Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
caute baby, ja ficim od 6tej. Kramy konecne dorazili. Prajem vam pekny pondelok.
Dobré ráno prajem.
Tak práve raňajkujem. Prvý raz som si robila ovsenú kašu. Doposiaľ som takúto kašu nejedávala. CCa 2 dcl nízkotučného mlieka, 2 lyžičky ľanového semena, 1 lyžička slnečnice, asi 5 ks sušených sliviek, škorica, kakao, no a ovsené vločky som si vážila 20g, je to dosť? Ja fakt neviem, koľko si tých vločiek mám sypať na raňajky. Uvidím keď to dojem či budem sýta, už som vypila šálku čaju a ešte mám uvarenú kávu. Tak snáď ma to zasýti a nebude sa mi o hodinu ohlasovať brucho. Len by ma zaujímalo, či je to zloženie ok a ak by som si šupsla tých vločiek viac, tak či by to zase neboli až príliš energetické raňajky. Ono to odo mňa znie možno smiešne, keď tu rozoberám, že som schopná napchať naraz celú čoko :), no ale berme to tak, že sa chcem stravovať správne a teda nie príliš energeticky.
Prajem fajn štart do nového týždňa :)
tak babyy vidim ze tu velke debaty vediete :-))
ja som si medzitym bola zacvicit a sranda bola, ako vzdy poobede, ked tam su chalani a trepu 2 na 3 :-))
.... a este aj take dve baby tam boli..., no aj mi ich miestami bolo luto, lebo vobec nevedeli co si pocat.. jedna tam mala fakt nadvahu a nakladala si tam take zavazia ze dovi. no nic.. a ja nikdy neviem, ci im mam nieco povedat, alebo nemam. Raz som naozaj decentne upozornila jedneho chlapca a ten sa potom hanbil, vzdy ked som niekam prisla tak on sa premiestnil prec akoze uz docvicil :DDD
..no a ja som prisla s velkymi stehnami domov :D cela mokra a dala si velky tanier papania a teraz som spokojna, ale hoci som prisla uz skoro pred dvomi hodinami aj tak, ked som si sla spravit caj pred chvilkou, stale citim jak mam tie stehna velke :D a to som nerobila nic extra.
Inga22 - este som si zohriala mliecko, vecer mi velmi chuti, neviem preco :)
Tak vies co, ked budes mat depku, alebo budes nastvana, napis semka a ak tu niektora z nas bude tak si popiseme, urcite ti bude aspon trosku lepsie.
Pekny vecer aj tebe a skus chodit skor spavat a radsej rano skor vstan, neviem ale rano zevraj cloveku najviac pali.
Pa
No veď, ak by som si niečo malé dala, tak sa na seba nehnevám, ale ja si dám "malú" 300g Milku :D Uznaj, že na deň je to dosť. Alebo dnes "malých" 5 ks bábovky. Prečo si nedám jeden kúsok? Pretože keď okúsim, tak už sa neudržím a jem pokým vidím, proste droga.
Bež si oddýchnuť, nech Ti to čím skôr prejde.
Ja ďakujem za fajn konverzáciu, cítim sa lepšie :)
Pekný zvyšok večera.
Inge22 - no rozumiem ti, ale tak ano snaz sa ale len pokial budes vladat, aby ta to zbytocne nestresovalo. Ked si aj nieco male das, tak sa nehnevaj na seba a skus pokracovat ako keby sa nic nestalo.
Baby ja vas opustim, boli ma strasne hlava, idem si lahnut.
Drzim palce, zvladneme to!!! :)
Carey, no veď práve, nepíšem, ale už by som mala. Mám už len cca 2 mesiace na to čas. Ale do toho ešte nevybavené záležitosti zo ZS a plus iné veci, ktoré si musím prvotne vybaviť...inak nebudem v kľude...no a v neposlednom rade je to ohromná nechuť do toho písania.
Ja sa spolieham, že to nejak zbúcham, bakalárku som písala asi dva-tri týždne :). Ale to som pri tom sedela celý deň, noc.
Maoam, áno, ale nemôžem to posúvať a nechávať tak s tým, že sa budem výzorom zaoberať po škole a teraz jesť čo mi chutí, pretože by som sa naozaj nevopchala ani do tých najvoľnejších nohavíc, ktoré v skrini mám. (a nehovoriac o tom, ako sa cítim...s tým bachorom :) ) A ak by sa mi darilo, tak ma to nakopne pozitivizmom. Neviem presne aké máš problémy, ale viem teda, že niečo tiež riešiš a nedávno si sa vyjadrila v tom zmysle, že práve to nejedenie sladkostí Ťa teší, jednoducho, keď už je všetko naprd, tak aspoň toto Ťa posúva o kúsok vpred. Chápeš. No a ja sa tiež chcem niečoho takého chytiť, že keď je teraz všetko blbé a nedarí sa, tak budem mať aspoň niečo, na čo keď si spomeniem, tak si poviem "a veď aspoň v tejto konkrétnej veci sa mi darí a som na to hrdá". Potom sa človek tak inak na všetko pozerá. Nie každý deň je sviatok, nie každý deň sa cítim super a spokojná...No a momentálne sa mi dosť často striedajú tie také normálne dni vcelku ok s dňami, ktoré nie sú ok. Proste to viac vnímam ako povedzme pred pol rokom. Vtedy som bola v jednej rovine, teraz som raz hore a raz dole. Väčšie výkyvy.
Inga22 - hej,teraz hlavne sa venuj skole a vahu neries, je to zbytocne. Diplomovku pises hej? takze tento rok koncis... to je super, ja prave s diplomovkou zacinam, teda este nemam ujasnenu celkom temu, mam 2varianty.
Neviem ako ty, ale ja ked pisem pracu tak sa musim aspon na tyzden zavriet doma a jednoducho nad tym sediet.
A vela pi, vody, cajiky. Tak ono nie kazdeho uspokoji horka cokolada :(
jasne, ze ide o to (aj), ako vyzerame a ako sa citime
ja citim, ze par kg musi ist dole, proste sa necitim s touto vahou OK
ale je to banalita oproti vsetkym mojimo ostatnym a velmi vaznym problemom
Inga, priorita je pre teba teraz asi najviac skola, to je dolezite, vsetko ostatne sa spravi, casom
naraz riesit vsetko sa neda