Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

smilestarr

Ked som pred týžnom tak makala vo fitku že som mala pocit ze vyplujem dušu, tak vtedy som si slúbila,že nebudem túto drezúru ničiť žiadnymi sprostosťami ako sú SLADKOSTI. že za to mi to nestojí ... A čo som spravila dnes ?? Presný opak. Toto je na tom to zlé ...

Inga22

Doma najmä kvôli tomu, že ma naháňajú a pripomínajú mi veci, ktoré nemusia (diplomovka, skúšky a podobne). Ja si uvedomujem čo robiť musím, čo ma čaká, aké mám povinnosti, ale neskutočne ma irituje, keď mi to začne mamča zdôrazňovať...a ešte ten jej tón v hlase a tá mimika...no šaliem...Ja som posledne aj dosť precitlivelá, na všetko reagujem podráždene, som taká...no nie vo svojej koži, ale ja toto všetko pripisujem škole. Ja to až príliš prežívam, chcela by som mať inú povahu a brať to tak viac normálnejšie, ako väčšina študentov. Teda, neviem, možno toto isté teraz doma rieši 98% všetkých študentov :D Ja len, že podľa mňa niektoré veci až príliš prežívam, príliš sa im venujem, rozprávam o povinnostiach, ale nekonám, stagnujem a nerobím nič aby sa situácia zlepšila, resp. robím, ale mohla by som robiť aj viac. A ak by som sa posnažila, tak by som nemusela byť v takej pozícii akej som teraz. Ale to by som zase musela mať inú povahu...a blá blá blá :D Ešteže sa vzájomne od seba líšime, inak by to bola nuda...:)

smilestarr

Pred hodinou som poserkala svoju disciplínu. Dala som si pár taštičiek z lístkového cesta plnených džemom. Ja ked mam krámy, ja mám také stavy že mám pocit že moja hladina cukru v krvi je 0,00. Proste mna to chytí a ja mám také stavy že by som za sladké aj vraždila a pokým si to nedám , potial mi to nedá pokoja. Ja som ako vymenená vtedy, Snažím sa už z toho nerobiť takú drámu ako volakedy. Ale mám tak neuveritelne rozkolísané hormony že až ...

carey

Inga22 - a ten sport ti nepomaha? Kolkokrat chodis na ten spinning? No vidim ze si citliva povaha a vsetko si beries k srdcu... neviem zivot je kratky na to, aby sme sa len trapili, skus zacat veci s rezervou...viem ze je to neskutocne tazke, ale takto sa mozes aj zblaznit

Inga22

To by sme si tu museli veľa veľa písať. Ja mám aj takú blbú povahu, ktorá mi v tomto všetkom vôbec nepomáha. Trápim sa kvôli veciam, ktoré by som absolútne nemusela ani registrovať, kvôli ľuďom, ktorí si to vôbec nezaslúžia... A to sa všetko na mňa podpisuje, všetko čo sa stane, čo mi kto povie, kto ako reaguje, kto je aký nespravodlivý a podobne...Píšem, že to by bolo naozaj dosť na dlhú trať to tu rozoberať.
Ja som si vedomá toho, že táto moja extrémna chuť je niečoho dôsledkom. Jednoducho, keď som vo väčšej psychickej pohode, tak neprahnem tak po sladkom. A možno by som mala naozaj začať robiť niečo so sebou, resp. s tou mojou psychikou a vnímaním všetkého čo sa okolo mňa deje a tým pádom by sa to čo riešim "závislosť na sladkom" sama nejak upravila. Ono je to pekné, keď si to človek uvedomuje, len je strašne, ale strašne ťažké to mať neustále na pamäti a vždy keď sa vyskytne problém sa uvedomiť a konať správne.

Ja som v tých mojich predošlých príspevkoch písala, že mňa znepokojuje škola a z nej mám teraz riadne stresy a nervy. A kvôli tomu aj tak žeriem. Len sa obávam, že sa týmto štýlom za tie cca 4 mesiace čo mi zostávajú vyžeriem ako prasiatko.

.....proste, naozaj je to taký neustále kolobeh...

carey

Ja prave ladujem, zmrzla mi mocarela v ladnicke, som ju dala dozadu, tak teraz ju chrumem :D ale zeleninka je fajnova.

Inga22 - no skola a frajer je vecny problem. A doma ta preco stvu?

Maoam

Inga, vidis, sama si si odpovedala. Ziadne vedome disciplinovane nejedenie sladkeho nemoze vyjst, kym je skutocny problem niekde inde.
Sladke je len symptom. Mozno by sa dalo nieco z toho, co ta trapi a stve, vyriesit, zmenit a tym padom sa ti ulavi aj v jedle, lebo uz nebudes mat to nutkanie.

Inga22

V podstate ja som v takom blbom období, že naozaj ma všetko serie. Nebudem sa tu ľutovať, pretože xy ľudí má oveľa väčšie problémy, len jednoducho neprežívam momentálne práve najšťastnejšie obdobie....škola ma štve, doma ma štvú, občas ma drahý totálne vytočí... Vlastne aj dnes, nasrala som sa na neho a v tom momente som si dala tú bábovku, akoby "a just si dám, dlabem na to"...ako nejaké upokojenie alebo čo, pritom ma to "teší" sekundu, keď to prežúvam a ide mi to dole gágorom...a akonáhle to napchám, tak výčitky. Hrôza!
V podstate keď sa tak zamyslím, tak ani nemám mať z čoho radosť, iba drahého spoločnosť ma teší, ak práve nemám blbý deň a nevrieskam na neho za somariny alebo ma on nevytáča za hlúposti, tak vtedy naozaj som uvoľnená a vo fajn nálade, no a ešte ten môj spinning. Z neho mám tiež radosť. A inak posledne ani nič. Ešte ma tešilo, keď som si mohla niečo pekné na seba kúpiť, posledné mesiace už ani to nie ako som sa zväčšila, tak ma to ani do obchodov neláka.

Carey, ja mám chuť na sladké takmer stále :) Či idem cvičiť alebo nie. A občas práve opačne, keď idem cvičiť, tak si poviem "a čo, veď to spálim" a šup čoko do úst :D

Inga22

Maoam, rozumiem, čo tým myslíš. Mám pocit, že som to tu už v podobnej téme od Teba nedávno čítala. Určite máš v niečom pravdu, ale ja si to nemôžem úplne povoliť, pretože budem pchať 300 g Milky, tak ako pred pár týždňami. Ja viem, že psychika je taká mrcha a to čo máme zakázané, tak to nás vyslovene láka...a ešte viac už len preto, že si to zakazujeme. Ja ale musím vydržať bez toho sladkého, aby sa mi tá chuť zmiernila. Ja si nechcem doživotne zakazovať sladké, pretože viem, že to nikdy nedodržím. Opakujem, nechcem byť doživotne bez sladkého.
Možno to nejak celé zle beriem, možno tomu nerozumiem tým všetkým procesom, možno robím chybu, ale mojim cieľom je teraz vydržať čo najdlhšie bez toho (hlavne teda bez čokolády a podobných somarín, kde je aj veľké množstvo tuku), teda, aby som sa stabilizovala (ako ja často hovorím). Ja cítim, akoby som potrebovala vydržať aspoň 2-3 týždne bez takých tučných sladkých prehreškov ako tá dnešná bábovka alebo čokoláda alebo keksíky a podobne. A dúfam, že sa ukľudním. Ty si tu písala pred pár dňami, že si si dala niečo sladké po dlhšej dobe a až Ti to nechutilo. A ja som si tak v duchu povedala "och, keby som bola ja na Maoaminom mieste" :). Len musím vydržať. A ja vydržím max. deň, dva...a na tretí bum! Pritom si nemyslím, že jem zle, nedostatočne hodnotné potraviny.

carey

Ja sa teraz tesim, lebo som konecne hodila zeleninu do paraku :D mama hned to si potom umyjes :)) hlavne ze aj ona z toho bude papat.

Inga22 - no trosku ako keby som citala seba, mna to tiez vnutorne stve, ze vzdy podlahnem...ale co som dnes zistila? ze ked idem cvicit tak v ten den nemam chut na sladke