Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

smilestarr

Zdravím baby. No u mna víkend tak prebehol. že ani neviem ako .. Včera sme robili vonku,takže oddych moc ani nebol . Dokonca som nestihla ani fitko .. Ach , som sa na to tešila . Chute zasa nejaké bujaré, včera o desiatej večer som si dala dva pásy študentskej .. :D Kašlem na to,už s tým nebojujem.Ved to vybehám vo fitku. PMS je raz za mesiac, treba si to užiť :))
Zasa nový týždeň. 300 povinností k tomu. Škola, brigáda, cvičenie, prax, a ešte niečo ... Achh, no mne by sa zišlo vypadnúť niekaám na pol roka :) Dnes by som sa mala aspn učiť,len keby bola chuť do toho .. Uvidíme.
Prajem peknú nedelu.

xdanielax

VaMo - zoo je super napad :) Urcite to bude pekne poobedie, dnes ma byt opat krasne!

ja cakam, kym vytravim ranajky a idem sa trochu opalovat pri behu, tesim sa!
A potom este dokoncit pracicku zo zajtra, ale to uz budu len take kozmeticke upravy.

Maoam - tak nech aj ty rychlo skoncis a sup sup von ;)

a co sa toho cikania tyka - ja som v lese cikala za stromom aj ked som bola s muzom. Ved je to normalne - aj on cikal :) - ked sme tam boli dlho, tak co som mala?? Ale je pravda, ze som sa nenalievala tolko vodou, ako za beznych okolnosti :D
Ale pamatam si, ze raz som mala rande, ked som bola este mlada a hlupa a hanbila som sa ist n wcko :D hoci tam boli normalne :))))))))) isla som fakt az ked uz som extremne trpela. Teraz, samozrejme, radsej si skocim na normalne, ale ked nikde naokolo nie je tak co? Horsie by to bolo, keby sa nejednalo len o cikanie.. :D

Maoam

caute babule moje :DD,
prajem vam peknu nedelu

VaMo: haa, ze cikat na rande ucupena za stromom :DDDD :PPP

ja mam teraz nejaku pracu, ale od obeda planujem nedelu vonku :DD tesim sa velmi

drzte sa mi

VaMo

Dufam, ze aj dnes bude tak pekne vonku ako vcera - boli sme vonku komplet cele poobedie. Jediny problem bol, ze som v sebe neudrzala ani susto jedla :-( NIC, vecer par pisot s cajom. Teraz som si spravila dve hrianky so sunkou, matovy caj. Jasne, ze mam zaludok tak rozklepany, ze vobec necitim hlad, ale snad to dam...
Mame dnes v plane ZOO, uvidim, ako bude s jedenim, ak by to slo normalne, tak zavitam po dvoch mesiacoch do fitka :-) POZITIVUM c. 1 - TESIM sa na to.
Takze plan na den c.2 je jasny:
- udrzat v sebe jedlo
- ist do ZOO
- fitko
Ako vy, babky? Carey - ako bolo v lese? - inak z toho mam stale "fobiu", ked sa vyberiem na dlho vonku, nemam kam ist cikat :-) Neviem, ako by som to riesila na tvojom mieste, xixixi, lebo ked som len s malym, tak sa uz len niekam schulim za strom, ale byt na "rande" a curat za strom...:-)))

xdanielax

tak ja uz mam po prechadzke, aj po obede.

mala som teplaky a kratke rukavy a miestami mi este aj v tom bolo teplo! :-) slnko ma dobilo energiou, fakt som sa tesila.
Aj som dostala chut, ist si zaplavat.

Carey, urcite sa nenaobliekaj, lebo sa roztopis. Tricko a mikina okolo pasu.

Maoam - presne ako vravis, je lepsie oslavovat bez stresov,a hlavne ty, ako oslavenec si to ovela viac uzijes, ked vies, ze ta necaka pred tym a aj potom kopec chystania a upratovania.

VaMo - prechadzka vonku vam urcite prospeje. Ja som uplne ozila :) tak si ju uzite.

carey

Ahojte, VaMo - dufam ze to nejako zvladnes.

Ja idem dnes s mojim na prechadzku do lesa a rozmyslam co si obliect :) A som zvedava ako bude.

Zelam vam pekny den

VaMo

Caute baby, takze dnes den cislo 1...som zvedava, kolko ich bude treba, aby som uprimne myslela opat pozitivne. :-(
Varim HOVADZNKU /ake symbolicke, dat si na obed "havado" :-))) / a hned poobede sa ide vonku, vybehneme na "nas" hrad. Budem musiet maskovat tie tenisove lopty, co mam namiesto oci okuliarmi, ale tak aspon nebudem za "divnu", kedze slniecko pekne svieti. Pekny dnik vam prajem.

Maoam

Danielka, ja som sla spat rano o 1 a o 7 som uz bola hore...vobec nemozem nejak spat poslednu dobu, divne

tiez mam velmi vela povinnosti cez vikend, ale kedze som to vedela uz cez tyzden, tak to nie je ziadne prekvapko a dusevne som sa na to pripravila :DDD

tiez mi treba robit vela podkladov na PC,ale tak nevadi

idem do mesta, nakupy, pradlo vyvesit, varit treba :DD

baby, buduci vikend sa posuva cas, zo soboty na nedelu, nieze na to zabudnete :DD :P, ukradnu nam celu hodinu! :-/

Maoam

Danielka jasne, dodatocne sme oslavovali moje narodeniny, ktore som nedavno mala :DD, mala som aj paradajkovu polievku so smotanou :DD, pizza bola obrovska, ale uzasna!!! fakt mi super chutila, aj ostatni sa fajne najedli, mali sme velmi prijemny vecer, stokrat lepsie ako oslava doma, ziadny stres, ziadne upratovanie, varenie, pecenie, proste perfektne to takto bolo a uprimne, aj na rok to tak urobim!