Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

VaMo

Ja by som rada spala aspon v noci :-) momentalne...
Ale pekny den za nami:
Poobede ZOO - pribudol tam novy pavilon opic, celkom fajn na Blavu :-) Len NERVY neskutocne som mala, lebo tam nebolo kde zaparkovat, HROZNE, vazne.
Vycikat sme sa zbehli do petrzalskeho Tesca+nakupik a o pol 5 sme zasli do toho kostola, kam som sa chystala uz minuly tyzden. Bolo fajn, pokoj, len trosku zima, tak dufam, ze sme neprechladli.
Teraz si doma pritapame do krbiku :-)
Fitko nevyslo hlavne casovo, ale tak lepsie byt s potomkom o hodinu dlhsie vonku ako niekde dnu pri farbickach a DVDcku a okrem toho dnes som uz sice v sebe co to udrzala, ale ziadna slava este...Ale ved posilka bude stat aj o par dni :-)
A teraz idem zehlit, bleee...

Maoam

ja som si vsimla, ze viaceri v tej generacii do 25 spia aj cez den, citam to aj v inych temach, to je nejaky zvyk alebo kvoli vecernej diske? :DDD

je to divne, ja si neviem predstavit spat aj cez den :D

carey

Smilestarr - to su rodicia, to neber vazne, ja tiez take pocuvam. Dnes sa ma mama pytala ci idem von s Mirkom a ja ze nie, ze robim do skoly a ona ze ano dobre ale ze dnes je tak pekne...a kebyze idem von tak budem pocuvat ze nerobim nic do skoly len sa flakam :D

Maoam - som rada ze si si uzila vikend konecne po dlhej dobe :)

Maoam

ahojte babule, tak u mna po sto rokoch konecne troska pekny vikend :D, tesim sa, urobila som dost a bola som kazdy den aj von, aj ked dnes u nas prsalo :-/, ale to mi nevadilo

spanku mohlo byt ovela viac, tak ale nechcem sa stazovat

jedla som fajne, v piatok bola ta restika, vcera a dnes zdravsie, ale boli aj sladkosti :DD, fajna kavicka, proste vikend, ako sa patri

smilestarr

Bože mne je tak na figu ... Teraz som sa zobudila po troj! hodinovom spánku . Išla by som niekam von, ale ved nikto nemá čas, s niekým sa porozprávať ... V takýchto chvílach, mi je fakt luto že nemám chalana.. Už dosť dlho
Ach, asi som nejaká divnáá ..

carey

smilestarr - no tomu ver :) to bola pol hodinova rozlucka. No vcera mi normalne poplietol hlavu :D Ale som rada, lebo sme sa dohodli ze pekne pomalicky, nie ze skocime rovno na to :D ma fain pristup k tomu.

carey

z vinka :D ups... sice aj ked to nie je moj typ, tak ma pritahuje. A vcera padlo uz aj take ze by rad predstavil rodicom, tak som povedala ze sa este dohodneme...

carey

Cafte :))))))))))))))))) Ja vysmiata od ucha k uchu, vcera bolo uplne nadherne, sice najskor sme sa isli iba prejst hore na vyhlad do Race, potom ale asi v polke ceste mu volal kamos ze aj on tam ide s frajerkou, tak ze dobre stretneme sa dakde... tak sme sa aj stretli skoro uplne hore a som nevedela, ze pridu este dalsi jeho kamarati :D tak nakoniec z toho bola opekacka. Ale som rada, aspon som spoznala jeho kamosov, jeden je tam taky tarajko, ze z kazdeho si robi srandu, mal uz aj trosku vypite, tak to jedine mi trosku vadilo (ale to je taky ten typ, ze chce byt stredobodom pozornosti) a inak myslim ze v pohode, ale jasne ze som tam nova medzi nimi, takze nejake dotahovacky boli, ale to vsetko s humorom.... otvorilo sa pivko, potom druhy doniesol um s kolou, treti s frajerkou doniesli vino 2 flasy :D:D ale ja som si dala len trosku pivka a ochutnala s vinka, frajer si dal aj um ale vsetko vramci normy.... my sme potom odisli este dolu si sadnut na cajik, oni tam este ostali. A odprevadil ma domov no a co bolo pred branou ked sme sa lucili, to asi nebudem dalej rozoberat :D:D