Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

Maoam

Carey a ver tomu, ze tvoj zadok, stehna a Co. si uz davno vyobzeral a vie do coho ide, takze sa mu pacis, tym si bud ista ;-D

Maoam

Carey, ale prosimta, vsak poznam tvoje miery a ty mas 174cm, to snad nechces mat boky 88cm na tuto vysku...si stihla, mas krasnu postavu, krasnu tvar a hlavne mas v sebe charizmu a milotu a to mnohych 'sparatkam', ktore sa ani usmiat nevedia, len nenavistne, zavistlivo a ziarlivo cumia kade chodia, chyba...

bud so sebou spokojna, akceptuj sa taku,aka si a tes sa z toho, co mas

nezammieravaj sa na nedostatky, tie ma uplne kazdy jeden clovek na zemi

vid to, co je pekne! a tvoje nohy SU PEKNE, videla som ich vo vsetkych verziach a mas velmi pekne nohy

len musis premazat v hlave tie debiliny, ktore ti nabulikal tvoj divny ex

to je vsetko.......

carey

Maoam :D:D dakujem si mila, a tak som kus poriadnej zeny s tymi stehnami a bokmi... ako ked pride k tomu, vieme k comu, tak neviem ako to zvladnem, dufam ze v pohode, ale i tak mam strach, jednoducho sa vidim aka som a nie je to bohvie co. Videla som fotky jeho kamosov s frajerkami a vsetky su chuducke ako paratka...
Ale zasa asi by si so mnou nezacinal kebyze sa mu nepacim.

A ano vie sa bozkavat uuuu :) idem teraz za nim na hodinku sa vidime, lebo ma poobednu, tak chcel ze aspon na chvilku :)

Maoam

haaaaaa, predstavila som si tie momenty a tvoje myslienky zobrazene pisomne v bublinke nad hlavou, ako v komixe :DDD

myslim, ze sa mu pacis presne taka, aka si! mas krasnu postavu, si kus krasnej a mudrej zeny a on to vie :D

tesim sa s tebou a velmi, velmi ti to zelam
P.S. vie sa dobre bozkavat? :PP

carey

Ahojte, ja vam nejako nestiham citat. Dakujem vam ze sa tesite so mnou :) no ano vcera to uz bolo ine rande veru, 2hod prechadzky + vecera a poriadne bozky :D vcera mi povedal ze ma bude drzat a uz ma nikdy nepusti haha :) mi hovori ze ake mas pevne stehna, tak v duchu som si myslela ze a jeje ked ich raz uvidis normalne, tak neviem :(( z tej mojej postavy mam stale komplexy. Ked on je chudy co mne ako nevadi. Ale zasa kebyze zistim ze mu vadi moja postava, aspon viem ze ho mozem poslat niekam velmi daleko... tak dufam ze taky nie je.

Inga22

xdanielax, pobehala som tu u nás pár obchodov (ja nie som z BA, mesto pod Zoborom :) )a pýtala som sa aj predávajúcich, ja mám menšiu nohu, takže bol problém s veľkosťou, ktoré sa mi pozdávali, resp. ktoré mi odporučili, tak tie nemali v mojej veľkosti, ale tak nakoniec som si vybrala klasicky ako inú bežnú obuv...očami :D...oddelenie "running", vzhľad a cena...No ale samozrejme dala som ich na nohu a zdali sa mi pohodlné, veľkosť sedela, pýtala som sa na aký povrch sú určené, to mi tiež sedelo, tak som ich vzala. Neskúšala som jedny, skúšala som ich viac a niektoré mi fakt nesedeli, jednoducho pocitovo zle. No a tých 45 minút bolo fakt dosť dlhých :D Ale som rada, že som nejak začala. Len dúfam, že mi to vydrží...a tiež dúfam, že počasie bude minimálne tak vyzerať ako v sobotu. Tieto zachmúrené dni mi už vadia.
Na to svalovicu je veľa názorov, ale tak ja to idem "vycvičiť" :D. V najhoršom prípade sa zajtra nepostavím :D No je tam toho :)

xdanielax

smilestarr - :)))))) to si si isla lahnut,a lebo si spala doteraz od rana? :D no co, aspon si sa vyspala, ber to pozitivne - to my, co vstavame 5:10 hovorit nemozeme :D

smilestarr

zaspať do fitka..tak to sa len mne može stať :DD Nestihla som autobus... a do večera som v škole, tak dnes to už nestíham :(
:)

xdanielax

Ahoj baby, zelam pekny zaciatok tyzdna :-)

Maoam - som rada, ked vidim, ze z teba ide spokojnost, presne tak to ma byt. Naco sa zbytocne stresovat :-)

Inga22 - takze tenisky uz su? Aj ja musim na nakup, ako si to nakoniec zvladla, kde si kupila? A gratulujem 45 min je uplny ideal, na zaciatok priam perfektne!! Ja sa modlim, nech sa uz do vecera nerozprsi, lebo chcem vybehnut aj ja :) vcera som statocne polenosila.

A co sa tyka svalovice, ja cvicim, aj ked mam svalovicu. Je pravda, ze taku ozaj velmi velmi silnu som uz dlho nemala, ale mavam bezne svalovicu na zadku napriklad, nohy ma bolia a cvicim vzdy. Je lepsie to rozhybat, si myslim.
Inga22, ty si z BA? kam chodis na spinning?

Inga22

Maoam, nemám viac čo k tomu :). V podstate to nie je pre mňa nič nové, to čo si písala nižšie, ja som si to na sebe všimla tiež, že keď neriešim, tak je to pre mňa a pre moje telo lepšie. Keď niečo príliš chcem, tak just sa mi to nepodarí, akoby sa telo bránilo. Jednoducho, presne to čo si opísala. Len na druhej strane je dôležité sa odosobniť od toho a "prinútiť" sa nemyslieť. Niekedy je potrebné, aby nás niekto nakopol k tomu, napr. v Tvojom prípade spomínaná lekárka.
A tu je to tiež cítiť, že to žiadna z vás nejak extrémne neprežíva alebo teda prestala prežívať a komunikujete tu o bežných veciach...a nie 3x denne o tom, čo kto práve zjedol alebo akú aktivitu vykonal. Aj keď netvrdím, že je na tom niečo zlé....no jednoducho, je to tu také príjemné vás čítať keď ste všetky nabité, potom nabíjate aj mňa :)