Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
mna uz len stve toto napätie zasa, ze musis, musis, bla bla a tie vcerajsie temy ma fakt odradili, ale cim viac sa snazim, tym viac priberiem namiesto schudnutia, vsak ja som bola uz na 55,5-56 a to som sa vobec nesnazila, akonahle sa snazim vyletim hore. To je zakon schvalnosti toto.
caute baby,
tak ja na tu stavku kaslem. Nema to vyznam, je to utopia bez cvicenia + aj tak mi zavadzaju moje vlasy, idem sa dat beztak ostrihat + novy melir, chcem vyskusat daco nove.
Dnes rano som bola u nefrologa, zasa 24h moc, krv, bla bla takze zasa ma aj na vahu postavili a mala som len v spodnom pradle rovnych 58,2.
Viem, koncia mi kramy, ale to aj tak mozem odrata maximalne 1kg u mna, takze mam 57 a posledny tyzden ovela viac jem, strasne mam chut na vsetko, sladke, slane, nehybem sa vobec kvoli tym oblickam. Ja na to kaslem.
Ja mam taky pocit, ze 56-57 je moj spodny limit, tolko som vazila aj v 20ke, asi je to moja idealna vaha a bez sportu pod nu neklesnem, aj ked sa rozkrajam. Moje absolutne minimum bolo 53-54, ale to som denne jazdila na bicykli do roboty a spät a dvakrat do tyzdna chodila na tanec. Vtedy som vyzerala uzasne.
Ahojte, no vidim ze vcera tu bola aj Lucka a pekne sa jej dari.
Ja som vcera dosla zo skoly az vecer a bola som taka unavena ze som sa umyla a zalahla, pozerala som ste to co jite :) a isla spat. Este pred skolou som bola na pilatesi, vstavala som o 6 aby som to stihala, bolo fain, boze mam taku svalovicu dnes :D no chystam sa ist aj vecer. Viem ze by som sa nemala vazit, ale rano bola vytiahnuta vaha a ja hups na nu a som sa vylakala lebo ukazala 63,6 co som nemala uz dost dlho a to posledny tyzden jem nomalne. Dufam ze to je len voda.
Prave mam taku chut na sladke ze to neni mozne a dnes sa zaoberam projektami do skoly, som z toho dost znechutena.
Inak rozhodla som sa ze sa dam ostrihat na kratko, lebo mi tie vlasy lezu na nervy., poviem kadernicke nech nieco vymysli co by sa mi hodilo.
VaMo - dobry vtip o tych chlapoch a zenach :D som sa zasmiala, svata pravda.
Ja mozno za chvilu tiez chytim mensi hysak, ked len priberam och :(
maruska, TIEZ som si tym presla, ale clovek sa raz musi rozhodnut, ktorou cestou sa vyda, sme dospele a teraz si mozeme vybrat, ako chceme zit, vies ako to myslim :-)
xdanielax: tak co uz, no ludia chudobni duchom - je mi ich luto
maoam vies ako to chodi, kazdy kazdeho ohovara, kazdy kazdemu zavidi..tak potom ludia robia to co robia
nebudem radsej nic vraviet, sama som tu pisala, ako to bolo so mnou, ze mi pomaly svihlo z naporu inych na moju vahu..takze tak
Maoam - originalita? Staci ist nakuknut cez vikend vecer do centra. nerozoznas jednu/jedneho od druhej .... a tak to je asi vo vsetkom.
maruska, mne je srdecne ukradnute, aky je momentalne ideal krasy :-DD
ja milujem moje krivky a som hrda na to, ze ma krasne zenske telo a nie som lata a ani nikdy nebudem, lebo mam taku fyziognomiu danu prirodou
ludia si proste NEVAZIA to, co maju
chyba pokora, k zivotu ako takemu
je mi z toho smutno
maruska123: ale naco maju ludia rozum, na to aby rozmyslali sami, nie? ja mam miestami pocit, ze ludia uz nemaju ani len vlastnu identitu, kazdy sa len porovnava a robi to, co ostatni
proste CHORE, CELE ZLE
kde je originalita, inakost, jedinecnost, vlastna identita? KDE?
co sa to robi s ludmi.......ach
maoam cela tato doba je nejaka svihnuta..pokym sa nezmeni nejaky vseobecny ideal krasy, tak to inak ani nebude..len dufajme, ze za 5 rokov nebude ideal krasy 35kg
stare dobre casy, ked mi stara mam rozpravala, ze ked zena bola chuda, tak si kazdy myslel. ze je chora...a pekne zeny mali plnsie tvary..
prosim nech sa to vrati! :)
no baby, ja to vzdavam, proste ludia su uplne mimo
a to sa este len roztaca, v marci a aprili tu bude denne par desiatok takychto tem
konec...