Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
s dvojitym syrom :DDDDD
aaa takze niekto tu bude mat zajtra pizzu! :-))) so syrom predpokladam :D
ja ani neviem na co mam chut, ale furt nieco spekulujem. toto je uplne nespravodlive voci zenam! taketo chute.
je to zabava sledovat to, normalne sa bavim :DD :-PP
Danielka, no uz to badam, mam strasnu chut na pizzu, ktora zajtra naisto aj bude! :DDD potom zasa na syr, potom na cokoladu, aaaaaach boze...to sa neda kontrolovat :DDD
Maoam - :DDDD tak som zvedava, ci ma prekonas!
som pozerala kusok nejakej relacie o vareni, kde niekto ohrnal nos nad jedlom, ze sa tam zbytocne miesa vela chuti - a vymenoval 4 veci. Ja som mala vcera a aj dnes na tanieri asi 10 pomiesanych dokopy :D a aka mnamka :DDDDDD
caute baby, blizi sa MS, chute sa roztacaju :DDD
smilestarr - jeeeej taka mlada ! :-) planujes oslavu? A s tym jedlom mas pravdu, niekedy je to nemozne, ale tak..treba sa snazit. A ked to nejde, treba aspon pit - to stihas? Mozno vies, nejake acidko keby si, alebo aspon nejaky kvalitny dzus/vodu :))
mozem sa ta spytat odbornu otazku? Ked beriem lieky na alergiu a chcem darovat krv. Mozem ju ist darovat, ak by som ich na niekolko dni vysadila?? Lebo viem ze s nimi nesmiem, tak mi napadlo.. je zdrave dat si pustit obcas zilou - ked uz spominas tie odbery ;)
fu, a ja uz mam na dnes pokoj, nastastie! Pracovny vikend predomnou, ale to budem robit doma, takze snad to nebude az taka tragedia. I ked... to pocasie ma bude lakat von - ale clovek ma hned lepsiu naladu pri tom slnku .-)
Danielka, 21 -tku budem oslavovať :)
Jaj , babule dnes taký náročný deň...Toolko pacientov, že KATASTROFA. Začali sme 6:55 a k jedlu, čo som mala prvú ! pauzu , som sa dostala 12:15. A potom stravuj a pravidelne... Fakt totálne lietačky, pomerne ťažké stavy sme mali, každý makal ako vládal .. A toolko odberov čo som dnes robila, že krv budem brať asi aj v spánku :DD
Konečne som sa normálne najedla a vegeet..:)
Maoam - taka SKODA ze ti nejde prehrat farmu :-))))))) prichadzas o vysoko hodnotny TV program :D
a tie obmedzenia, ze jedno ide prehrat druhe nejde..ktovie naco to vobec je. Este pri takej hluposti.
VaMo - myslis, ze vitaminy mozu robit taku sarapatu v organizme?
ja teda neviem.. pocula som zatial dva protichodne nazory, jeden hovoril, ze za beznych okolnosti staci, ak vitaminy/mineraly doplname stravou a umelo len v case napr. choroby. No a druhy nazor bol zas taky, ze za poslednych cca 20 rokov vyznamne klesla hodnota vitaminov/mineralov v potravinach (ovocie,zelenina) a tak clovek by mal doplnat aj "umelo". no..takze teraz si vyber :D
dnes som si veru odbehla svoje, ale len malicko. Tak som si aspon na zaver este zacvicila na skolskom dvore :)) A fukalo teda neprijemne! Samozrejme, cestou naspat - ked uz mi to ako-tak slo.. Cestou tam ma boleli lytka z predu, ale uplne hrozne, ze som kazdym krokom myslela, ze zastavim. Takze som bola znechutena, ako sa mi poslednu dobu nedari :( a to som sla schvalne uplne pomaly - akoze chudnuco. Cize dychat som vladala uplne, iba nosom ale tie nohy :( No.. snad sa to zlepsi, mozno by som mala zaradit nejaky dokladny strecing, alebo co.
VaMo - ty si NAOZAJ znicila svoj milovany stroj na cvicenie? Ze nie? Zajtra uz bude vacsi klud?