem co sa stalo ale som z toho nestastna :(
Carey ale skus blizsie opisat, co jes za den, teda na com zlyhavas, kolko sladkeho, ci kazdy den, co vsetko, alebo aj daco ine je problem okrem sladkeho?
vela bielkovin a vela surovej zeleniny, aj trikrat za den (salat, surova nakrajana zelenina, velky tanier), kvalitne mäso, syry, cottage
tym sa dopujem a ide to lepsie
Ahojte, baby ja som slaboch, jednoducho cely den jem normalne a teraz si dam cokoladu? Maoam potrebujem odvykacku ako si mala ty, lebo takto nikdy neschudnem :( Dnes ako som tak isla zo skoly som v elektricke rozmyslala preco mi je zo vsetkeho tak zle a preco ma nic nebavi a nejako som zas zacala uvazovat nad byvalym ze ma stve ten nas rozchod, ze ani po tolkych rokov sa so mnou normalne nerozisiel....niekde vo vnutri ma to strasne stve a ze ma vobec tu drzost aby mi este pisal maily ako sa mam. Viem ze je zbytocne si nad tym lamat hlavu, ale vsimla som si vela krat ze aj v skole som nesustredena, v podstate tam len spim, posledne noci nemozem zaspat, som unavena.
Maoam - napis mi co papkas cele dni, ked si na tom tak dobre, lebo ja som zasa do toho sladkeho vhupla a neviem ako normalne zit.
VaMo - peknu dovolenku ti prajem :)
xdanielax- fakt pekny zadok myslim ten na pravo :)
Danielka, do 36ky mi chyba vsade nejakych minus 5cm.....ale aspon 36/38, ale 36 si rada, rada chcem splnit, kym som este mlada :-DD
ano, mozem len potvrdit, ze su to dva body, prvy - ta pravidelna a vyzivna strava, proste vsetky ziviny na maxime, aby telo dostalo cely den co potrebuje a druhy bod, ked uz clovek zvladne dva-tri tyzdne bez cukru, nesmie do toho zasa vpadnut, ja viem, ako rychlo sa to da, vsak pred Vianocami som na tom bola super, mozno si pamätas, stacili jedny blbe sviatky a bola som v tom az po usi! a nie a nie to zvladnut....normalne odvykacka teraz bola, tri tyzdne uz skoro, ale zacinam to uz lepsie zvladat, ale von este z toho nie som
cukor je moj zabijak
Tedaaa ze 36!! :-) to uz budes aka stihlunka. Je to perfektne. Ja tiez na sebe pozorujem, ze ked jem fakt pravidelne nemam potrebu sladkosti.
a hlavne, najhorsie je, ked si clovek da nieco sladke, kolac alebo tak..potom sa zrazu dostavi chut na cukor. aspon u mna to tak je. inak mi ani nenapadne, ze idem si dat cukrik alebo keksik.to ani neviem ako chuti vobec nejaky keks alebo chips.
inak 36, pre mna uplne nedosiahnutelne cislo :D nevadi. v sobotu sa vazim, aj sa "bojim", pravdupovediac.
fesak sa vrati...hm :D a vies ze ani som sa ho nepytala, kedy presne? :DDD (nechapem) az teraz mi to doslo, no myslim ze tak do stredy by mal byt doma :))))))))) /dobru toleranciu som si dala/
xdanielax: kedy sa ti vrati? (fesak)
vies co, s tym jedenim je to zaujimave, odkedy fakt dobre a zdravo jem, pravidelne, vela zeleniny, vela bielkovin, tak nejak mi ta chut na sladke presla sama
dufam, ze to vydrzim, lebo citim, ze mi to robi dobre, to minimum cukru, lepsie mi travi, mam lepsiu plet, plochsie brucho, pritom jem dost ale nie somariny
tak o vlasy nechcem prist, to preto a zaroven sa chcem definitivne oducit od sladkosti, musim z tej stavky pre seba vytiahnut nieco pozitivne, co bude natrvalo :-DD
a za usetrene prachy na sladke pojdem v lete na SALE :-P dufam ze uz s velkostou 36/S :-D
Maoam - tak ked vies, cim je to zavodnovanie sposobovane, tak sa to lepsie zvlada :)
s tym jedlom je to super, ta stavka je urcite velka motivacia, drzim palce!!
no a ten spanok, neviem, ja mam problem ze spavam malo, ale preto, ze musim vstavat, inak lahnem a mrtva som okamzite. Niekedy aj poslem ze pred spanim nejaku sms a odpoved, kt. pride o 5 min si citam az niekedy v noci, ked sa zobudim :-))
...a pisal fesak, uzivaju si zase nejake jaskyne a potapanie, a teplo samozrejme - takze zije :)