Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - ty nepozeravas Farmu??? Som myslela, ze urcite ano :D
Farma uz chodila aj minuly rok, nazenu na farmu roznych ludi, a oni sa tam musia o seba starat a prezit farmarcenim. Ziadne moderne vymozenosti.
Hotel paradise- podla toho co som videla, bola trapna moderatorka a 5 slizkych svalnacov a 5 prostitutok (akoze bezni mladi ludia), kt. prisli do hotela a tam okamzite vytvorili pary, dali ich spolu na izbu a zrejme sa caka, ktory z nich si to skor medzi sebou rozdaju alebo co.... fakt humus, navyse extremne trapne. A potom tam dosla este taka jedna mlada playmate, kt. vyzera ako nora mojsejova, len ma 20 a na tu vsetky tie baby ziarlia :DD a furt sa ohovaraju. No skus si to pozriet, to je humus ozaj :DDDD
baby, vy mi tu vecne davate tipy na tieto show :DDD, Zamenu manzeliek som uz kukla z archivu, to teda bola pecka :-//, no Farmu a Hotel Paradise som nevidela, o com to je?
baby inak, pozerali ste niekto Hotel paradise?
ja som videla asi 15 minut a nemohla som pozerat dalej. to sa nedalo. Hovorim si, ze farma je aka inteligentnost oproti hentomu. To je extreem uz fakt.
Maoam - dakujem za radu hned aplikujem! :))))
VaMo - ja to pozriem zajtra z archivu, ne ze prezradis!!!!!! :D
posielam cervenajuceho sa, "nechapaveho" smajla...ze akoze "o com to hovorite?" :-D Tak pozeram Farmu a natahuju ma, ze kto bude farmar...booooze, jake napatie :-)))
DAnielka, ak mas doma Bepanthen alebo Panthenol mast, pripadne zinkovu mast, ale aj borova mast je fajn na to, daj si, koza sa rychlejsie zoceli.
VaMo - :DD isteze. pozname. ale cez oblecenie je to pre mna nova skusenost, navyse aj teraz sedim a boli to! :))) sikovna som.
sardinky s kyslou kapustou. to je dobra vecera. ja som mala dusenu - este zo vcera. To ale budeme zdrave! :-)
videli ste predpoved pocasia na koniec tyzdna!? konecne!!!
VaMo, ty sexistka nasa! :DD :PP
xdanielax - vyhovorka byva horka - ze vraj pri "cviceni" zodreta kostrc...ja som tiez raz mala, to bolo teda ine cvicenie....tiez dobre ;)
Dve sardinky s kapustou kyslou vo mne, dnes kostrc isto nebude zodreta xixixi
Maoam - zadok stehna a Co. :DDDDDDD odpadnem
mne sa tie moje dnes zdaju extremne!! ale hovorim si, ze to asi preto, ze mam kramy :))) "vyborna" vyhovorka. Tak som sa bola aspon trochu znicit.
Inga22 - uvidis, ze ta svalovica zajtra nebude horsia, nez dnes. Aj ja ocakavam aspon slabucku svalovku po dnesku, takze uvidime co bude zajtra:-) tesim sa, ze uz sa relativne oteplilo.
baby a aka "nehoda" sa mi stala pri cviceni :))) kedze mam teraz malu pauzicku (povedala som si, ze mesiac) od posilky, tak som minule po behu este doma cvicila brucho. A ja krava som si nic nedala pod rit. Baby, viete jak som si "spalila" rit jak mam kostrc?? A to ne ze by som cvicila vyzlecena! :DD Normalne ze AU! :DD Takze poucenie: koberec, i ked je makky, zinenku nenahradi! :-))) fakt horsie, nez ked som si takto minule vyrobila podliatinu na tvrdej lavicke :DD