Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Danielka, no vrtula frci na 110% :DDD

vies co ma nas*alo, som mala pocit, ze neodpovedaj, nereaguj, ale som sla proti tomu pocitu, zasa sa to nevyplatilo, aaaaaaaach by som sama seba najradsej prefackala zlava-zprava, vazne, hnevam sa na seba, tito ciciaci energie su strasne sofistikovani a potom, ked dostal, co chcel zrazu cau, musim ist, brat mi volal...debil

ma ide rozhodit a teraz mam ja stres, lebo za ten cas, co som vybavovala jeho, som c hcela robit nieco uplne ine a teraz mam casovy sklz a on je spokojny, lebo dostal, co chcel

zabit ho je malo, ciciak

Maoam

caute baby, den zacal super a potom ma nastval jeden debil aaaaaaaaaaaaa by som vrazdila dnes

zasa taky ciciak energie, kedy to skonci???

inak mam toho vela, som rozbehana, rozlietana, tak caute, beziiiiiiiim

xdanielax

ahoj baby ! :)
dnes konecne piatok, takze hned mi je fajn, aj rano bolo treba vstavat a plnit si povinnosti.

VaMo - ahoj, velmi pekne si to zhrnula :D som sa aj cudovala, kde si tak dlho. Ako sa mas? Nieco noveho?
No moja "dieta". v podstate nic extra. Len poobede uz nejem sacharidy, a samozrejme ziadne cokoladky. Som zvedava, co to spravi, lebo sa mi ani velmi nezda, ze by som jedla nejako velmi rozdielne. No co ti poviem, ked ja uz tak dokonalo jem, ze tam ani nie je pomaly co menit :DDD este tak zmensit porcie, ale k tomuto kroku pristupim az v nevyhnutnom pripade (co dufam nebude)

carey - a preco vlastne udrziavas kontakty s jeho mamou? Ste take kamosky, alebo co? A beries to ako dobru, alebo zlu vec, ze ti ten tvoj terajsi stale pise ? :)))

inac, baby, dnes som skoro odpadla :D napisal mi viete kto cez MAIL - co povazujem za uplne ze konec, ale to by som este rozdychala. Napisal mi asi dve vety stylom jak nejakemu kamaratovi co sa pozname uz aspon dve desatrocia: ze cau ja som teraz taky rozbehany ... bla bla bla bla. :))))))))) Nie je to smiesne? :D Aj mi napadlo par stiplavych odpovedi, ale kaslem nanho. Tak!

VaMo

Caute, tak teda to su veci - vas tu clovek necha dva dni "bez pedagogickeho dozoru" a pozrime ho: - z fesiho sa vyklul truhlik, carey sa nam zalubila :-), danielka ma namiesto zlomeneho srdca clenok a maoamka si zase vymenila den za noc, teda vlastne vsetko za den....
Tak teda baby! :-)))
danielka - ako dietujes? teda co to znamena, co si zmenila, upravila?
BTW - jasne, ze ste/sme suprove a vypiskame toho, kto by sa snazil tvrdit opak!

carey

Ahojte, ako sa mate dneska? ja som doma, idem pracovat, potom idem skocit za ex mamou, no snad to bude dobre, ale som jej uz hovorila ze teda s niekym sa stretavam a mi povedala ze mi to zo srdca praje :)
A potom sa asi stretnem s mojim :D ale len na chvilu. Ked je taky nezvyk teraz, ked sa mi stale ozyva, pise mi. Vcera mi napisal ze sak ty si chuducka, lebo sme sa prave bavili o veceri :D nechapem ale dobre

xdanielax

no prisli sme s kamaratom k zaveru, ze si asi vyberam nespravnych .. :-)) teda on to tak uzavrel. .. a uz aj plynule presiel od lichotenia k smiechu nad mojimi "zazitkami". A to este nevie o poslednom do zbierky, o kt. mu ani nepoviem, lebo sa poznaju :DDD

carey

Maoam - no tento tyzden som bola 2x, lebo mi nieco poodpadavalo v skole a zasa nechcem pribrat. Juj ale tak jemu sa pacim, asi ma dobry vkus :D:D

Danielka - ani ja tomu nerozumiem ze nemas chlapa, ale zasa lepsie nemat ako mat debilka...takze vyckat, nehladat a on sa objavi :)