Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
musim sa pochvalit: som dnes bola pre vysledky krvi/mocu. Aaaa: na jednotku s hviezdickou! - to bola citacia. dokonca aj moc - asi fakt len vela pijem :)
len mam mierne znizenu hladinu cukru, a tak sa ma pani doktorka spytala, ci drzim dietu :DD ale myslim, ze jej odpoved dosla hned, ked sa na mna lepsie pozrela :D tak som jej povedala, ze sa snazim len rozumne stravovat. Podakovala sa jej za dobre spravy a ona ze si za ne mozem sama - tak sa mi to paci! ;)
Danielka, bavi ma :-), ale aj tak musim popremyslat nad sebou a co dalej.
Prajem ti pekny den, utekam aj ja.
Maoam - ja myslim, ze dolezite je aj to,ci to, co robis ta bavi. Vtedy sa da este par veci z casu na cas pretrpiet.
Pamatam ale, ako mi moj otec hovoril, ked som este bola mladsia ze sa mam zamestnat niekde, kde budem mat istotu, napr. robit niekde v bankovnictve, resp. nejake uctovnictvo. A ked som mu povedala, ze to by ma absolutne nebavilo, on sa na mna pozeral akoze to co je za argument (ze je normalne, ze praca nebavi) ..chapes. Takze vzdy rano, ked polomrtva vstanem, tak si vravim, ze aspon ze robim nieco, co ma bavi. Kolko ludi vstava o tom case co ja a ide do prace, a este ich to aj nebavi. je to taka naplast pre mna, ked sa budim po tme - co niektori ludia ani neregistruju, kedy vychazda slnko :-)))
no Maoam, letim ja.. zarobit svoju almuznu :D este aj prsat zacalo :-//
Tak zatial :-)
Danielka: tak takych poznam viac nez dost, zien aj muzov...no comment :D
Danielka, vies, ja teraz penim, lebo to vybuchlo vo mne, co sa dlho zbieralo, inak drzim hubu a krok, a ko sa hovori, ale co je vela, to je vela, moja skusenost je ta, ze ti, ktori sa maju dobre (pohodlny job, fakt sa nenadru, maju kopu casu na rodinu, konicky, sport, posediet s kamosmi atd, sa stazuju najviac zo vsetkych, aj na telesne a psychicke boliestky), stale sa vsetko kruti okolo nich. Ale summa sumarum, ti maju pravidelne volny vikend, pravidelne dovolenky, pravidelne sa o seba velmi dobre staraju - takze? Ale vzdy to ide na ukor ineho (mozno aj ineho odvetvia). Kde sa jednemu prida, druhemu sa uberie...
Ano, dalo by sa mi na to povedat: Maoam, chod inam, ine odvetvie, budes sa aj ty mat lepsie - ale stve ma to, ten fakt, ze proste su odvetvia ovela narocnejsie a vobec nie adekvatne zaplatene a to je fakt o nicom potom. Kopa zodpovednosti, kopa driny, fyzicka zataz, psychicka zataz a - nech je to potom aspon adekvatne ohodnotene.
Ach, skoda reci.
Asi je cas zamysliet sa nad sebou, fakt.
Maoam - a co povies na tucnu rit, co ma kancel v centre mesta ale je taka precitlivena (bavime sa o muzovi), ze ked sa jej chce cez den s*at, tak ide domov na opacny konec mesta v svojom mercedese. Som neverila, ale bolo mi to prezentovane ako normalna vec :DDDD ach.
O pracovnej dobe toho cloveka asi ani debatit nemusime.
Maoam - tak iste, ja poznam tiez ludi, ktori si ziju fajn. Ale to su zvacsa taki, ktori maju svoj biznis.., alebo su naozaj cielavedomi uz od mlada. alebo taki, ktori su zamestnani, ale zvykli si, ze si netreba chciet privelmi vyskakovat - tym je tiez fajn, su spokojni - spolocnost (stat) ich naucila.
Ale vela vela je takych co robia, lebo niekde chcu robit a aj tak..
Co si budeme hovorit, aky je to zivot, ked vacsina mladych ludi povazuje (aspon mam taky pocit) za svoju najvacsiu "vyhru" to , ze si uviazu na 30 rokov na krk hypoteku? Zle mi je z toho.
XY nezamestnanych, resp. zamestanych neadekvatne svojmu vzdelaniu a potom ti dalsi nezamestnani (vid posledna zamena manzeliek :D ) ...ktori to uz vzdali :)))
Tak neviem.. co je lepsie? Zostat/odist?
Asi by sme mali hladt bohateho manzela! :DD
Danielka, vies a potom ti tie tucne rite, ktore su uz o 14-15h doma povedia, aky maju tazky job a pritom maju kopu casu na sport, fitko, konicky, vecere, vinko, oslavy, vikendy volne. Ma ide roztrhnut.
Ale stazuje sa to nonstop 365dni v roku.
Danielka a jasne, ze sa musim nad sebou zamysliet, ja mam v sebe uz taky hnev na to vsetko, ach :-/ a ked vidim tie tucne rite, ktore sa maju na moj ukor super, aky zivot si vedu, tak by som sla hned najradsej grcat!!!!!
Danielka, neviem, ake mate tempo tam u vas, ale asi kazdy nedrie, teda poznam mnohych, ktori maju relativne pohodovy zivot (tam u vas), ale iste sa najdu aj ini, ktori musia vela makat.
Tu je to dost zbesile. Mam z toho uz nervy, na poslednu dovolenku sa neviem ani len rozpamätat, na posledny vikend tiez nie, je to vsetko zliate to jedneho celku, dlhe roky.