Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Mne nezalezi na tom,ze kto co a kolko cvici,ako sa stravuje.To je kazdeho osobne vec.Ale ja nemam vzdy nala citat si o chudnuti,cviceni,o tom kto ma ake miery.Nic v zlom.Na to tu tieto fora su,ale obcas potrebujem relax od takychto tem.
ale ved to, co robia ini, ti moze byt srdecne jedno
ja necvicim uz asi pät mesiacov a tu baby pisu denne, ze cvicia a mne to absolutne nevadi, rada si ich precitam...
Nemam tolko casu chodit sem.Dari sa fajn,snazim sa zdravo stravovat,cvicit aspon 5x tyzdenne.No niekedy na mna to,ze niekto cvici kazdy den 2hod.,ze je len zdrave bio jedla atd.posobi demotivujuco,takze nie vzdy rada citam taketo fora.Nemyslim teraz konkretne tuto nasu temu,ale vseobecne.Niekedy potrebujem uplne vypnut od toho kolko ma co kcal,kto co kedy cvicil,ake ma kto miery.Nemyslim to v zlom.Ak to Vas motivuje a bavi tak len si pekne piste :-)
Lucka, uz sme ta tu parkrat zhanali, kde si bola?
Ako sa mas, ako sa ti dari, aky je stav?
caute baby, tak dnes bol fakt uzasny den teda, vecer po 20h v tomto poradi:
- perniky
- chrumky
- cukriky
:-DDD
no kramy, hold...:-DDD
zajtra ideme dalej, nic sa nestalo :-P
Ahojte,pozeram,ze sa Vam dari.Makate,zdravo sa stravujete :-) Super.
Inga22 - podla mna je hlavne, ze s tym vobec zacnes a mas chut zacat :)
dnes som videla taku starsiu pani, ako "behala". bolo to nieco medzi chodzou a behom, taky "nenapadny" beh ale robila pri tom pohyby rukami akoby bezala rychlo, a mala na sebe sustakovu supravu a cela pri tom sustala :)))) tak to bolo na jednej strane take komicke, ale na druhej strane som bola rada, ked som videla, ake ma odhodlanie ..a pritom by si mohla povedat, ze v jej veku uz jej to moze byt jedno.
:D:D Tak to bolo milé. Ďakujem :D. Ale ono je niekedy fajn počuť niečo, čo nám ešte viac otvorí oči a nakopne, pretože očividne nie som nakopnutá dostatočne, keďže som stále nedisciplinovaná :)
No veď počkaj o tri mesiace....sa budem gúľať pri tom behu :D :D Ale to snáď nie :)
Inga22 - presne tak. to jak vyzerame odraza, aku mame pevnu volu ..ups :DD
bingham - no ja tiez zatial len doma, a velmi decentne. snad kym pride letna odstavka teplej vody, budem uz profik :D
xdanielax, áno, poznám tú reláciu, aj to si rada pozriem, tak ako pána Bukovského :). No určite je aj na tom niečo pravdy, ale ja som si istá tým, že hlavný problém mojej nadváhy tkvie v strave. Ak by som jedla tak ako sa má, tak by tá váha išla dole aj sama, myslím, aj bez cvičenia. Takže len a len pevná vôľa.