Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Jaaaj baby nedari sa mi, ratam v exceli dake statisticke funkcie a nevychadza mi to, este prist na to kde robim chybu :/

xdanielax- a tak neviem ci sikulka ale ten pilates ma naplna takym pokojom. No chodim teraz do Petrzky na Sustekovu. Kupila som si pernamentku na 15vstupov. Sice niekedy vyzeram fakt komicky, ale nejako zacat musim.

xdanielax

baby, tak ja som sla behat :D to bolo vtipne, cestou tam samozrejme, ked som este ako tak vladala vietor do chrbta - ze ma uplne posuval dopredu, cestou naspat taky protivietor ze som sla slimacim tempom :DD otrasne!!! aj som sa skorej otocila, lebo som vedela ze to bude cestou naspat narocne.
a bolela ma hlava :-// :-(
potom som sa zastavila este nachvilu na skolskom dvore a dala si par vypadov a par vystupov na lavicku - na slnku :) hlava prestala boliet ale cesta domov (asi 10min) bola taka, ze som absolutne nevladala uz vobec nic :D
evik1 - ty bez ciapky?? to by som nedala dnes veru. navyse, aspon nemusim rozmyslat nad ucesom :D
baby..ale cely cas co som behala osm musela mysliet na to co sme si rano pisali a bolo mi fakt divne.. Neviem preco to tak prezivam. uplne zlee, nastastie to trochu preslo potom, ked som nevladala :))

Krasna jar vonku VaMo, aj mna by to mohlo inspirovat k upratovacim aktivitam, no zatial sa mi nechce vobec NIC - mozno tak kavickovat :)

carey - kam chodievas na pilates? A sikulka si, ako si sa rozbehla s tym cvicenim ;)

evik1

čaute,toto čo je FBI? ja pátram,kde som včera skončila,ale nemôžem nájsť o kom? povedzte?Inak ,aj dnes totálny beh proti vetru,ma odtláčalo a keby som ešte nemala vatu v ušiach pichalo by ma.ale vydržala som a vraj intervaly ja to mám stále mám kopce+ do toho ten vietor,toto asi nikde nemajúa naspäť len nohy prekladať super..toto vás až tak nezaujíma,viem,ale preto sa delím,lebo žasnem nad tým aká je sila toho vetra a v druhej dedine o vetre nechyrujú,preto možno vy babky zo západu tiež to také nemáte.

carey

Zdravim holky, no doteraz som citala vase prispevky od vcera, a bolo ich hojne teda.

Teda maruska by si si zasluzila metal. Maoam, ja som z nej tiez mala taky cudny pocit a od kedy si piseme tak viem, ze ty mas velmi dobry odhad na ludi.
Som dost zhrozena, pozerala som tie ostatne temy co ste vypatrali...no normalne mi je z toho zle. To je vazne psycho.

Ja som vcera vecer isla na pilates, taky super pocit mam vzdy ked idem odtial, ako keby som sa vznasala :D taky pokoj mam z toho. A dnes som stihla na hodinu fitko, tak sa tesim, na obed bolo kuracie ryzotko s hribkami. Nastastie vcerajsia depka je prec a tesim sa z pekneho dna. Som si fakt povedala, ze aspon na mesiac kaslem na vahu, nebudem sa ani vazit a nebudem to chudnutie ani nejako riesit. Budem normalne zit :) obcas sladost atd, neplanujem sa prezierat ale ani sa napchavat len zeleninou.
xdanielax- no chcem mat kratsi uces, ale este neviem ako to bude vyzerat hih. Mne vazne tie dlhe vlasy lezu na nervy. A konecne budem mat melir ktory ma ozivi, lebo teraz to uz nie je vobec pekne...

Krasny den vam prajem, idem porobit daco do skoly

Inga22

Čaute dievčatá :)

Tak ja som si vás konečne prečítala. No zaujímavosti sa tu dejú.

Maoam, mrzí ma, že si taká demotivovaná z tej váhy. Úplne Ťa chápem. Ale hlavu hore, aj horšie bude :D :D. Ale nie, to si iba ja tak z času na čas poviem, keď je zle a začnem sa ľutovať :D

Inak dnes je vonku perfišne, akurát ten vietor...Ale slnco nám svieti :)

Tak sa tu majte pekne a pokiaľ možno si cez víkend oddýchnite.

VaMo

TY KKS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ufffffff.....
Tak som sa nemylila, dakujem, Lucka /a vsetky tvoje ostatne "JA"/ - len si ma utvrdila v tom, ze mam cuch na ludi...
Ked je clovek uprimny sam k sebe a k okoliu, nikto z neho nebude mat "zvlastny" pocit. A ten tu z teba nemala len maoam, ale min. aj ja. Chore...
Umyla som okna! Uplne jarna naladicka a vy ma este aj takto tu "naspeedujete" :-) Dopijem kavu a ideme vonku.
Na obed som si navarila misku sojes kur. masom - zvlastna kombinacia, ale chutilo a hlavne - syta som dufam aspon na tri hodinky :-)

Maoam

ja byt muz a ze mi kocka na druhy den zavola, ci som jej nieco nepichol a neznasilnil ju, tak tiez bezim kade lahsie a uz sa viac neozvem

Maoam

ale nam tu pisala, ze ten jej priatel na nu nemal cas v tom case, ze sa neozyval a tak, ze sa potom raz stretli na kavu a sedeli oproti sebe, nic viac...tu je z toho uz petting v aute, ci u neho, ci kde a mamka jej ho neodsuhlasila, ci co...ved ma 25 rokov, nie 15...

ja neviem,mne to pride nejake divne vsetko :-(

maruska123

maoam no toto je prave ta tema, kde omylom pouzila aj svoj nick, cize zsa prezradila a tuto temu hodila na tych bratrancov..

no uprimne, ani sa tym muzom necudujem, ked takto panikari za vsetko..mozno preto ked ustupia, tak ich poklada za tych zlych...vies, ze hadza vinu na nich..

no a mozno ona chce mat deti, ale v tej panike napisala to co napisala, lebo nechcela byt tehotna...alebo ja neviem, tazko povedat