Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Caute moje zlate :-)
Tak podla mojich predpokladov - dnesny den bol totalne zly...nielen pracovne /spravne si predpokladala danielka/ ale aj sukromne - mamka je chora :-(((
Tak som z toho celeho frustru vyliezla na stroj a "rozbila" som ho aj seba...
k televiznym chutkam - Hotel P. sa vazne NEDA pozerat, na Farme sa hanbim za slovensku pedagogicku obec - ale prepinam to z dalsim naucnym programom - Panelak. Boze, budem jaka inteligentna! :-)))
danielka - dobre vediet o tych kramoch...dnes si sla behat? fuka na moje gusto teda dost...
Inak prestala som do seba trebat tie synteticke vitaminy po skoro 3 mesiacoch - nech si vravi kto chce co chce, ide pri tom vaha hore... Takze u mna uz len kys. listova naviac a ostatne si telo musi zobrat zo stravy a hotovo!
caute baby,
tak Farmu mi nejde prehrat, lebo som mimo SVK...
ale Zamenu manzeliek som pozerala, bola to totalna nuda
asi uz dalej nic nepozriem, niet co :DD
smilestarr - a aky vek budes oslavovat, prezradis?
ja si idem dnes zabehat, i ked moja svalovica pretrvava! :))
akurat som zjedla obed - mala som na tom tanieri asi vsetko :D ale bolo to chutne.
danielka zaujímavý článok... O tých chutiach . Len to by som muslela poprosiť všetkých členov našej rodiny aby v čase mojho PMS nekupovali nič sladké. :) O čom možem snívať ... Kedže doma máme často toko somarín, až nechápem že načo . Ja som mala sobotu nedelu takú žravú... Sladkosti išli jedna radosť. A tiež som mala pocit že "musím" to bola taka nenormálna chuť na to až nechápem kde sa to vo mne može brať . Teraz to už zasa ustúpilo ... Okolo 17teho mám dostať . Dúfam,že už to vydrží .
Dneska mám velkúú pauzu v škole, tak asi pojdem zasa cvičiť . Pekný deň baby... Ouu , presne o mesiac oslavujem narodky :DD Som teraz zistila :P :)
velmi zaujimave citanie, napr. k rannej kavicke:
Ahojte ja dnes den ako na potvoru :D od pol 9 do 5 v skole, pridem domov, najem sa a doteraz som ratala matiku a to som presla asi jednu tretinu...ale idem dnes skoro spat, skulim na monitor, zasa mam velke brucho, ale inak je vsetko pozitivne hihi...
Vidim ze tiez mate tazke dni, hlavne usmev na tvari ak to ide, drzte sa, myslim na vas :)
smilestarr - teda! tolke hodiny byz z domu, musis byt mrtva. Pekne oddychuj, nech zajtra vladzes.
Ja si este dam polhodku a potom pojdem uzivat svojich 7 hodin spanku. Nehadala by som sa, mat o hodinu viac.
Maoam - ahoj. tak vidim, ze Hotel si nezvladla, gratulujem. :DD Som zvedava, co povies na farmu. :))))
Ja nestastna z dnesnych chutok (na jedlo), hladam info na nete a veru som aj cosi nasla:
Ženy: tesne pred menštruáciou začnite jesť asi o 500 až 1000 kJ denne viac jedla a robte to počas celej menštruácie. V tomto čase vaše telo potrebuje a aj spotrebuje viac energie! Zároveň však zadrží aj vodu. Preto mnoho žien s hrôzou zistí, že v čase menštruácie „pribrali“ kilo až dve a tak si naordinujú ešte striktnejšiu diétu. Telo však energiu nutne potrebuje a tak si vynúti jedenie formou záchvatu žravosti. Miesto diéty neboráčka zrazu spása čokoládu, lebo „musí“. Práve nutkavému jedeniu somarín predídete, ak si cieľavedomo zvýšite dávky rozumného jedla, najlepšie kvalitných bielkovín. Doprajte si vajíčko, kuracie prsia, tuniaka, ovsené vločky, alebo sójové či mliečne výrobky. Čím pestrejšie, tým lepšie.
takze je to potvrdene. metabolizmus pracuje, dobre som si to ja odniekial pamatala :-))
Ahojte :) Konečne som sa sem dostala..Ráno som išla z domu 7:45 a prídem domov, 20:25, paráádička.. :D ZAjtra to bude šete horšie, asi. Večer som si bola zamakať vo fitku , ale fakt že poriadneee.. Som mala 32 min na páse a taký pán , že či si už nemožem dať pauzu.. :D Hovorím že niee, ešte 8 minút :D Ma skoro vyšval z tade. Doobeda som mala dosť sacharidov, dúfam že niečo sa spálilo.Dve hod. som tam bola :)
Zajtra očakávam príchod svalovky. :-P
Idem si lahnúť, pekné sny Vám všetkým .
to CO JE???? :-OOO
hrozne nieco
Maoam mala na veceru dve vajicka na tvrdo+sol, cely kalerab, polku velkej zelenenej papriky a dva knäckebroty s tvarohom