Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Inga, serie ta este nieco ine, okrem toho jedenia? Mas z dacoho stres, frustraciu? Tesis sa este z niecoho vobec, mas z niecoho radost, nadsenie, ze by sa ti chcelo vyskat?
Inga, vidis, ty vidis len tu nedelu, ale nevidis tie dva dobre dni. To je cele v tom, ako sa na to hladis.
Vsak super, dva dobre dni, tes sa z toho, cez vikend aj tak kazdy poje ovela viac a ine veci ako cez tyzden, lebo si mimo systemu, v ktorom ficis cez tyzden.
To je normalne.
Zajtra zacina novy den, ides dalej, nic sa nestalo.
Carey, presne to si aj ja hovorím. Ide sa ďalej. Len vieš, keď ja si to takto poviem každý druhý alebo tretí deň, jednak ma to unavuje a jednak je to o ničom. Nikam sa neposúvam. Deň či dva vydržím fajn jesť, dávam si záležať, tak ako to má byť (teda podľa mojich doterajších vedomostí), no a potom bum. Ja si uvedomujem, že plakanie mi nepomôže, ale nedá sa mi to ani tak ignorovať spôsobom "a veď nič sa nedeje", pretože vnútorne ma to aj tak serie.
:-DDDDDDDDDD
Inga22, vies to je taky bludny kruh, do ktoreho vpadne hrozne vela zien. Su na seba prilis prisne, kladu na seba prilis vysoke poziadavky, zakazuju si sladke a ked to nezvladnu, znamena to pre ne ze zlyhali a neznasaju sa za to este viac.
To je cele zle, uplne nanic system.
Prestan si to zakazovat. Nie je logicky mozne a realne dozivotne nezjest uz ziadne fajnotky. To sa NEDA (ak teda nevypukne vojna a nepomrieme od hladu).
Prestan na seba tlacit.
Je uplne ok, ked si obcas nieco das. Ja mam teraz tesne pred kramami a uz sa mi to spusta, ako lavina :-DDD ale mne je to fuk.
Ani som to tu nepisala. Naco?
Lebo to akceptujem, ze je to prirodzene.
Cim menej si budes zakazovat a cim lepsia k sebe budes, tym viac sa ti bude darit jest menej sladkeho, uvidis sama :-D.
A skus jest vela surovej zeleniny, doplnat vitaminy, mineraly, vyzivu. Vyzivene telo menej prahne po sladkom.
No a obcas daka malickost je dokonca potrebna, pre psychiku a telo si ju vypyta, ked ju potrebuje.
Maoam, ja už fakt neviem čo so sebou. Aj tie vitamíny som kúpila, každé ráno beriem chróm a horčík. Teraz ma asi sfúknete, ale vyhodila som prašule aj za ten Hodiet sprej či ako sa to vlastne volá. Čo sa strieka pod jazyk, z toho nejakého afrického či akého kaktusu a má to zmierňovať chuť na sladké. No, veľké guľové! Piatok bol super so stravou, sobota povedzme fajn, no a dnes katastrofa. Zajtra sa môžem začať snažiť opäť, keď som to už dnes pokakala.
Jednoducho dokola.
Baby navrhujem hromadne objatie :) Podte na moju hrud
Inga22- no sucitim s tebou, lebo viem ake tazke je odolat sladkemu, sak sama som v bludnom kruhu...najlepsie asi bude zabudnut na to a zacat odznova, hlavne si to velmi nevycitaj a nemaj z toho depky. Trestanie ti nepomoze, zbytocne dalsie nervy.
Carey: stale nic! ale tak kedze nemam mat preco stres zeby ...ved vies, kedze niet z coho :-DDD, tak pockam, kym dojdu :-D
Inga 22: ziadny stres, asi ta len pritulit a pomojkat :-*, to potrebujes podla mna najviac
:) baby, to je milé od vás.
Carey, tak idem na to :D Dnes som zo seba strašne sklamaná, napchala som bábovku, takú kvalitne "mastnú" s tukom Hera a smotanou na šľahanie. Nový recept som skúšala. Robila som v piatok večer s tým, že odolám, také pokušenie pre mňa, že jednoducho spravím pre rodinu, ale ja sa jej nechytím. No a dnes taký celkom blbý deň, nervy, stres a rovno pred očami som ju mala, taaaaak som si praskla :D Pred obedom 2ks...a po obede rovno 3 ks. Zvyšné, čo tam nechám na tanieri jeden kúsok. Pred tou rybičkou som si fajne šľahla gumové medvede a potom taká super večera. Ledva fučím. A pritom doobedie aké super, zdravé raňajky.
Tak a teraz mi vymyslite trest :D
My sme jedna velka rodina :D sak riesime tu skoro vsetko hih.
Inak Maoam kramy stale nic? Ja by som mala mat o tyzden. Naposledy sa mi zasa posunuli o tyzden, tak uz by sa mohli aj zastavit