Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - nech si chytaju, my ideme proti prudu ! :DDD
ide jar a zenske uz chytaju hysaky do plaviek...
pomooooc
baby, ja zacinam neznasat tieto temy o chudnuti :-DDD
aaa este jeden: profit.etrend.sk , a uz aj idem von :-))
VaMo - nebooooj, ja som na teba nezabudla, ale kedze dovolenkujes, neotravujem :D Urcite ti tam je super, vcera som si na teba spomenula, ked som sa prechadzala po slnku, ako mas v "oblube" zimu, takze si tam, kde je kopa snehu :DD
evik1 - ale ved to vobec nevadi, ze sa nevazis :) ja som sa tiez nevazila dllllllllllho, az potom, ked som sem zacala pisat :))
evik1 - drzim palce zajtra, nech ti to vyjde. Vieme ake je to s pracou v dnesnej dobe, takze dufam, ze bude obojstranna spokojnost :-)
ja dnes uz treti den pauzujem od sportu. Kvoli tej hlave :/ dnes uz lepsie, ale stale to nie je 100%. Verim, ze zajtra to uz bude uplne ok. Ale prechadzku este dnes dam, uz o chvilku.
Vamo j som náhodou na Teba myslela,že kam si sa vytratila,to ja tu nie som tak často,ale čítam Vás baby!Ako už bolo písané,dobre sa poznáte,utešujete sa tu,hodnotíte,aj ja som rada,že som sem-ta,m vašou súčasťou ,ale veľmi vám zasahovať nechcem,po 1 sa nevážim,tak to je nanič.Neviem,kedy sa odhodlám,som rada,že mám vás kamošky a viem,že mi poradíte,ked bude treba.Zajtra idem pozrieť do novej práce,naostro od 1,3.Na narodky mojej dcéry super,uvidíme čo to budeeeeeeeeeee
som rada,že môžem prvá komentovať túto neskutočnú pravdu:HA HA HA.........chlapi NO problem!!!
:-( Ach jaj, ja "ubohy zemepan" /pozicane od carey/, JA nikomu nechybam, MNA nikto nezvolava... Fnuk, fnuk...
hehehe :-)))
Ako sa sprchujeme
Žena:
Vyzlečie si veci a rozdelí ich do koša na bielizeň zvlášť tmavé a svetlé. Ide do kúpeľne v župane....
Keď po ceste do kúpeľne uvidí manžela, zahalí všetko, čo by mohlo byť vidieť.
Pozrie sa v kúpeľni do zrkadla na to, čo jej Pán Boh nadelil, hlavou jej prebehne, že by mala robiť viac lehsedov, nohzdvihov ...
Zapne sprchu. Vydrhne si tvár niečím marhuľovým s drvenými kúskami....
Použije zvlášť žinku na tvár, ruky, nohy, špongiu, širšiu špongiu a pemzu.
Umyje si vlasy raz uhorkovým a potom šalviovým šampónom, obohateným 4 vitamínmi.
Umyje si vlasy znova, aby sa uistila, že sú NAOZAJ umyté.
Dá si do vlasov grapefruitovo - mätový kondicionér, obohatený skutočnou vášňou ovocia.
Spláchne kondicionér. Oholí si podpazušie a nohy.
Vylezie z vane a stúpne si priamo na koberček v kúpeľni.
Utrie sa uterákom veľkosti menšieho štátu. Vystrieka vaňu prípravkom proti plesni.
Zotrie všetky mokré miesta v sprcháči. Vráti sa do spálne oblečená v župane aj s uterákom na hlave.
Muž:
Vyzlečie sa v sede na kraji postele a nechá handry len tak pohodené. Do kúpeľne ide nahý.
Keď na ceste do kúpeľne uvidí manželku, zahojdá dindonom a urobí WO WOO WOOO ...
Obdivuje sa svojmu dindonovi a poškrabká sa na prdeli.
Pozrie sa do zrkadla na skrini, na chodbe a v kúpeľni, čo mu to Pán Boh nadelil za super telo.
Zapne sprchu. Umyje si tvár. Väčšinu času strávi umývaním dindona a riti. Vytrúbi si frňák do ruky a spláchne to vodou.
Usere si a zasmeje sa, ako nahlas sa mu to podarilo. Umyje si vlasy. Urobí si šampónové číro.
Umyje si prdel a nechá chlpy na mydle. Ciká ... a ciká ... a ciká ...
Všetko spláchne, vylezie z vane mimo koberček.
Utrie si len prdel a predlaktia.
Nakreslí kozy na zrkadlo, aby sa cítil ako chlap.
Strasie z dindona vodu.
Keď prejde okolo manželky, zahojdá dindonom a urobí znova WO WOO WOOO...:D
Dobre su aj klasicke proteinove tycinky z fitness obchodov,nie musli tycinky z obchodu.
Lucka, v Nemecku to bezi pod Stevisana a Plamil, objednam si par sladkosti z netu, ak by mi chutili, je to dobra alternativa ku klasickym kalorickym bombam :-).