Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Vamo podla teba je 30 min. na kardiu vela ? Lebo ja si tolko vacsinou dávam na páse..
VaMo To ako keby som seba čítala..ehm..celkom som sa tešila keď padal sneh aspoň bola robota (niekedy som pri tom strávila aj hodinu a pol)...to drevo denno denne nosím aj ja..ná nech je teplo no!!
Btw včera sme s priateľmi zobrali lopáre, vrecia a sa boli vyblázniť na kopci :-D
Caute baby! :-)
Takze ja uz od stvrtku poctivo "cvicim" chrbat a ruky - odhadzujem kopy snehu, nosim vodu vo vedrach, drevo do krbu - PARADA!!! Uplne ze "balzam na dusu". Vobec sa necudujem, ze nasi dedovia mohli jest slaninu s chlebom, lebo ten vydaj je fakt velky. Tak aspon spalujem tie klobasky zmysluplnym sposobom :-)
maoam - aby som potesila nasu "novu kamosku" vedajku - mne vcera skoncil ms, vedajka - poznac si!
xdanielax, carey - ja som vzdy rada, ked mi niekto v posilke povie svoj nazor a tiez mam niekedy chut "pomoct", ked vidim, ako sa dievcina trapi na kardiu uz pol hodinu a fuci, cervena je, poti sa...srdce jej ide vyskocit z hrude a pritom dookola rozprava, ze "chudne", preto tak maka...ale na druhej strane si poviem - kazdy pohyb je dobry, ked ma potom dobry pocit a je namotivovana prist znova, tak nech si kazdy cvici ako chce. Ved "mudrosti" sa moze docitat na nete kazdy, len nie kazdy sa potom aj premoze a ide s tym nieco robit.
Vcera sme postavili 2m snehuliaka :-)))
Ahojte, boze to co bolo vedajka, neviem preco sa staras do nasich debat.
Maoam - super, tak konecne dorazili a uz aby boli aj prec ze :D
Inga22 - ahoj, 20g vlociek je podla mna malo, ja si davam tak 30-40g a po 2a pol hodine som hladna, dnes som si tiez spravila taku zmes, vlocky, do toho par hrozienok, trosku sladkej kase co predavaju v obchodoch a zaliala som to trochou mlieka...ked si dam rano sladke, tak potom nemam taku chut neskor. A navyse ranajky spalis cez den...takze si kludne mozes dat aj viac, podla mna to nemoze uskodit.
Ja sa pomaly chystam do skoly, a chcem si zobrat veci na cvicenie a este po skole cvicit, hih...no tak dufajme ze budem toho schopna.
xdanielax- inak aj ja niekedy vidim take baby, ze nevedia ako a co cvicit...ale tak niekedy som aj ja zmetena.. a podla mna je fain ked pride niekto skuseny a poradi, clovek sa nauci a potom uz vie...ale chapem ze chalanov sa to moze dotknut, sak chlapi :D a kolko krat vidim chlapov a cvicia tiez zle, len aby si nabrali co najviac kg, i ked technicky to je o nicom.
nie som na FB
a ako vidim, ty sama zjavne nemas dnes do coho pichnut, tak tu provokujes ludi
ja mam povinnosti, takze este raz pa a skus investovat svoj cas do niecoho lepsieho
ked uz, tak dYsgrafiu
myslim, ze svoj cas a energiu by si mala investovat skor do vztahovych tem, v ktorych aj tak len opakujes vsetko, co napisali prispievatelia pred tebou, lebo sama nic konstruktivne nevies navrhnut
prajem ti pekny den
moja krasna, odpal odtialto ale okamzite a chod sa najprv doucit gramatiku, moja zlata
papaaaa