Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Danielka, to nie je o veku, to je o charaktere a o vnutornej zrelosti.
Ja som zazila muzov rozneho veku a ver tomu, ze niekedy je 25r chalan stokrat dalej ako 45r muz...co sa ferovosti, spravania tyka
podla mna nechce pokracovat, ale ako mnohi muzi, boji sa priamej konfrontacie a tak voli cestu takuto, ktora je ale ta najhorsia, lebo nech je uz pravda akakolvek, clovek, emocionalne involvovany potrebuje pocut BUD-ALEBO, ANO-NIE, aby sa mohol podla toho zariadit, ale ked nedostane jasnu odpoved, je to hrozne, to su muky :-/
vies co, ale ak je takyto, tak to o nom vela vypoveda, takze asi niet za cim smutit :-/
Danielka, tak vies co, tie roky strasne letia, pred 8r som mala 24, viem, ake obdobie som mala, co som robila, vsetko, akoby to bolo byvalo pred cca. tyzdnom...cas leti, vsak vidis sama na tychto poslednych dnoch...
a preto uz nechcem stracat cas debilinami a prkotinami a trapit sa pre absurdnosti
mam ine hobby :DD
fesi: no vies co, mne paradoxne vzdy najviac pomohlo, ked som prestala byt 'good girl' a stala sa zo mna mierna potvora a troska mrcha, zrazu boli c hlapi ako med.....to je vzdy tak, neoplati sa byt mila, dobra, laskava, fakt neoplati, take baby maju muzi na haku ako prve :-//
je mi luto, ze to tak dopadlo, viem, ze ta to musi velmi trapit :-/
Danielka, vies co, jem dobre, zdravo, obcas nejaka malickost, mam toho teraz vela, aj vela chodim, takze nesedim na riti a tym padom mam vyssi obrat za den ;D, drzim sa stabilne, nesledujem to vobec, ale rifle zapnem v pohode, to mi staci :DD
da sa povedat, ze mam uz uplne ine priority, ano, dnes som tak hladela do zrkadla, vravim si, hm, 32, no za par rokov mas 40, je nacase zit a netrapit sa pre somariny :DD
fesi debil? co sa stalo? :-/// prefackat je to malo
Maoam - mne sa tak hrozne bezi, ze uz mi dnes napadlo, ze sa na to vytoto :-// Uplne zle, este ta noha debilna. Ale som si len tak povedala, ze skusim trochu - v ramci svojich moznosti - hodit nejaku dietku, pre zmenu. Takze sa snazim trochu :)) nezaskodi.
Vela ludi zacalo od marca, tak som sa pridala. Tebe ide nejedenie sladkosti? :) Ci kasles na to teraz?
fesi je debil. - alebo co. alebo ja zase nieco nechapem. Jedno z toho. Kazdopadne taka jedna vychovna by mu dost prospela..
:-(
baby ja som dnes zozrala cely balik Skittles..to je strasne, das si par a zrazu cely sacok fuc :DDD
Danielka, zhrniem to do vyrazu 'mam toho na vsetkych frontoch velmi vela' (staci, ze?) :D
neviem, ako ine baby, ci este dietuju,alebo sa uz len udrziavaju, ziadna uz nic nepise ;D, ty dietujes? preco? :DD, ved si chudulinka, ale tak vies preco to robis, asi kvoli maratonu, ze? aby sa ti lahsie bezalo :D
fesi - asi nemas dobre spravy :-/
Maoam - a potom mam strach, ze ten zivot tak uleti! :-))
fesiho mi nespominaj.. :-//
inac ja dietujem, ale mam pocit, ze tu uz nikto nedietuje, tak to sem ani nepisem :D
Ale snazim sa.
Aj behat sa snazim, lenze som si v nedelu vyvrtla clenok (nastastie len decentne), ale po dnesku ho veru citim..a to som ani vela nebehala. A tiez som rada, ze uz je ako-tak teplo, tak som si dnes len polhodku odbehla a potom som si vonku este trochu zacvicila :-)
Maoam - a praca aspon ide, alebo len stresy? Este stale behas po lekaroch?
Ja idem v piatok po vysledky krvi/mocu no tak som zvedava .. ocakavam ze mi povedia nieco blbe. Tie moje prechodene prechladnutia vsetkeho druhu. Uvidime..
Danielka, napodobne, rano mi zvoni budik a potom je zrazu vecer 20h...a tak dokola.
Ako fesi, uz je asi naspät z dovolenky, ze?
Baby, ako sa vam inak dari s jedenim, sportom, atd? Uz sem nic nepisete, ci ste vsetky v udrziavacej faze? ;DD
Maoam - to je pravda, tie dni letia tak, ze to ani nestiham vnimat. Vecer si hovorim, ako sa mi nechce a potom nakoniec ten den preleti ...... a ja si zase polomrtva vecer mozem pripravovat veci na dalsi den.
Nic moc .:-/
cauko baby,
ja mam dost nestihacky, dni letia ani neviem ako
dufam, ze sa mate dobre :-)