Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

No ja si už nepamätám ako som behávala :D Pretože to bolo naozaj už dobre dávno, prestala som keď začalo byť vonku chladno. Už som nebehala pár mesiacov. Teraz iba spinningujem a občas plávanie. No ale späť k tej tepovke, ja som si to navolila priamo do toho športtesteru, váhu, výšku, vek. Ukazuje mi to 3 fázy...ale ani Ti neviem presne povedať kedy mi to pípa, pri prekročení akej hodnoty TF. Ja si skôr sledujem to číslo, ani nie %. Ja obvykle mávam tep na spinningu okolo 175 - 180. Miestami aj 195, ale to ozaj na malú chvíľu, ale to už dušu vypľúvam. Čiže taktiež v tom pásme chudnutia sa nenachádzam, ja sa tam v podstate ani neviem udržať, keď som sa snažila, tak to akoby som ani nič nerobila. Proste žiadna námaha a taký ten pocit po cvičení, že "a dnes bolo fajn". Priemerku mávam podľa toho ako vládzem, ale tak obvykle okolo 164. Ale v porovnaní s ostatnými keď sa inštruktor/ka pýta, kto na koľko ide, tak ja som vždy vyššie ako ostatní. To píšem teraz o spinningu.
Čo sa toho behu týka, tak keď som začínala s používam športtesteru, tak to bolo fakt o ničom, pár metrov beh, tepovka hŕŕŕ a potom som iba chodila a predýchavala nech mi klesne. Proste o ničom behanie. Opakujem sa, ja keď som aj behávala, tak to nebolo nejak extra pravidelne, a že by som zabehla extrémne vzdialenosti. Neskôr som sa ale vykašľala na ten tep a bežala pocitovo, keď som nevládala, tak som kráčala a pod. A tie hodinky som nosila skôr na info o čase :D Ja som si ich zadovážila s tým, že bude pre mňa ľahšie keď budem vedieť aký mám tep a kedy som v tom režime "chudnem", to bol hl. cieľ....schudnúť. Ale nakoniec sa podľa toho aj tak neriadim, pretože by som si nezacvičila tak ako som zvyknutá, s takým tým dobrý pocitom "dobre vykonanej práce" :)

xdanielax

ja som mala inak dost blby den, lebo ma cely den boli hlava a je mi z toho blbo. :-//// a vobec neviem co s tym, lebo mna hlava bezne velmi nebolieva tak som zufala. A paralen nezabera, ibuprofen iba trosku :(

xdanielax

Inga22 - no ja ten sporttester vacsinou tiez nosim. Ale tiez mi ten tep hned vyleti :DD Nie som clovek co sportuje od mala, ze by som bola natrenovana bezala a tep v pohodicke.. tak som sa aj nad tym uz zamyslala, ze ako sa vlastne prejavuje to, ze ma clovek kondiciu. Je jasne ze behom roka-dvoch sa zrazu nezvysi objem srdca a neklesne mi tepova frekvencia. Tak si myslilm, ze ono sa ot asi prejavuje tak, ze dokazem stale dlhsie vyvyjat tu aktivitu aj ked na vyssej TF.
Zo zaciatku, ked som si ten s-tester kupila som si to sledovala a behavala som maximalne do 80%. Mi to furt pipalo, mi to liezlo na nervy :D a behala som zrazu celkom pomaly (obcas aj chodila) - nie ako dovtedy, ale dlho som vydrzala. Casom som ale chcela behavat aj rychlejsie, trochu sa zlepsit, takze som vypla pipanie a teraz behavam okolo tych 85 - 90%. a mne sa dobre beha ked mam tep okolo 165-167 to je tak akurat. I ked velmi chudnuce to nie je .. a obcas mam dni - ako v pondelok ked ma tak boleli nohy, ze som isla asi na 80% a nevladala som :DD
Ako behavas ty? Ako rychlo? A ako si si vypocitala tu TF, lebo videla som viac vzorcov.

carey

jeej servitka, aj ja to pozeram :D takze idem aj ja.
Cvik no dobre je si lahnut na bok a jednu nohu pokrcit a druhu davas zdvihas hore...no inak ten pas je fain na cele telo a ty cvicis aerobne, co je super, lebo spalujes tuky...to robim aj ja teraz.

smilestarr

Veru Carey je nam lepsie.. Niekedy mám naozaj pocit že mi žiadny chlap nechýba :) Horšie je ked príde vikend, a zrazu že hupss co ja budem robit ked každy je so svojimi polovickami .
Ale ja verím že aj na nas čaká niečo pekné :) Aa ja už vieš na čo teším ? Ako si v lete kupim suknu, kratase a ukazem svetu vynovenu verziu svojich noh a seba :) Ja ich mám fasa dlhé, len to treba trošku okresať od túčiku :))
Inak nevieš poradý,aký svik je vhodný na vnútronú stranu stehien ? Neviem či aj pás bežecký je na to vhodný ... To je moja problémova partia trošku .
Noidem ja pozerať Servitku nech sa zasmejem troška :D Drž sa Carey, večer sa ešte ozvem .. Ak nezaspím ;-)

carey

smilestarr - no ja tiez rozmyslam co si vecer dat, lebo nemozem stale jest len cottage, potom by mi prestal chutit.
Ja praveze si sledujem cas, ma to tak povzbudzuje.
No dobre ze si singl a nemusis pocuvat take blbosti. Ja som si tiez vypocula na moju postavu asi takym sposobom, ze si pekna, ale... chcelo by to vyformovat nohy,musis mat disciplinu atd. A teraz chodi s 50kg, asi mi to malo zapnut skor, ale ako vravis, clovek byva zaslepeny.
Teraz je nam lepsie ze :D

smilestarr

ja viem bola to blbosť .. :) Už to tak ani nerobím ale jasné že vo večerných hodinach si už 3 krát rozmyslím čo a či dám do úst .
A s tým fitkom no veru tak , aj ja dneska som nevladala na zaciatku ale potom uz celkom v pohode.. Na stroj si vzdy prehodim uterak aby som nevidela kolko mi ukazuje čas :D Moja finta .. ;-) Ja sa posilovaniu zatial ani nevenujem , stále chodím len na cardio.
No moj byvaly si obcas lubil hodit nejaky komentar na moje brucho , alebo zapotil že som jeho baculka ! :D Jebo,ako keby on bol neviem čo :D