Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

Aky krasny den!! :-) Nadhera baby, co poviete?

Maoam - dala si vcera tu pizzu? :D

baby, dufam, ze ste si aspon trochu oddychli a este si aspon trochu oddychnete. Mna dnes caka praca, ale myslim, ze si mozem dovolit (i ked, nie som si 100% ista) mat doobeda volno a trochu sa ist vyslnieckovat :-)))))

letim do sprchy!

Maoam

VaMo, taky reset by sa momentalne zisiel aj mne, ak by som byvala v tvojej blizkosti, tak si dam s tebou :DD

drz sa mi, myslim na teba, vsak vies :-*

VaMo

:DDD maoamka - zdaleka to neboli dva pohariky, uz davno sa mi nehladali pismenka na klavesnici tak tazko ako teraz, ale tak suseda mala "problemy v praci" a mne to prislo naramne vhod pocuvat, pit a nemysliet - aspon na chvilu... Zajtra bude horsie :-(
Ale ma byt pekne pocko, takze uz mi je jesne, ze stravime cas vonku s potomkom :-)

Maoam

VaMo, ty este dokazes mysliet na taku absurditu, akou je vaha? :DD

moooja, ty mas teda zelezne nervy v takejto situacii :DD len si pekne rupni, aspon za dva pohariky, len ti to prospeje...

VaMo

Alkohol asi nie je moc dobry na nase "chudnutie", ze nie... BTW: este ze som stihla dat rano briosku so sunkou... :-( lebo pit na lacny zaludok sa nema. Dakujem, baby...

carey

VaMo - od kedy si to sem napisala na to myslim. Je to hrozne., ale si silna zena. Len si neviem predstavit ako teraz budes dalej s takym chlapom zit. Clovek aj odpusti ale nezabudne.
DRZ SA !!!

Maoam

VaMo, ak chces, napis mi mail, potesim sa, napis co len chces (ak chces), idem teraz von, ale vratim sa neskoro vecer, precitam si

ak nechces, nevadi, uplne chapem, v tejto situacii nie je nikomu do reci
drz sa moja, myslim na teba :-)

Maoam

Danielka, mna v poslednych rokoch, mesiacoch ale aj poslednych dnoch sklamalo tolko ludi. Zeny aj muzi. Uz som prestala ratat.
Je asi fakt nacase uplne prepnut na 'neocakavat vobec nic' rsp. 'len najhorsie' a ako-tak preplavat potom zivotom s menej odredinami, ak sa to vobec da.

Pragmatickosti nikdy nie je dost, mam sa co ucit.

VaMo, je mi to hrozne luto. Ale este aspon nie si tehotna, neviem si predstavit, ake by to bolo, keby si bola :-//.