Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
VaMo: tak si to vystizne trafila. Ach baby, ste zlate ku mne, dakujem vam, vazim si to :-*.
VaMo, je to tak, ten stav ma fakt desi, si vezmi ze ma chce vidiet tyzdenne...:-(, ach jaj. Ale budem sa snazit urobit pre to maximum, aby sa to zlepsilo.
VaMo, ja mam tiez idealnu hmotnost polozenu vyssie, ako mnohe ine zeny. Bude to ale mojou stavbou tela, myslim si. Mam dost svalstva, nie som tintitko, ale je pekne mat take telo, lebo ked si vysportovana, vyzeras lepsie ako tie palicky. vsak vies, co mam na mysli :-D.
Podla mna mas krasnu vahu, ty si samy sval, vyzeras urcite uzasne, na fotkach si bola vzdy krasna.
aku si mala dovolenku? oddychli ste si trocha?
a este medzi nami /"jemu" to nevravte/ - mne sa tie baby v elastakoch nepacili ani jedna :P
Caute moje drahe a "provokater" :-)
maoamka Potrebujes vyhrat na inom fronte ako v majovej stavke. Tak ako pise danielka - robis co robis a ked to nehybe s vahou, tak na to kasli.
Ja som rada, ze jem a jem teda dost a hlavne zdravo. Hybem sa - tiez primerane a s hmotnostou mi to /asi/ nic nerobi. Jednoducho budem mat asi telo nastavene na tych 54kg /cca./ - mam iba 160cm! - a pokial nechcem vyslovene NEjest, tak kila dole nepojdu. Vyzeram ale dobre, som spokojna...kym sa vopcham do veci spred roka, dvoch tak niet co riesit. Uzivaj si svoje telo, netrap sa myslienkami na blbe cisla.
Danielka, no tak toto som potrebovala pocut a hned mam slzu v oku :-). Dakujem ti, si zlata.
Ja neviem, ale ja mam taky pocit teraz, ze moje telo je energeticky dost na nule a ze nema absolutne ziaden nerv ani chut zaoberat sa niecim takym ako je chudnutie kvoli stavke.
A teda asi by som to mala respektovat.
Tak mam vahu ako v 20ke, hej :-D a na to som hrda.
Tak ked som mala pravidelny pohyb a vela pohybu, tak som mala tych 53-54, to bolo super, ale je mi jasne, ze sedenim na riti s chorymi oblickami sa tam nemam ako dostat.
Tak asi je uspech vobec nemat viac ako 58 v tomto stave.
Mozem byt rada, ze som sa nerozkysla este viac.
Maoam - ved to je uplne jasne :) ja by som to dnesne cislo uplne vypustila z hlavy. Ty sama vies najlepsie co je pre teba dobre, co je vhodne jest a kedy. A robis to? Robis.
Je nerealne mat teraz vahu, o ktorej vravis, ze si ju mala iba vtedy, ked bolo tvoje racionalne stravovanie spojene s pohybom. Okrem toho, sa mozes chvalit vahou, aku si mala v dvadsiatke?? A nie si spokojna? tak to uz je co? ;-)) Nenechaj sa tlacit niekam kam sama nechces neviem kym. Ked bude cas, chut a moznost som si ista ze tu vyzvu prijmes bez vahania zase!
no a na binghama som vazne nastvata teraz po tom videu, tak som tu pisala a on potom zavalil to video sproste :-DDDDDDDDDD
binghi u mna si si to pokaslal veru, take palicky tam dat vo videu, kks
Danielka, dakujem za zhovievavost. Lebo sa citim uplne neschopna kvoli tomu :-(((((.
bingham - to co za videa pozeras prosimta? :-O si to pekne zaklincoval, baby tu stresuju a ty tam das take dve vychrtliny :DD
ok bingi, idem sa zmierovat s tym, ze nemam sancu..ach jaj.. :)))
Maoam - ja myslim, ze dobre robis, ze tu stavku odsuvas, ked vidis, ze sa to realne neda zvladnut. myslim ale, ze by si ju mohla posunut na termin, ked budes moct zase zaradit pohyb, budes mat motivaciu :-) Inac jedlo mas fajn a tu vahu..to by som vobec neriesila. Mas kramy, jedla si viac, si plnsia aj vody, proste ..uplne vsetky negativa, ktore existuju. Uvidis, ked sa odvazis o tyzden dva :) nic neboj.
Carey - ani ty nebud demotivovana :) dolezite je, ako sa citis, nestupaj zbytocne na tu vahu ale tak ako si striktna v cviceni a jedle, bud striktna aj v tom, kedy sa budes merat/vazit. Ono to nema vyznam stale to sledovat..
nebojte baby, bude lepsie :-)
a co tie vlasky teda? Carey ty na kratko?? to som strasne zvedava ! Budes taka svieza, urcite ti to prospeje, prijemna zmena.
no a ja som sa dnes pohadala so sestrou a nechapem, ono to ani nebola nejaka extremna hadka..hlavne sme si vymienali nazory cez telefon, som bola vonku a zrazu uplne sa mi zlomil hlas jak som tam dorazne rozpravala a slzy!! Viete jak dlho som neplakala? ani nepamatam..tak som jej takym akoze nic hlasom povedala ze CAU idem a normalne som revala. vonku este k tomu :DD esteze sa uz stmievalo.
Ahojte. :)
45 min. pás v rýchlom a strednom tempe, 30 min bicykel ..A to sa mi dnes ani nechcelo ist cviciť :)
Milujem toto prekonávanie seba samej ...!!!