Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
caute baby, ja som dnes mala zravy den, ako zacal celkom OK :-D, na obed dokonca salat so syrom, ale potom......
ale nevadi, mam na to pravo :-PPP
tak carey, uplne super strava!
to ja som dnes jedla vsetko asi :-/
okrem toho /a mozno aj preto/ ma zacla poobede boliet hlava, takze odvtedy sa nalievam vodou.
Viete, ze zajtra zacina 40 dnovy post pred velkou nocou?? a podla krestanskych zvykov je zajtra "velky post".
Tak ja som sa rozhodla, ze si dam post tiez! a to vratane kavy - co bude asi najhorsie. Je to ale vyzva, takze sa tesim!!
No a co som sa zase v ramci sukromneho "vyskumu" dozvedela: niektori ludia vobec nejedia kazdy den zeleninu. takto som pozerala :-O ked som sa to dozvedela. Alebo za svoj denny zeleninovy pridel jeden muz povazuje citujem: citron a strucik cesnaku.
chapete?? ja - co jedavam ovocie a/alebo zeleninu s kazdym jedlom hadam to teda nechapem :D
Ahojte, tak ja som dnes bola ceny den v skole a este som vecer zo skoly zbehla do lidla nakupit jogurty. Na veceru som mala tuniaka s trochou paradaj.pretlaku a zeleninu... na obed kuracie prsia marinovane v mede a ryzu, desiata pomaranc a ranajky vlocky s trochou hrozienok. Myslmi ze dobre, teraz som si navarila biely cajik, ale asi si este nieco dam vecer, lebo nejako som hladna a to som jedla o 6.
Inga22 - hej uz viem ake caje Danielka myslela, mna to vobec netrklo, lebo take caje som nikdy nepila, ale jasne videla som to uz. Inak fain ze tie vlocky ti stacia, ja by som bola za hodinu a pol hladna... tak si radsej dam viac.
Baby aky ste mali den ?
evik1 - cooo? a ja dnes na prechadzke v teplakoch, ponozky, mikina, tenka bunda slniecko, vtaciky :-)))) aaaaa tesiiiiiim, uplna jar!!
osveta odo mna c. xy : www.fitmagazin.sk
čaute,my sme mali rano o pol8 -18!!!zas.
ak nebudete mat co robit, a mozno sa nieco nove dozvediet, kuk :
ludiaaaa v piatok 12 stupnov ?!!! cooo?
chudneme do plaviek ! odteeeeraz! :DDD
Potrebujem povzbudenie..
Opať ma raz prepadol pocit že sa mi to nepodarí . Zo 64 dat to tak na 56...To bude dlháá cesta. Bojim sa že opať zlyham :( Mám nejakú slabú chvílu ...
Carey, inak tie vločky mi očividne stačili. Vydržala som, jedla som až o cca 4 hodiny, možno som si zaplnila žalúdok aj tou kávou ešte. Ja si ráno zalejem naraz aj kávu a aj čaj. No a doobeda sa dosť nalievam vodou.
Čo sa týka tých čajov, tak xdanielax myslela také tie instantné granulované čaje, tie vyzerajú ako granko, len sú také farebné, nie práve hnedé ako granko :) a v nich je cukor, ale pokiaľ si zaleješ normálny ovocný čaj, tak to je ok :). Ja pijem veľa veľa čaju, ovocné, bylinkové, keď som doma alebo v práci a mám možnosť si uvariť, tak si zalievam jeden za druhým :)
Ahojte babule :)
Ja mám za sebou spinning a už tu sedím ospršená, šupsla som si pol šálky acidka s vlákninou (psyllium) a za tým som dala 2 šálky vody. No naliata som riadne, ale ono si to ešte pýta. Dnes strava: ráno tie vločky s mliekom, v škole acidko, grep, kiwi, 3 ks knackebrot. No a keď som prišla domov, tak to som mala asi hodku a pol pred cvičením, tak som sa nechcela naválať, tak som si decentne dala trošku ryže a kuracích pŕs na hríboch. No a pár ks gumových macov (môj dnešný prehrešok). A teraz to acidko s vlákninou. Ja neviem čo si o takejto hodine môžem dať, resp. či si vôbec ešte niečo môžem šupsnúť. Keď pôjdem spať cca o 23tej. Či to acidko stačí a mám sa ovládať a už nič nezobať?