Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
palec hore :-D
Lucka - okej, som rada aj ja, ze sa ti dari zdravo stravovat aj cvicit, a ze mas z toho radost :)
pravda je, ze clovek by mal zivot v prvom rade zit a nie je treba o tom pisat na net, ak sa nechces podelit. Takze nech sa dari.
..co sa tyka mna, ja sa rada postazujem/pochvalim/podebatim/zafrflem.. hoci aj na nete. zvykla som si na vas uz :-)
dnes som urobila uuplne neuveritelnu vec: po xy rokoch som sa objednala na preventivku k vseobecnej, som na seba hrda! :D
ok, Lucka, tak pekny den ti prajem
Uz som to vysvetlila,ze hovorim o temach na nete.A to ze sa nepotrebujem zaoberat len tym kto sa ako stravuje,kto kolko schudol,cvici.Prve co cloveka napadne je,ze si mysli,ze dany clovek je v depresiach,nedari sa mu chudnut tak nechce citat o uspechoch inych.Vidis a tak to nie je.To je to comu ja neverim,pismenka v takejto komunikacii.Jedna veta moze byt uplne inak pochopena tym kto ju pise aj tym kto ju cita,to je normalne.Kazdy vnima dane vety podla svojej osobnosti.Lenze aj uprimne slova,ktore clovek napsie mozu vyzniet ironicky a naopak.Ale o tom vobec nechcem pisat.
Nemyslim si,ze som napisala nieco zle.Nie som frustrovana,venujem sa sebe,zdravo sa stravujem,cvicim.Ja nevravim,ze Vy si pisete len o kcal atd.ale vzdy sa najde prispevok kto kolko vazi,ake ma miery,ze je nespokojny so svojim zadockom atd.Jasne je to normalne,len ja si myslim,ze clovek by mal niekedy od takychto tem vypnut,uzivat si krasy zivota,dat si kavu s kamosmi a nerozmyslat nad tym,kedy sa vazit,kolko musi este schudnut.Viem,ze nie ste chorobne posadnute svojou vahou,nie je to tak myslene,ze si tu ratate kolko ma jablko atd.Ale ved co je na tom zle,co som napisala?Ved ja nepisem,ze si tu pisete hluposti a ja ich nemozem citat,preto tu nechodim.Ved kazdy mame pravo robit si co chceme,nie?Niekto sem chodi kazdy den,niekto raz za tyzden,ja si myslim,ze to je kazdeho osobna vec.Ved na tom nie je nic zle,kazdy mame iny zivot,ine problemy a chapem,ze sme partia,ktora sa pozna od augusta,ale preco hned reagovat takym sposobom,ze si frustrovana,protirecis si.Nerozumiem tomu.
Maoam, vieš, len ja mám tie dni žravosti nonstop. Permanentne. U Teba je to tak, že medzi dňami fajn, máš jeden deň nefajn (vid včerajšok). A u mňa je to naopak :D
Nevadí, teda vadí, ale "ide sa ďalej" :D Mne už je tá veta mierne vtipná :)
Fajn, ja utekám, majte sa tu pekne :)
Inga22, ja som to dnes ratala, moj posledny sport bol presne pred polrokom, to je uz pekne dlha doba :-((. Neviem, kedy budem moct (zo zdravotnych dovodov nemozem nic), takze polrok je uz dlha doba a jasne, ze to vidno aj citit.
Inga22: nesmies to brat tak smrtelne vazne, proste odkyvat a ide sa dalej :-D
nie je mozne do konca zivota jest 100% zdravo a dietne, to je nerealne, takze obcas sa natrieskat mimo plan je uplne legitimne :-DDD
myslis, ze ja som ten vecer vcera planovala? NIE
prislo - samo, blbe len, ze mam doma take bohate zasoby fajnotiek :-PP, ale v poho, jasne, ze som si tym pokazila celotyzdnovy rating, ale co sa teraz obesim? :-DDDD
Lucka, poslednykrat: precitaj si este raz vsetky moje prispevky zo vcera. Neviem, ale mne vobec nepripadaju ani utocne, ani negativne. Vcera a aj dnes mne osobne (moj osobny dojem) pripadas, ze nie su vnutorne uplne v pohode. Co je na tom zle? V nasej teme sa baby pozname tristvrteroka a mame vlastne uz dost osobne vztahy medzi sebou. Bezne sa tu rozoberaju veci ako kramy, chlapi, skola, praca, unava, dobre dni, zle dni, dobra nalada, blba nalada, depky. Uplne bezne a je to tu snad na dennom poriadku a tak je to aj super (podla mna).
Mozno mas problem s tym, vytvorit si k niekomu osobnejsi vztah a rovnako citlivo reagujes, ked niekto k tebe 'prenikne' a trafi sa do cierneho.
Si jedna z nas, tato tema je tvoja a patris do naseho babinca rovnako, ako vsetky ostatne.
Ak ti vadi moj priamy styl, je mi to luto, ale ja som taky clovek, co na srdci, to na jazyku, viem, ze nie kazdy to vie zvladat a su ludia, ktori s tym maju problem.
Ale nie je za tym nic negativne, jednoducho som priama a vzdy aj budem, ja sa v tomto bode nedokazem zmenit, lebo to by som musela popriet svoju podstatu. A viem vela vycitit. Aj z riadkov, aj na dialku. Vzdy to tak bolo.
Okrem toho, vcera si pisala, ze nemas chut stale citat o kaloriach, BMI a ludoch, ktori denne 2h sportuju a jedia iba bio-potraviny.
Prosimta, o KTOREJ teme vravis? Lebo v tejto sa to vobec nikde nevyskytuje...
Fakt mam nechapacky.
Danielka ak si si vsimla pisala som vseobecne o temach na chudnutie,ze je to vsetko o chudnuti,pocitani kcal,o vyske vahe a mierach.Neviem co zle som napisala,ved je to pravda.Ze napisem,ze som rada,ze sa Vam dari a to je cele.A co by som mala teda podla Teba pisat?Je to smiesne sme dospeli ludia,ale analyzujete to akoby som napisala neviem co urazajuce.Normalna veta o tom,ze sa mi dari,cvicim a som rada,ze sa dari aj Vam.Uz ked tuto vetu vnimate negativne,tak ja fakt nerozumiem.
Ahojte,
tak ja už som asi od 5tej vzúru a odvtedy som toho veľa stihla....uložiť do žalúdka :D No, k smiechu to nie je, ale tak...čo narobíme, však. Maoam, ja si vždy poviem ako to Ty zvykneš "ide sa ďalej", ale mne to akosi nepomáha, pretože na nasledujúci deň, prípadne ešte v ten istý deň spácham opäť "trestný čin" :). Musím vymyslieť niečo iné, Lucka tu písala, že sa bude vážiť 4.3., tak to asi skúsim s ňou. To mám v podstate týždeň a niečo čas. No a potom vám poskytnem aktuálne informácie.
Majte pekný deň, nech sa vám darí :)
A trošku povzbudzujúce na záver: Neber život tak vážne, aby si sa z neho zabúdal tešiť...:) Čítam, čítam...a ukladám :)