Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
nie Maoam to je PMS, moj kazdomesacny problém..Nič viac .
tak si mala zase nejaky stres, frustraciu, zlu naladu? posledne dva dni? inak si to neviem vysvetlit, ak sa neobmedzujes v strave, ze mas taketo navaly, jedine psychika
maoam neobmedzujem...jednoducho mi sladké nechýba. Fakt, to nie je že sa obmedzujem ..
ze sa ty cez tyzden obmedzujes?
ja som dnes pojedla tooolko sladkého že až . Opať to nedokážem ovládať . Je toto vobec možné ??? Je možné že až TAKTO ma dokážňu ovládať hormony ?? Uplne som znechutená zo seba.. Fuj . Som isto pribrala dnes aspon dve kilá . :(
Carey, odkedy som vybrala z vahy baterku (mam ju v sufliku a vlozim ju tam raz za mesiac ked sa budem vazit :DD) a netrapim sa nad tym, co jem, kedy jem, kolko jem, sa mi psychika zlepsila o 50% a hlavne telo mi uplne inak reaguje, na vsetko! kazdy den v pohode aj vecer daco s mukou, chlieb, alebo mala sladkost aj o 19h a rifle su mi v pohode, nic netlaci! proste fasa
u mna osobne je to VSETKO len o psychike, co sa mojej vahy tyka...
a tiez sa citim ovela stastnejsie, odkedy 'neriesim'
Maoam - ja neviem mozno ma videl a mozno nie. Je fakt, ze vyzeram trosku inak..on vyzeral rovnako, bol trosku chudsi a mierne kratsi strih. Ale ked som sa na nho pozrela, tak mal taky vazny pohlad. Co ja viem, je to aj fuk.
Aleee ja nie som zalubena, este nie... je mi s nim dobre, ked ma objime, tak sa citim bezpecne ale mozno este jedno, dve rande a stane sa aj to :) Zajtra snad bude pekne a pojdeme na prechadzku, teraz mi akurat pisal sms, juj vola ma anjelik, je to mile a ze uz sa nevie dockat ked bude so mnou. Dnes maju oslavu, jeho kamarat ma 30r. tak sa idu bavit. No mne to vyhovuje, aspon si dnes porobim co potrebujem.
Maoam - ja tiez teraz vahu vobec neriesim a som stastnejsia. A akurat si idem dat sulance, mama robila, mnam s ceresnovym domacim lekvarom :))
Som rada ze sa ti dari a ze sa citis relativne dobre
Carey, si si ista, ze ta ex nezazrel? Mozno ta nespoznal (ine vlasy) :DD a ako vyzeral? :DD
Tesi ma, ze si z ex von a ze si zalubena a ze vam to tak klape. Este pred mesiacom si bola tak velmi down a vypisovala sem 'kedy to uz sproste obdobie skonci'...a vidis, par tyzdnov neskor a mame tu pravy opak :DDD.
Baby, mne fakt maximalne vyhovuje absolutne sa nezaujimat o jedlo, vahu a vsetky tieto debiliny (teda u druhych kludne, len u seba nie :DD), jem kazdy den malu sladkost, hybem sa viac a citim sa ovela stihlejsie!
:DDD pritom som zacala jest viac, nic nestrazim.......telo to asi bada a nic neuklada
je to super! vsetko je to zasa ta sprosta psychika - ako vzdy
ahoj ahoj :)) Jaj baby ja uz odvolene, aj kamosku s neterkou 5-rocnou som stretla, tak sme boli v parku s malou, fain bolo a dnes je tak krasne, ze fakt niekam ist, ale nemozem a musim makat na projektoch.
S chalaniskom to vyzera dobre, vcera som mu volala ci nejdeme na obed tak bol prekvapkany :D asi to necakal ale prijemne samozrejme a co sa mi stalo, to mi ani neuverite. Tak my uz sedime a papame a naraz kusok v predu od nas si sadne ex s kolegom :D:D tak kukam jasne ze som ho videla, ale on nic, sa na mna nepozrel priamo tak som sa tvarila ze ho nevidim...ale to bola riadna nahoda, ked som ho nevidela vyse pol roka a teraz sa objavi ked som ja s Mirkom na obede...ale poviem vam ze trosku mi srdiecko rychlo pracovalo ale len chvilku asi prvych 30sekund a potom pohoda, nic :))) tak som z toho uz vonku, naisto :)
caute babule, prajem vam peknu sobotu
odkedy som sa prestala vazit, jem co mi chuti a nicim co sa tyka jedla a vahy sa nezatazujem, sa mi zda, ze je to ovela lepsie!!! odvazim sa az koncom marca len pre srandu, ale mam pocit, ze mojmu telu to prospieva, nicim sa nezaoberat a nic nekontrolovat, reguluje si vsetko samo a ide to!!!!