Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
doma otuzujem :)...nebodaj si sa bola kupat ??? :)
bingham - tak to som ja nebola :DD
chodis otuzovat? Dnes som videla aj v drazdiaku otuzilcov :)
danielka...bola mila taky sportovy typ :)
Inga22 - len mi napada, ze raz som videla "ste to co jite" na Prime..neviem ci poznas. A tam presne bola taka baba, ktora rada sportovala, rada sa "znicila" ale mala nadvahu. A ten trener je prave hovoril, ze musi ubrat, inak sa toho nezbavi.
xdanielax, ja viem na čo si myslela, že kvôli tomu je vhodnejšia nižšia tepovka, no a ja schudnúť naozaj potrebujem, ale na druhej strane ako som už písala, tak nemám z takého "tréningu" až tak dobrý pocit...Ja som si už nejak tak zvykla a vždy keď si doma pozriem spálené kcal a vidím tam číslo okolo 650, tak som vždy vytešená :)
Ja si vždy poviem, že aj keď nejdem ukážkovo v tom pásme, v ktorom by som ísť mala, ale aspoň niečo robím a tričko mám väčšinou spotené z oboch strán, tak je stále lepšie hýbať sa v "tuky nespaľujúcom tempe" ako nehýbať sa vôbec :)
Inga22 - no ja tiez veelmi dufam, ze ma nikto nepozoruje :D
myslela som, striedat to hlavne preto, ze ta nizsia TF je najvhodnejsia na chudnutie. Ale ak ti nejde o to, tak potom si kludne davaj zabrat, ved ide hlavne o to, nech nas to bavii!!
bingham - bola to fesanda? :D ..ja jedine tak ocumovat by som dosla :-)))
danielka...dnes na trening prislo nove dievca...nebola si to nahodou ty ??? :D
Danielka, ja netvrdím, že tá TF je hlúposť. Ja len radšej prichádzam domov taká "odrovnaná" :D. No a možno by bolo fajn to realizovať tak, ako píšeš. Možno je dobré aj to, že nechodím stále na toho istého inštruktora/ku na spinningu. Pretože aj tí ma vedia dosť nabudiť. Každý má nejaký ten svoj štýl jazdy, niekto ide viac besnejšie a niekto ide kľudnejšie. Takže v podstate ja to aj trošku obmieňam, aj keby som nechcela, tak istým spôsobom ma ten čo bicykluje predo mnou ovplyvňuje.
No a keď som behávala tak záverom som si dávala také intervaly, kde som sa rozbehla z celej sily a potom išla kľudne :). Ono mi to vždy príde také dosť vtipné, že ak by ma niekto náhodou pozoroval, tak sa môže dobre zadúšať od smiechu :D
Inga22 - no presne, ja mam tiez lepsi pocit, ked sa znicim. Ale cosi pravdy na tej TF bude.
Neviem ci sa snazis chudnut, alebo sa chces dostat kondicne viac do formy. Mozno by nebolo zle zvolit klasicky zlatu strednu cestu, kedy, ked mas napr. 4 treningy (cohokolvek) do tyzdna tak pri 2 sa znicis a pri dalsich dvoch pojdes lahsie a budes to striedat, podla toho na co mas prave chut. Myslim, ze takto by to mohlo fungovat. Pripadne, este mi napada, vhodne je aj pocas samotneho behu menit intenzitu, ale to isto dobre poznas zo spinningu :-)
No a teda ja nebehávam, teda nebehávala som žiadne šprinty, tak zľahka takým voľným tempom, nie príliš rýchlo ale ani nie príliš pomaly (pokiaľ mi stačili sily). Mám jednu trasu, začiatok je mierny kopec hore a postupne mierny dole dlhšiu dobu....potom rovinka a potom opäť hore...No a potom behám iba na rovine čo tu máme takú cestu...tam a späť, tam a späť :) Otočím sa podľa toho koľko vládzem alebo podľa času, keď už mám odbehnutých tých 45-50 min. tak uznám za vhodné to zaparkovať k bytovke :D Čo ma ale tešilo bolo, že som každý ďalším dňom videla, resp. cítila zlepšenie :) Bolo to super. Nezadýchala som sa hneď tak veľmi, ľahšie sa mi behalo, vydržala som dlhšie bežať bez oddychu...Tento rok som sa ešte nevychystala, ale teším sa, keď už bude vonku lepšie počasie a pôjdem do toho.
A inak, keď Ťa hlávka bolí, možno si aj nevyspatá, či? Možno by bolo fajn si ísť ľahnúť a nepchať do seba tabletky, som počula, vraj ak už hlava bolí, tak tie lieky i tak nezaberú, ale ktovie.
No a ja dnes deň tiež blbo, mám stres a len žeriem, celý deň a všetko čo sa mi dostane pod ruku. :/