Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam presne, aj ja si to všímam niekedy, že aké chudučké sú tie baby. Tiež by som taká chcela byť, čo si budem klamať . Ale vacsinou ked sa stažujem na svoju postavu,tak dostanem odpoved, že ved aj ty si chudá tak čo chceš.. :D Hm.. Keby mám 55 a nie 65 (niekedy) tak si taká aj pripadám .:)
Ale zas večne sa porovnávať, večne sa kritizovať, nechce sa mi stráviť pol života hladaním chýb na sebe... Pred dvoma týždnami som na ARE odpájala 27 r, babu od pristrojov, čo sme ju nezachránili ... A ja sa sťažujem ... Kvoli čomu vlastne ?
caute krasky, no kks, tak mam to za sebou aaaaaach o 5 som vstavala a pred chvilou som prisla, prave si hrejem nejake jedlo a skocim este do sprchy a zajtra zasa o 5:30 a takto to bezi vkuse, cez vikend mam povinnosti bez pauzy, pracovne aj osobne, aj buduci tyzden bude mega tvrdy ://///////
baby, ale co vam poviem, ja som bola dnes vo velkomeste :DD a...ja som mala pocit, ze 90% vsetkych mladych bab a zien nemalo viac ako 50-52kg, aj tie vysoke! same palicky, vsade
Ahojte, tak az teraz som sa dostala k compu. Vidim ze asi mate tiez pracu.
Ja som dnes zistila ze buduci piatok mam odovdzat zhodnotenie lit. na diplomovku a nemam ani ťuk, tak si ma dnes viete predstavit, ako som zacala trtosit. Cvicit som nestihla ani dnes ani vcera, co uz.
VaMo - ach takze menovec
Dobre takze s priatelom je vsetko ok, len sa mi zda ze sme na to nejako rychlo hupli, na sobotu uvazujem o nejakej peknej prechadzke, ked uz bude 22stup.
Maoam - dufam ze ti to dnes rychlo ubieha
Dufam ze ste sa mali dnes dobre :)
baby, je jar a na mne sa planta tolko tuku :DD pomooooooooc :DDD
by som fakt najradsej zo seba odsala aspon 6kg tuku :PP boze to bude este makacka aspon do jesene, kks :-////////////
maoam ja ešte stáále nič... a brucho ako balon :)) už som mala dostať v pondelok ... možno je to aj tým cvičením, trošku to mešká . Ale v pohode.. tehotná nemám byť s kým,takže tak :D
Krásny čas vonku,že ? :) Želám, nech ti to zajtra rýýchlo ubehne..
Smilestarr, ja som zajtra cely den na dalekejsej ceste, od rana od 5 budem hore a vratim sa az neskoro vecer, tak pripravujem este kopu podkladov.
Inak mam MS, takze dost zravo :DD, citim sa ako keby som vazila aspon 60kg, brucho ako balon, hrozne si pripadam.
K tomu, co si pisala o poctivosti, ja ta chapem, tiez som mala casto taketo stavy, ako aj ty :-//.
Zdravíím, no dneska som kvalitne poserkala jeden zápočet :D Včera som totiž miesto učenia sa, išla cvičiť ... Ale táto vyučujúca je v pohode, tak myslím že to bude ok celé :)
Spolužiačky že čo som to nepoopisovala.. Lenže ja poriadne ani ťahák neviem používať, neviem či som ho použila dva krát , čo chodím do školy 15 rokov :))
Sprostí majú šťastie, alebo ... ako podstivosťou nikam nezájdeš.. takto sa mi zdá že to niekedy chodí. A teraz nemyslím len v škole ale celkovo v živote. Občas by som chcela byť neporiadna, odfláknuť milion vecí a na dalších milion sa vykašlať . Nič neriešiť .. Ach to by bol život. Lenže ja nemám takúto povahu, to je to . A potom som niekedy pre ostatných sprostá podstivka .. ://
A vy ste aký mali deň ? :)
Poviem ti tajomstvo - ten moj .... sa volal Miro :-) Tak vies, ako s "laskou" vzdy precitam tvoje "chvalospevy" :-))) na toto meno. Ale nie, da sa...nema vyznam utapat sa v ziali...zivot musi ist dalej a opat bude dobre...raz.
Ahojte holky, aky ste mali den?
VaMo - dakujem krasne, ty sa ako citis?
Joooj, carey, ani nevies, ako ti to prajem...ked si predstavim, ako si bola pred par mesiacmi down a nedufala si, ze "bude dobre"...Drzim vam prsty!
Kupila som dnes JAHODY. Ked som ich tam videla tak sa mi ich zachcelo, ze museli ist do kosika :-) Len dufam, ze nebudem sklamana chutou, ved vieme ako chuti ovocie a zelenina /niekedy/ v obchodoch.