Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - jasne, no budes mi tu chybat, dufam ze ta tu uvidim castejsie ako raz do tyzdna. Drz sa, hlavne tolko nestresuj a ked budes mat chvilu, tak ju venuj sebe
Carey no mam toho nie ze vela, ale do umoru. Budem sem teraz chodit aj menej,lebo mam toho vela.
A nasledujuce mesiace su uz teraz uplne preplanovane.
Vlasy dam aj tak dole, lebo som z nich uz nervna, cele roky mam dlhe vlasy, uz to chce daku zmenu aj inu farbu :-D.
Ale fakt sa musim dat trocha dokopy, lebo sa mi zhorsuje stav a lekar uz bije na poplach :-(.
Tak dietujte a cvicte baby dalej, obcas vas pridem kuknut.
Maoam - jasne chapem ta a myslim ze teraz je to tak aj u mna, jednoducho cim viac sa snazim tym je to horsie. Takze nebudem nic znasilnovat.
Ta tvoja stavka, podla mna na nej az tak nezalezi, lebo vlasy dorastu, hlavna vec ze tebe bude lepsie, budes sa lepsie citit. ono podla mna clovek moze chudnut len vtedy ked ma psychicku pohodu. A ty mas toho strasne vela, na prvom mieste je zdravie
no super, presne tento komentar som teraz potrebovala citat...:-((
danielka...ale nie je to zas take..predsa su len ludia rozdielni ;)
a baby...napr mne sa pacia chudsie dievcata :))
napr..ta na pravo ma peknu postavu... :))
Carey, vies, ja mam strasne silnu psychiku a podvedomie. Cize na mna vsetko zaucinkuje 10x silnejsie ako na ineho bezneho cloveka. Ja ked mam v hlave napätie a v podvedomi datum, do ktoreho musim, tak sa stane presne pravy opak. Pride blok a moje telo urobi naschval nieco uplne opacne.
Ja proste nenavidim akykolvek tlak a 'deadlines', telo sa hned buri.
A nerobi mi to dobre. Som napäta, nervozna. Je to na slaktrafenie. SErem na to. Prepacte mi tie nadavky.
Carey, ja som total frustrovana, lebo ja som posledne tyzdne jedla uplne ze vzorovo, fakt! Kopa zeleniny surovej kazdy den, bielkoviny, sladke za tri tyzdne len dvakrat malickost, proste uzasne som jedla, vela vody, cajov, to je proste nemozne ze som z toho nabrala dve kila ci kolko. Ja viem, ze sa nehybem, som si toho vedoma, ale tak aspon ostat na tej istej vahe by bolo pre mna logicke, nie toto.
Ja som sa dnes rozpravala s nefrologom, lebo mi robil este sono a pozeral si posledne hodnoty, mi vravel, ze sa zhorsili a ze celkovo sa mu to nepaci a ze proste aj tak mam vela stresu a napätia a ze je to cele zle. Ja to aj citim. Nevladzem, som uplne vypluta a vecne v nervoch, aj kvoli tej blbej stavke, hoci to je fakt len na smiech oproti tomu, co mam kazdy den,s cim zijem a kolko mam aj inych povinnosti. Ale proste som sa rozhodla, ze stavka je prehrata tak ci tak, to sa neda, dat 5kg dolu dovtedy a hold, smola no.
Ale ide o to, ze moje telo zjavne z nejakeho dovodu nechce a brani sa, tak ho zrejme nutim robit nieco, co nechce. Vsetky diety a chudnutia zjavne nie su pre mna, ja to viem o sebe, ze ficim inak ako ine zeny, ale stale som si myslela, ze to moje telo okabatim nejako. Ono sa ale neda okabatit.
Ja som sa teda rozhodla, ze sa vypnem z tejto zalezitosti, ako budem vas chodit citat, aj napisem sem ako doteraz,ale ja s chudnutim koncim. Vazne.
Nech si moje telo robi, co chce samo a kedy chce, v strave budem pokracovat dalej ako aj doteraz, lebo viem, ez mi to robi dobre, hlavne na travenie, plet a ked sa mi nahodou zlepsi stav, zacnem s pohybom ale nejake ciele a podobne si davat nebudem. Bola by prca, keby ze s tym vsetkym seknem a niekedy v jeseni zistim, ze mam 54kg sama od seba :-DD.
Proste som sa rozhodla respektovat moje telo, take ake je a zmierit sa so sebou.
Nemam na vyber, inak nikdy nebudem zdravsia.
Maoam podla mna je hlavne to ako sa ty sama citis so svojou vahou. Lebo taketo ze musis, to je asi najhorsie, mozog ti zacne prepinat, asi uz aj mne prepina :(
Tento tyzden som bola cvicit 3x a raz som bola na pilatese a mam o kilo a pol viac, tiez nechapem. Este aj vcera po prednaske o pol 5 vecer som zjedla cely cottage aby som nebola hladna, lebo som dosla domov az o 7 a potom som si sice dala trosku ryze ale fakt malo a kuracie masko.
Dnes mam fakt zly den...
Maoam - nezufaj
ahoj Maoam, no vidim ze sme na tom s tou vahou trosku podobne, teda ze sa nedari., ale ty ani necvicis, takze mas to o dost tahsie...no nemala by si si asi tak snazit, ale beries to poctivo, treba uznat. Takze budeme mat obe kratsie vlasy a melir? :) ja som z dnesnej vahy sklamana, kedze som zaradila aj pohyb a mam viac. Asi to uz necham tak, dneska len dzobkam co mi pride pod ruky ale nechcem sa s tym stresovat, lebo ta skola ma tak vytaca som z nej uplne na nervy. NEviem spravit nejake projekty a bez nich sa nepohnem, uz tu zacinam nervacit :/
takze, akonahle budem moct, hlasim sa na pravidelny pohyb, tanec alebo fitko, daco z toho, stravu uz fakt nemozem viac upravit (s vynimkou poslednych dvoch dni, ale hold kramy), to sa neda a hladovat fakt nemienim, ako cupky v niektorych temach, co im hrabe
baby, som ale down z toho vsetkeho fakt :-((((, ja neviem ci mam tolko svalovej hmoty alebo co??? ako moze niekto na moju vysku mat 48 alebo 50kg? to co maju na sebe len kosti a kozu? kks...nechapacky mam proste