Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Nechapem co pisem zle.Maoam Ty stale pises ze mi nieco vysvetlujes a vsetko pada na neurodnu podu.Ved nepisem nic cim by som Vas urazila,ja nechapem.Cim vyvolavam taky hlupy dojem?Co by som akoze mala napisat,aby to bolo ok a nemysleli ste si o mne to co teraz?
xdanielax: ahoj :-) a prajem ti pekny den, tak ja som si to vcera pekne pokafrala vecer s tou nalozou sladkosti a chrumiek :-DDD, ale to sa fakt inak nedalo, migrena, neskutocna chut na sladke, kramy, no pekne si to ospravedlnujem, co? :-DDDDD
ale vcera som mala nabity den, ale aj som vela postihala, no tak som si dopriala :-P
Inga22: tak si to spravne odhadla, ja som to myslela tym 'vnutorny pocit', presne tak a nebolo za tym nic zle ani zlomyselne
ale tak som to aj napisala, vysvetlila, co uz, ked to padlo na neurodnu podu
Mne sa paci.. ako sa tu Lucka zjavi, mozme si pisat co sme pojedli nepojedli, ako mame kramy a neviem co vsetko a ona zahlasi, ze je rada ze sa nam dari a to je cele :D
nepamatam si, kedy tu naposledy nietko pocital kalorie v niecom alebo sa ktovie ako obmedzoval, alebo hovoril ako sportuje xy krat do tyzdna.
Lucka, sama vidis, ze si najpoctivejsia, resp. nevidis, ale keby si sa na to objektivne pozrela, tak by si to videla.
Maoam - k tym kramom nie je co dodat, no aspon mas ospravedlnenie. Na rozdiel odo mna, ja mam asi celkovo nejaky rozhodeny organizmus, raz ma boli hlava, potom mi je divne.... ale vcerajsi den na ovoci/zelenine + suchy celozrnny chlebik k obedu a vecer mi prospel, tak aj dnes este dam taketo odlahcene nieco :-)
...mimochodom, v noci som si spomenula na tamtu temu vedla a dobre som sa bala! :D ach jaj.
Babyy, pekny den vam zelam.
A mimochodom, ak ste este nevideli film www.csfd.cz tak tu mate tip odo mna, vcera som ho dopozerala, bavil ma.
Dari sa mi fajn,zdravo sa stravujem,cvicim 5x tyzdenne.Vazit som sa nevazila.Odvazim sa 4.3.
Ved ale ja nic proti tomu nemam,ved na to ta tema je.
Lucka, možno by bolo teraz fajn to jednoducho vypustiť a nezaoberať sa tým.
Ja vás priebežne sledujem, aj keď som sa od začiatku vzniku témy nezapájala a napríklad aj ja som bola zvedavá, ako sa Ti darí :), keďže si tému založila Ty. Ale ako sama píšeš, tak Ti to ide, len tak ďalej :).
a inak, ak naozaj 5x týždenne cvičíš, tak máš môj obdiv :) Že si nájdeš takmer každý deň čas. A možno je to aj tým, že nesedíš pri pc a nevykecávaš sa tu ako napríklad momentálne ja :D Možno, ak by som to okresala a venovala ten čas strávený pri pc cvičeniu alebo iným zmysluplnejším záležitostiam (netvrdím, že mi je tu medzi vami zle :) ), tak by som tu nakoniec ani nemusela sedieť a nasávať nové info, ktoré ma zaujímajú a ktoré si myslím, že musím vedieť, aby som vyzerala o kúsok lepšie :)
Co som napisala podla coho to vyznieva,ze reagujem prudkejsie a nie som vo svojej kozi.Ja to naozaj nechapem.
Ale no, ešte sa začnite ťahať za vlasy :D
Lucka, podľa mňa to Maoam vôbec nemyslela zle, jednoducho má taký vnútorný pocit. Ty nemávaš vnútorné pocity? Že sa Ti zdá, že "tu niečo nesedí", že "táto osoba dnes nie je vo svojej koži"..a pod...Možno práve tým, že tak trošku prudkejšie teraz reaguješ, len potvrdzuješ to čo Maoam naznačila. Ale ja sa do vás nechcem miešať, ja len, že niekedy sú ľudia zbytočne škriepiví, urážliví. A nakoniec, tá druhá osoba to vôbec nemusela myslieť zle.
Mne nic neprekaza,drzim Vam palce nech sa Vam dari.Myslim to uprimne.Neviem preco mas zo mna vzdy taky zly dojem.Nerozumiem tomu a mrzi ma to.