Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Inga, a sa pozri na taku Carey. Ta mala pred kramami, teraz ma kramy, a nic, ziadne PMS, ziadne chute na sladke, a preco? lebo je zalubena! :DDDD a tiez neriesi a chudne, lebo sa tym vobec netrapi, kolko vazi :DD

takze dalsi priklad

Maoam

Inga, a uz vobec nehovoriac o tom negativnom kolotoci, ked nasilne tlacis balon do vody (obrazne), nesplnis plan, nasledne mas pocit, ze si zlyhala, chytas frustracie, depky :DDD a zacnes vyzierat sladkosti ako naschval potom :DDD.
Takto? Neriesim. Za den stihnem stokrat viac ako dovtedy, lebo mam volnu hlavu na uplne ine veci!!!

Proste perfektna metoda. :DD a psychika je stokrat lepsie na tom, sama od seba. Hned je zivot krajsi.

Maoam

Inga22: ja mam tiez taku strasne senzibilnu psychiku, vsetko zachytim (co ma aj vela vyhod, samozrejme), ale ma to tu nevyhodu, ze to ma na mna velky vplyv, mne stacilo, ze som rozmyslala nad tym, co jest, stres jak hovado, blokada cista proste, mne uplne telo bloklo, komplet, zacalo zadrziavat vodu, priberala som aj zo surovych salatovych listov, no konec

akonahle som prestala riesit, travi mi dobre, nic nezadrziavam, mozem jest co chcem, doprajem si, pohoda, proste nechapacky!

a vobec sa do nicoho nemusim nutit, chce sa mi hybat aj samej od seba, proste u mna je najlepsie fakt vsetko toto prenechat telu, nech si reguluje samo, ako ono chce

ja som nad tym vsetkym premyslala, proste dala som na radu jednej velmi mudrej lekarky z tohoto fora, ktora mi napisala, ze:
Maoam, zmier sa so svojim telom a uvidis, ze ono schudne samo od seba, akonahle budes so sebou spokojna' a fakt to funguje...mozem to podpisat

Inga22

Ahoj Maoam, ja som naozaj rada a tak sa to fajn číta, keď tu vládne pozitívna náladička :) Človeka to až tak nabije energiou. Keď si pár dní dozadu písala o tom sklamaní a následne, že vyberáš baterky z váhy....:)....tak som si povedala, že najlepšie je neriešiť. Tá psychika je naozaj všemocná, u mňa to platí tak isto, asi som až príliš senzitívna práve v tejto oblasti..a platí menej je niekedy viac...čím viac sa tým zaoberám, tým horšie. Momentálne nad tým toľko nerozmýšľam, jednoducho jem klasicky a taktiež každý deň si doprajem niečo sladké. Veď vieš, tá moja závislosť :)
Ja Ti držím prst, nech si spokojná aj naďalej a nech sa Ti darí...a toho 31.3. nech sa môžeš radovať ešte väčšmi :).

No a čo sa týka toho cvičenia, tak dnes mám tú svalovku takú trošku dosť citeľnú :D A večer mám spinning, ale pôjdem tam, snáď zleziem po tej hodine z bicykla :D

Maoam

ahoj Inga22 :D, tak v mojom pripade je cesta neriesenia a odblokovania psychiky ta spravna

vzdy som to tusila, vzdy som mala okamzite obrovske problemy,ked som sa tym zaoberala a sla som teda proti sebe, takto fungujem ovela lepsie!

uvidime, co bude 31.03. :DDD, fakt som strasne zvedava, ak bude ubytok, tak je to pre mna ta spravna cesta

Inga, sportovkyne ti urcite odpovedia, zatial odo mna len tolko, ze z medicinskeho hladiska je to tak, ze ked mas svalovicu, je potrebne sa hybat, ale jemne, opatrne, napr. chodza, natahovacky, atd., musis sa hybat, aby sa kys. mliecna zo svalstva lepsie dostala von, nieze si lahnes na gauc, lebo mas svalovku, to je to najhorsie

Inga22

Ahojte,

aké to je milé, keď tu vládne taká fajn nálada :). Všetky spokojné, usmievavé, cítiť to z vás.

Maoam, nápodobne, neriešim :) A naozaj čo sa týka psychiky je to oveľa lepšie.

Carey, takže nový chlap :). Ono je fajn mať pri sebe niekoho, s kým môžeš zájsť von na prechádzku, niekam na obed či večeru a porozprávať sa. Tak vám prajem, nech si rozumiete :)

Xdanielax, konečne som si zaobstarala botasky :). No a v sobotu bolo tak krásne, tak som vybehla a vyšlo mi to na cca 45 minút striedania behu s chôdzou. No a bol to teda ťažší rozbeh, ale som spokojná :). Dnes svalovica ako hrom, na druhý deň horšia ako v prvý, ale prežijem.

A tak by ma zaujímalo baby, že aký máte názor na cvičenie počas svalovice. Neviem či je to dobré alebo nie. Niekde som sa dočítala, že je fajn cvičiť aj počas svalovice a inde sa zase odporúča počkať a znovu zapojiť fyzickú aktivitu až kým odznie.

Prajem fajn deň a taktiež týždeň :)

Maoam

Evik1: tesim sa, ze sa ti paci v praci :D

Danielka: pozrela som si z archivu tu Zamenu manzeliek, co si mi odporucala...no mala som dost!!! :-///

Maoam

caute babule,
maruska - vitam cestneho clena :DD

babyyy, ja som mala pracovnu nedelu nakoniec, ale neva, baby, to je tak super pocit, nevazit sa, nemerat sa :DDD, na vsetko zvysoka viete co :DD, uvidime, co to prinesie (31.03. to risknem a vlozim baterku do vahy + vytiahnem meter), pre srandu, ale citim sa tak tisickrat lepsie a divne, ze nemam ani chutky, ani nic, telo klape stokrat lepsie ako ked nad tym premyslam

jem fajne, zdrave veci, doprajem si kazdy den aj nieco male sladke podla chuti a neriesim nic

psychika je zapeklita vec, zvlast u mna!

:DDD

tak vam prajem pekny tyzden

Carey - som velmi rada, ze mas super obdobie, tak sa s tebou tesim, fakt si si to uz velmi zasluzila!!! uzivaj si to, plnymi duskami, kym to trva