Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - no neprehanaj, zasa nevyzeram neviem ako :) tak normalne. Sestra povedala ze mi to ide viac ako blond, neviem, sak 6rokov som bola blondinka.
No citam ze si pribrala, ale zasa ked je to len cislo na vahe, tak nemusis stresovat, vidim ze cm ti nejako nenarastli, to bude tvojou dobrou stravou. Takze podla mna si na tom dobre :)
Ale inak aj ja som posledne dni dost unavena, aj teraz sa mi chce strasne spat, normalne ma bolia oci. Neviem cim to je
baby, ja neviem co sa to robi, ale ja sa budim unavena a uz naobed som taka vydochnuta, ze ledva oci drzim otvorene, poobede mam totalny utlm a najradsej by som sla o siestej spat, co sa neda
asi jarna unava ide na mna
Carey si citala, ze vazim 58? kks, v decembri 55,5, fakt nechapem
jeeeeeeeeeeej krasna si a peeekne namalovana, wow :DD
no Carey je fakt kocka s tou novou frizurou, mozem len pochvalit :D
Ahojte baby, to bol dnes den :/ som unavena, dnes ani o prikladnej strave nemozem hovorit. Co uz.
Maoam - rano som stihla sa cvaknut, ale nebolo velmi svetlo, tak neviem ci tam nieco uvidis, kazdopadne ti posielam aspon zatial foto.
A kramy stale nic a uz zajtra dalsi mesiac.
caute baby, prave som sa dogulala :D
Danielka, no nechapem to fakt, lebo zasa nejak vela tych proteinov neladujem :-/
ale najblizsie sa chystam vazit az o mesiac, aj tak na to kaslem, som sa rozhodla zaradovat pravidelne prechadzky, peknen jest ako aj doteraz a uvidime :D
aky ste mali baby den?
Maoam - nooo to je inac presne to, co som mala naposledy ja. Tiez len minimum v mierach, ale na vahe slo hore. Takze .. neviem :D
nemyslim si, ze by jedenim bielkovin rastli svaly.
Nespotrebovane bielkoviny sa takisto ulozia ako tuk. Mozno ich jes prilis vela - na to, ze necvicis prave.
Naozaj neviem, v com to moze byt :(
...mna vcera dorazil komentar, ked som si nakladala veceru od mojho otca. Sa zjavi, po neviem jakom case co ho nevidim a pozera sa. a ja som sa ho spytala ze co, jak sa ma .. a on ze...
pozeram kolko si nakladas, ako drevorubac (!!!!!!!!!!!!! ) a zakoncil to takym akoze vsetko v pohode: ale ved sa najedz poriadne, ved samozrejme
tak a potom s chutou do jedla hej?? ach :((((((
Inak Maoam - ja sa tiez budem bat odvazit sa. Teraz pozeram na nebo a dufam, ze tie mraky do poobedia odidu, nech mozem ist aspon trochu vybehat tie moje drevorubacske porcie :-///
baby, ja som sa rozhodla, ze z vahy vyberam baterky, kaslem to fakt
toto nema vyznam, sa odvazim raz za dva mesiace a bude pokoj
a mam uz par dni po kramoch, takze teraz mam najchudsie obdobie :D
caute baby, tak prisiel ten den...
nechapem to, som si pozerala zaznamy z decembra, + 2,5kg :-//
cize 165cm / 58kg (v decembri 55,5, v januari 56,5)
miery: 87/73 (+1) /95 (+1) , stehno 53
ale na mierach to az tak nevidno, len troska takze absolutne nechapacky mam, CO to ma byt?, voda nezadrzana, nikde, cvicit som necvicila, zeby mi narastli svaly, rifle obleciem v pohode, ibaze by to mohlo byt z tych vsetkych bielkovin, co som pojedla? Danielka, ty sa vyznas...co si o tom myslis? Ze by mi predsa len zo stravy svaly narastli? :-O
xdanielax, veľmi fajn článok, presne ako bolo písané nie je to niekoľkodňová, či týždňová záležitosť, ale ide o životný štýl...celoživotný štýl. A páči sa mi, že to tu má presne tento nádych :)