Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Piatooooook , waaaa tak sa teším :DD Večer si idem opať zacvičiť :)) Inak je možné, že krámy mam dosťať 18.3 a už teraz na mna ide zasa to obžerstvo :(( Začínam opat mat to nutkanie jesť niečo sladké... A do 18 ešte 9 dní .. :/
xdanielax no tu zamenu som aj ja pozerala z archivu a mala som dost...to bola sila teda!na zaplakanie
maruska123 - hotel som zatial nepozerala. Zatial som stihla len tu farmu a zamenu manzeliek - co bola tiez dobra sila :)) (vsetko pozeram z archivu, ked mam cas)
maoam no teraz je taka doba, ze kazdy hladi na svoje blaho..musis byt taka aj ty, teraz clovek musi byt svina proste, inak to nikam nedotiahne...zvlast na slovensku, kde ti kazdy len zavidi a ohovara, ked mas o 100 eur vyssiu vyplatu ako on...no hroza
xdanielax a hotel paradise pozeras? to je strasne, same kur.y su tam...a inak je tam krasne vidiet, ake su zeny intriganky
Maoam - no ved presne tak.
Ozaj, pozeras farmu? :DD Som pozerala vcera, som si na teba spomenula.
Vie niekto nieco o Lucke, nepisala (niekam) ?
aspon vies, na com si
Maoam - presne. Ja neviem, na jednej strane sa hovori, ze vsetko sa ti raz vrati. Ze sa treba spravat dobre, ale... kedy? Asi na pohrebe mi pekne zaspievaju.
No fesi nech si riesi co chce, dnes to zabil teda poriadne, ja to uz neriesim. Toto som potrebovala, aspon pocut nejaku ............ nenapadne mi slusne slovo .... VETU :DD a dovidenia.
clanok ako na zavolanie: www.aktin.cz
len aj tak mam pocit, ze len ovladanie teorie nam k vysledku nepomoze :DDD
DAnielka, ano, musim to brat ako lekciu, lebo inak schytam len depku. Ale ti ludia su strasne vychcani. Nenormalne. A kazdy hladi len na svoje blaho a ako vycicat z druhych co najviac. Vsetko sa toci len okolo nich, vsetko len oni-oni-oni. Su centrom vesmiru asi. :DDDD
No tvoj fesi - hmmmmmm, ktovie, KOHO riesi. Na taketo dristy je len tato odpoved, je to blbe, ale väcsinou je to tak.