Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

xdanielax

VaMo - si na to prisla sama? A co, posles ho kade lahsie, ci pretrpis v zaujme rodiny?
mas moju podporu, drzim palec.

xdanielax

veru, suhlasim s Maoam. A pritom velmi nechcem byt skepticka, ale ako sa to neda?? neda sa to v stadiu nejakeho poblaznenia v zamilovanosti, ked je clovek prepnuty, inak nie. A tak nech sa potom nikto necuduje, ked vsetko beriem pragmaticky. I ked, kto by to nechcel zazit, lietat v oblakoch. Ale povedzte, oplati sa to?? Existuje vobec taky clovek, kvoli ktoremu to risknut?? Pomaly v to prestavam verit.
Fakt humus, co sa tu uz deje.

Ale mozno sme my zastarale a mali by sme to brat ako novodoby standard. Tak, ako niekde je tolerovana polygamia. Proste fakt. Alebo: tvrefill.com .))

VaMo

Babule, dakujem vam... Ja som dost "zivotom vycvicena" a myslela som si, ze poznam ludi. NEPOZNAM! Bude to chciet opat vela sily, ale aspon svoju motivaciu mam, dam to, inak sa neda....

Maoam

baby, ja som uz komplet stratila poslednu vieru vo vztahy ako take

zeny aj muzi su HOVADA, cest ojedinelym vynimkam, ale fakt absolutne ojedinelym

presviedcam sa o tom den co den

mam 32 rokov, 32 rokov som zila zivot, v ktorom boli vztahy velmi dolezite

ale fakt to nema vyznam

absolutne ZIADNY vyznam to nema

VaMo, posielam ti tuhe objatie, drz sa mi moja

Maoam

caute baby,

co tu citam?
VaMo - stalo sa to tebe? odkedy to vies, ako si sa to dozvedela? :-// co budes teraz robit? nechceli ste babo? aaaaach boze...:-///

VaMo

Uvitajte ma v klube - SU TO HAVADA!
Baby, za kazdych okolnosti si udrzme svoju tvar a cest.
Nikdy v zivote som neprezila neveru z druhej strany, nevedela som si to ani predstavit, co asi preziva ten OKLAMANY, teraz uz viem... Je vo mne zlost, slamanie. Najhorsie je, ze sa musim pred rodicmi, synom...tvarit, ze je vsetko v poriadku, uffff... je tazke toto rozdychat :-(

evik1

Ajojté zajtra piatooooooook!myslela som,že dnes behanie vxnechám,lebo poobede som mrtva žena.Ale! navrhla som našim,že nech ideme dnes na plavko,ale že či ma počkaju,lebo si musím dať viac(80dlžok) a potom som sa njako prebrala a bežala som do pol cesty a oni ma vzali autom dala som si 11km+40 dlžok spokojnosť.lebo bola víchrica zas dva dni a teraz nie je!konečne.tiež PMS jedla by som cviklu a všetko červené.môžem čakať...Danielka,ja sa chcem hrozne dostať do fitka v meste kde pracujem,ale mu sím si to vyzistiť najprv.

carey

Ahojte :) ja mam toho posledne dni nejak vela. Vcera som ani nezapla PC a dnes az teraz. Odhliadnuc od skoly je vsetko tak ako ma byt, dnes som sa stretla s kamoskou asi po dvoch mesiac, pozera na mna a vravi mi, pocuj ty vyzeras tak dobre, stale sa usmievas, nove vlasy :)) zevraj je na mne velmi vidiet ze som stastna hih.
Este keby ta skola mi isla, co nejde :/

Som si citala teraz aj tu temu s tymi stehnami, Danielka ty si tam pisala. Ja som nejak zasa si viac zacala vsimat moju postavu, asi to bude tym ze Mirko je chudy a ja ee. Neviem mam z toho trosku divny pocit. Ale aj teraz menej cvicim aj to jedlo jem vselijak, teraz som mala par dni kedy som jedla len 3x lebo som vobec nebola hladna, potom zasa sladke dnes, vcera, dostala som od neho bombonierku k MDZ, mamina mala narodky robila zakusok atd. A tak neviem co bude so mnou.