Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Ahojte babulky, ja som dnes stihla skolu aj fitko, odpadla nam prednaska...som sa osprchovala, umyla vlasy, este idem lakovat nechty :D a o 4 sa mam stretnut s Mikom :) hih pise mi aj sms, aj vcera vecer sme este kecali...vyzera to celkom fain.
Ako vy dneska?

Inak ja neviem ale posledne dni jem pomenej, nemam vobec chut rano jest, neviem preco. A nedostala som kramy vobec.

smilestarr

carey no vidím že ozaj sme mali podobné dni ... :( Už čakám na ten piatok asi ako nikto .

carey

Ahojte, baby mne je dneska cely den tak zle, spim, rano som zaspala do skoly, hlava ma boli, potom odpadla prednaska a mala som 2 hodiny volno, tak som sla do mesta. Smilestarr - nieco podoobne ako ty... den blbec :/

Inak napisal mi dnes sms a zajtra mame ist do kina, tak uvidime.

VaMo - vies co ja som na nho myslela dnes skoro cely den, ale nemam taky ze pocit ze sa nieco deje, skor ho beriem ako kamarata. Myslim ze nie som pripravena na nic vazne. Som mu aj vcera napisala a on ze to chape, len nechcem aby sa namotal alebo co a potom ja nic

smilestarr

juj ludiaa ja mam dnes taký na chuja den .. ráno vstávam 5:30 do školy, na koniec nám to odpadlo a potom som musela od pol osmej do pol desiatej čakať kým sa začnú dve prednáškky čo mali spolu skoro 5 hodín . Som si zadok necítila..Potom som si musea ísť ešte dačo povybavovať do mesta , no konecc.. A dneska navyše nejak nemám náladu s nikým kecať , aj v skole som bola ako zamrznutá :/Niekedy mi ludia jednoducho idú na nervy. Zajtra aj štvrtok to tiež budú dlhéé dni..Jediné, čo ma teší že som za poslednú dobu dala dole 3 kilá.
No a dalšia vec čo ma štve: Ráno idem zamrznúť a na obed mi je teplo až hroza,podvečer opať zima...Netuším ako sa mám obliekať .