Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Inga22 - radsej chod aj do viacerych obchodov. pripadne chod do nejakeho specializovaneho, popytaj sa a potom chod kupit do velkeho, kde by mohli mat lacnejsie :DD
aach ja to tak neznasam nakupovat!! :)) len tie topanky si fakt treba vyskusat.
inak, ja mam obcas tiez pocit, ze mam sucho v ustach, i ked sa vzdy napijem- cize netrpim nedostatkom tekutin, len ten pocit, tak si obcas dam zuvacku - i ked uvedomujem si,ze to nie je zrovna ta najlepsia alternativa :))
a co sa tyka toho spinningu, ja myslim, ze tam si mozes zobrat hocijake botasky, nie? Ked tam si vlastne len na bicykli. Takze to nebude az taka investicia, pripadne nejake stare zober a hotovo .))

Inga22

evik1, xdanielax - ďakujem veľmi pekne za reakciu.
Tá stránka sa mi páči, iba zbežne som preletela ten test, ale budem sa tomu venovať intenzívnejšie, a zodpovednejšie keď budem mať viac času, len som bola zvedavá aký výsledok mi to "vypľuje" :).
Ja som si vodu tiež nebrávala kvôli tomu, že ju nemám kam dať. Netvrdím, že by som si nelogla, mávala som často sucho v krku a v ústach, keď som nestíhala dýchať nosom a dýchala som aj ústami. Predpokladám, že ten môj rozbeh bude trošku ťažší, keďže som jednak ťažšia ako naposledy a jednak som už nebehala veľmi dlho.
Inak, ja som tie botasky plánovala využívať aj na spinning, ale Danielka ma schladila :). Takže môžem začať šetriť na ďalší pár :).
Čo sa týka toho personálu, tak to človek nikdy nevie, niekedy mám pocit, že dotyčný sa tomu svojmu oddeleniu nejak extra nerozumie alebo by sa mohlo stať, že by ma ešte aj zaviedol. Neviem, nechcem zbytočne maľovať čerta na stenu, len občas nie je odborník naozaj ten, kto tak na prvý pohľad pôsobí. Preto sa radšej takto informujem. Dôveruj, ale preveruj :). Viem, že sú v obchodoch špeciálne označená obuv na "fitnes" či "running"...tak hľadať viem kde, len už z tých konkrétnych "running" netuším, ktoré budú vhodné na moju nohu. Ale tak, niečo teda poštudujem a snáď budem múdrejšia. Prípadne narazím na niekoho, kto sa tomu naozaj rozumie a poradí :)
Každopádne, ďakujem vám za snahu pomôcť mi.

xdanielax

Inga22 - tak som rada, ze som potesila aj teba :-)) obcas, ked nieco zaujimave vidim/citam tak to sem hodim, ale uz som zacinala mysliet, ze aj zbytocne.

no co sa tyka tych tenisiek, vies asi bude najlepsie sa spytat priamo v predajni. Neviem ci hovoris anglicky, ale minule som objavila toto: www.myprecisionfit.com :)) tam ti to zisti, aky mas doslap a ake tenisky by sa ti hodili. Samozrejme, je to len orientacne a nemam mizuno tenisky, tak ti neviem povedat ale len tak pre info, mozno pomoze :) myslim, ze nieco podobne ma na stranke aj asics.
Ja zase na rozdiel od evik1 behavam v tensikach kt. su skor na zimu.. a do terenu, maju taku hrubsiu ale zaroven vyborne odpruzenu podrazku, ale uz vyrazne zacinam pocitovat, ze potrebujem nove, lebo su vselijak zoslapane uz - ich mam rok a pol snad. Najvacsia chyba co som spravila: vzala som si ich raz na vylet, kde sme chodili po horach. Tenisky na behanie maju byt na behanie, uz si to budem pamatat :-)

a vodu si so sebou bravam v lete, ale kedze nerada s nou behavam, tak si ju beriem len ked je ozaj teplo (vtedy si davam take vacsie okruhy a flasku som si nechavala v trave, nech ju nemusim nosti :DD, aj som si nedavno zadovazila taky ten opasok na flasku ale to je otrasne..teda raz som s tym isla, neviem ci som to mala nejako zle upevnene ale za prve to zblnka a za druhe sa mi stale nieco hybalo na bruchu jak som bezala..no nebude to asi moj oblubeny doplnok.

kazdopadne, na tie tenisky oslov nejakeho predavaca :)

evik1

Milá Inga,začala by som asi tak,nezáleží na tom,že nie si profi bežec,to ani ja tiež som začínala vo výpredajových botaskách ,ale časom som pochopila,že tu sa nemôže šetriť na sebe,zaslúžiš si normálne botasky,ked budeš v športovom,pozeraj si bežeckú obuv,majú to tam napísané,sú ľahšie,podrážka je pružnejšia,nemusíš mať špeciálne airbagy,ale ja napr.už behám aj v zime v letných,lebo noha pracuje a trekové sú mi ťažké.Bežím cca hodinu,niekedy aj viac,treba si to len skúšať,mala som už rôzne značky,nejdem robiť reklamu,no pri mojej kilom.3650km do roka,zoderiem min.2 páry,čo je málo,lebo by som si zaslúžia aj viac,ale...skúšať,musia ti byť na 1 pociť,žiadne,že roztiahnu sa.Vodu si beriem najmä v lete,ale teraz nemám chuť na ľadový čaj.napijem sa pred aj po behu na hodku vydržíš aj bez pitia,v lete nutnosť priebežne doplnať,ja už som vycvičená inak,ale viem,že sestra nevydrží,ani muž.

Inga22

xdanielax, ja tiež oceňujem :) Ak niekde zazriem pána Bukovského vždy spozorniem, zvykol bývať aj ráno v Teleráne, jednoducho, som rada, ak na neho natrafím. Takže si ulahodila, ďakujeme :)

A na vás, bežaniachtivých, by so mala otázku, že akú obuv si zaobstarať. Ja som min. rok behávala, ale teda to moje behanie je skôr také amatérske, cca 45 minutové, žiadne prevratné dĺžky to nie sú, behávala som na chodníku, nie v lese (viem, že aj od toho závisí vhodnosť obuvi) a asi 2x týždenne. Keď sa oteplí, rada by som začala a dodržala pravidelnosť a teda chcem si zaobstarať vhodnú obuv. Ale zase, nie som profesionálny športovec, tak nepotrebujem niečo extra. Vzhľadom k tomu, že nenabehám stovky km týždenne. Došľap mám asi neutrálny, podľa odtlačku chodidla. Len neviem, tá obuv v športových predajniach nie je nijak popísaná, na aký povrch je ktorá vhodná. Tak možno by ste mi vedeli niečo konkrétne poradiť.
A tiež by ma zaujímalo, či si nosíte so sebou vodu. Ja som behávala vždy bez. Neviem či je to správne alebo nie.

xdanielax

evik1 - som rada, ze aspon niekto oceni ;))

a to pocasie, je nadhera! Mne ukazuje +5 prave, asi ze vykuklo slnko konecne. Na to sa tesim aj ja, ako ma opali :)

evik1

Danielka,dík za ttoho Bukovského,mala som aj knihy,on by mal proste hlásať v kostole,to sú také pravdy a málokto si to uvedomuje,až na ten zvuk,ale vzdelala som celú rodinu.to sa mi páči ako my podliehame reklamám a doplnkom ,ako sato bez nich nedá a on graciozne zmetie zo stola a ešte to aj zdôvodní,žeriem ho,hoci máí odporcov,to budú z tých múdrych...

smilestarr

a ja som si práve teraz dala takú hodinu a pol vo fitku ze dovi dopo, endorfíny na 110 % :) :)
Krásne sny :-*