Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Inga22

Ahojte,

vidím, že dnes má každá akýsi čudný deň. Ja som od rána celá taká malátna, neviem či je blbý tlak alebo čo. Ledva sa celý deň hýbem, nechce sa mi ani len dýchať :/

Maoam, tá váha je čudesná, ja by som to riešila presne tak ako Ty, proste by som sa nevážila, pretože určite je to pre Teba potom také demotivujúce, keď sa snažíš jesť tak ako sa má a výsledky nevidíš. Ale aspoň teda tie miery...nerozširuješ sa, tak to je fajn :)

Carey, Teba sa chcem spýtať, Ty si taká cícerová :) V akej forme ten cícer kupuješ? Normálne v sušenej, namočíš a potom z toho prívarok? My cícer doma nepoužívame, tak naozaj neviem. Ja si nanajvýš kupujem bio cícerovú pomazánku v črievku a tá mi veľmi chutí. No a dnes celý deň premýšľam, čo by som v sobotu varila a skúsila by som niečo z toho cíceru. Keď je taký zdravý :)

VaMo

evik Drzime palce zajtra v praci!
xdanielax :-D Tak to hej, "potesi"take...
Dcko kvapkam aj ja /Vigantol/, ale ten si nemyslim, ze by mal vplyvat nejak na priberanie. Mne sa skor zda, ze pomoct tomu celemu mozu u mna tie zvysene Bcka, ale tak jasne, ze ich beriem z pre mna podstatnejsich dovodov, takze je to jedno :-)

maruska123

maoam sak mi to aj bolo fuk :)

carey, maoam, dakujem dufam ze sa skoro z toho dostanem

ani sa necudujem, ze som chora, ved to pocasie je uplne blaznive, vcera snezilo cely den a dnes bolo ako na jar, teply vzduch pofukoval, po snehu ani chyru...uplne nahlavu

xdanielax

Tak baby, dnes som bola behat.
Cestou tam krasa - kratke rukavy.
Cestou spat - ..asi som nemala konkurenciu v pocte a invencii nadavok na vietor. Chvilami som mala pocit, ze stojim na mieste.
A ako si tak nadavam, prefici jeden bicykel, druhy na nom dievca .. pri nom bezal bezec (!!) a o chvilu treti s cyklistom s jednou nohou (!) ....... a ja sa lutujem prvych 20 minut ako ma bolia OBIDVE zdrave lytka jak keby mi niekto zpredu pod ten sval zasekaval noz/pripadne pichal ihly .. Vsetko je relativne.
Drevorubacska vecera za mnou.

carey

maruska - skore uzdravenie, teraz som si vsimla ze si chora...
Inak neviem ci aj na mna nieco nelezie, lebo mam hroznu nadchu

Maoam

maruska, to mi je luto, uzdrav sa skoro :-(

keby ze som na tvojom mieste, tiez si objednam pizzu a to o priemere 36cm minimalne, s dvojitym syrom :D a vseeeeeetko ostatne by mi bolo sumafuk :D