Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

smilestarr - hej uplne ta chapem, ja si tiez pockam a dufam ze tentoraz to bude stat za to! Ale u chlapov nikdy nevies, ja si uz iluzie nerobim. Ale po 17.00 nejest, to je dost drasticke, teda viem ze ty si to vtedy ani nevnimala, ale nemalo by sa to, iba ak ides o 8spat. Pravidelna strava, pohyb = pekna postava :)
Ja si dam este o taku hodinku polievocku na veceru. Inak ja som si tiez na fitko zvykla, ale nie vzdy sa mi chce tam ist. Ked uz som tam, tak je to fain, prvych 10min "trpim" ale potom to uz ide.

smilestarr

varey vies ako som vtedy schudla ?? Mala som chalana čo robil v zahraničí, a každý den do piatej . Prišlo 17:00, my obaja sadli k pc a piiisali sme donemoty :) Večer som si lahla spat a bolo. Proste prestala som jest po 17 tej a vtedy som bola tak zalaskovana ze mi to vobec nechybalo,ja som to vtedy ani nevnimala :) Bože .. Potom som dllho mala 63 a neskor v lete som zistila že aha, ja mam 58:) Vtedy som fitko vooobec ani nenavstevovala,max. som si isla obcas zabehat .. ale fakt ze obcas . No ateraz ako mam 64,no nie je to nič moc, ale fakt už radšej schudnem pohybom,pomaly normálne a hlavne trvalo . Už si ani neviem predstaviť týždeň bez fitka, uplne som si na to zvykla,čomu sa fakt teším :) A k tým chlapom.. No ja si radšej počkam na niečo na čo sa počkať oplatí. Po poslednej skúsenosti sa do ničoho až tak nehrniem ako vtedy.

carey

smilestarr - no nikdy nevies koho stretnes :D ja bez chlapa 5mesiacov, boze ale nejako to rychlo leti.
Ale ked si mala uz aj 72kg, to znamena ze si uz krasne schudla, gratulujem, ono sa to podari, len netreba žrať a treba pohyb :D

smilestarr

carey ja som uz mala aj 72 aj 58 :DD

juuj veru, aj ja mam taky pocit ze tak pozeraju ludia po sebe :)) A nech sa pozrú.. :P Inak už 3/4 roka som bez chlapa,mohlo by sa už niečo nalepiť ;-)

carey

smilestarr - no ja mam 63kg a mala som uz aj 59...ale pomaly dalej zajdes, mesiac som sa prepchavala sladkostami tak teraz nemozem chciet ze za mesiac budem mat o 3kg menej :D
Nooo ja si chlapov vsimam a pekni chlapi tam chodia :D ked uz nic tak aspon obzeram, ale tam sa tusim vsetci na vsetkych pozeraju

smilestarr

ahoj Carey :) No ja ešte do kona tyzdna dám asi fitko dva krát , teda ak sa to časovo podarí. Ja chodim min. 3 krát a max. 4 :) Tak snáád hej ... No cítim aj ja lýtka,že už ich mám tvrdšie a aj ten zadok,čomu sa faaakt teším ;-) Moja váha stále 64,7 ..
Ale strašne,strašne sa teším že pre seba niečo robím. Uplne ma to nabíja energiou a idem si za tým,čo chcem...Vyzerať lepšie ;-) (Inaak človek by neveril,kolko peknýých chlapov chodí do fitka :DD )

carey

smilestarr - ahoj :) no makame ako vidim vsetky, ja som mala na ranajky kusok babovky, ale to nepokladam ani za prehrešok. Inak mne sa tiez lytka tvaruju, ale som sa vazila len tak dnes rano a mala som viac ako pred par dnami...ale nemyslim si robim daco zle, mozno tie kramy alebo co.
Mna caka este zajtra rano pilates, sa ponatahujem :)

smilestarr

Ahojte. :)
Tak práve som prišla domov, bola som v škole a potom hodinu vo fitku . Aj u nás je kráásne počasie. Na obed buchty! bože moj :) Ale ani sa ich nemienim dotknuť, dala som si polievku a cottage . Inaak zdá sa mi,že mám taký iný zadoik, menší a viac gulatý :) A aj lýtka sa mi už pekne tvarujú... Aj ked na váhe sa nemení nič. Zatial,ale verím že príde aj to,treba byť trpezlivý.

carey

Ahojte, ja som dnes isla zo skoly cvicit, moc sa mi nechcelo a ani v posilke sa mi velmi nechcelo :D ale tak hodinka mi ubehla a isla som domov.

Dnes mi sestra a mama hovoria ze posledne dni som nevrvla a nejaka nervozna, ale mne sa nezda...som len unavena. A navyse som ako balon teraz, o par dni kramy.

Maoam - tebe sa ako dari? Ja sa asi nebudem moct s tebou odvazit, lebo kramy, som uplne zabudla na ne, a sak uvidime kedy mi zacnu.
Nozicky ma bolia aj hlava. Dnes som kupila olomoucke syrecky aj som si dala s cottage a ladovym salatom po posilke. Tak dufam ze je to ok. Na obed bolo zeleninove rizoto a karfialova polievka. A kupila som si aj pohankove vlocky tak zajtra na ranajky si dam :D

Inga22

Budem musieť pobehať obchody, ale tiež sa mi k tomu veľmi nechce, už si dobrý mesiac rozprávam "už pôjdem popozerať" :) a stále nič. Ale viem, že tú obuv treba. No a tiež nie je najlacnejšia, tak asi ich "drať" na spinningu nebude najvhodnejšie. Aj keď tam mám nohy iba v tých tzv. košíkoch a v podstate ich "drať" nemám ako, ale zase tie košíky na tú obuv tlačia. Tie čo nosím teraz, v nich som min. rok behala, ale už by sa mi zišli vymeniť, no :) A vidím, že niektorí zúčastnení majú aj originál obuv na spinning, v podrážke akoby mali nejakú drážku a ten pedál si tam zaseknú, tak ja neviem či je to pohodlnejšie alebo čo :).
Nosievaš aj športtester? Ja ho používam, snažila som sa podľa neho riadiť, len mne tá tepovka ihneď vystrelí hore a väčšinou som vždy behala v tom vyššom tepovom pásme, tzv. anaeróbnom. Neviem či je to (ne)kondičkou, zlým dýchaním alebo čím spôsobené, ale ak by som sa mala držať nižšie, tak v podstate ani nebežím, iba sa rýchlejšie prechádzam. Tak som zvedavá, ako mi to pôjde najbližšie, pri prvom vybehnutí :)