Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

Carey, áno, čítala som a registrovala. Viem, že si mala školu a stresy. Ja som na tom podobne, najbližšie 2 týždne budú dosť stresujúce, no a potom ma čaká tá nepríjemná diplomovka. Nemám ešte ani čiarku. To ma dosť znepokojuje. Ale snáď to nejak stíham ešte, dúfam.
Minule som ju mala akurát v ruke v obchode, 80%, ale dala som ju späť, že to bude len pokušenie. Ale už som to kedysi dávnejšie s tou čoko skúšala, ona je taká akoby sýtejšia, ale nie je taká sladká. Z tej doby si nepamätám, žeby ma nejak uspokojila práve takáto čoko :) Ja milujem Milku, to je pre mňa čokoláda :)

carey

Inga a skusala si si kupovat len horku cokoladu, 75% kakaa a viac, ja mam teraz nad 80% mnam super je, ale to ked si dam 2 tablicky mam dost. Jasne ze je to aj o vahe, ale hlavne o tie cm, presne ja som teraz pribrala 4cm na bokoch a jasne to vidim a citim :( to su tie sladkosti, sak ak si citala tak pred par tyzdnami som mala skuskove a to bola hroza, take nervy, ze som jedla vsetko asi

Inga22

Carey, presne tak. Nie je to len o váhe, ale priznajme si, že pre nás, najmä pre nás čo sa nachádzame tu a neustále riešime, tak AJ o váhe :D
Ja mám zatiaľ krámy ďaleko, ale v tomto období je to aj pre mňa o to ťažšie odolať. Ale neviem, posledné týždne...krámy, nekrámy...čokoládky padali jedna za druhou :)

Inga22

Vzhľadom k Tvojej výške to máš, myslím, fajn. Ja nemám vôbec odhad, ale orientačne sa riadim podľa vzorca výška - 110 a ja si k tomu ešte pripočítam nejaké kilo či dve :D Proste, keď Ty máš 170 cm, tak tá Tvoja váha nie je taká hrôzostrašná. Ale ono to nie je len o výške a váhe, ale dôležité sú miery. Ja sa nemusím vážiť a viem či som schudla niečo alebo nie. Veď to na sebe každý cíti, vidí...na oblečení...či sú Ti nohavice voľnejšie alebo tesnejšie....Prípadne ako sa nám obúvajú topánky :D

carey

Hlavne nepanikarte, zivot nie je len o vahe :)
Inga22 - inak sme na tom rovnako v tom, ze aj ja musim vydrzat aspon tyzden bez sladkeho, lebo viem ze potom ma to uz nebude tak lakat...ale cez kramy sa tiez neviem ovladat

Inga22

Mám 157 cm, cca...No a teda posledné obdobie sa nevážim, pretože nemám odvahu odvážiť sa :D, ale dva dni vzad som sa postavila na váhu, a to ráno nalačno som mala 56,6 kg.

Inga22

smilestarr, nie si sama...ako vidíš :)..Mňa to tiež štve, ale čo už. Zajtra je nový deň, ide sa ďalej, prečítaj si čo písala Maoam. Je víkend, ja si tiež myslím, že cez víkend ľudia určite viac jedia a iné veci ako behom týždňa, cez víkend sa obvykle vypeká, no a potom aj konzumuje :) A navyše máš svoje dni. To sa ospravedlňuje :)

Inga22

Carey, ale áno, ten šport mi robí radosť. Teším sa naň a chodím tak často ako môžem. Len nemám toho času až tak veľa, pretože aj pracujem a ja mám takú blbú pracovnú dobu, že keď som v práci, tak mám proste celý deň fuč. A spinning a inú športovú aktivitu proste v ten deň nestíham.
Tento týždeň som bola v pondelok spinningovať, v utorok plávať, štvrtok spinning. Nepretrhnem sa, ale aspoň niečo robím, hýbem sa, snažím sa.
A určite máš pravdu, že nemôžem si všetko tak pripúšťať, pracuje sa na tom, tento víkend sa mi podarilo niečo vyriešiť pre mňa neobvyklým spôsobom, aj keď ma to prvotne mrzelo, momentálne to beriem ako správnu vec. A ono to aj správna reakcia bola :)