Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
ale možno to bol len dobrý strih .. :) Určite tie super uzučké by som na seba nedala ..
no super, a tu placete ake ste tucne, sakra!
maoam ahoj..ja som si minule skusala rifle 28 :D A sedeli mi fakt dobre , len mi boli krátke :(
mnaaam pizza to som nemala uz 100 rokov :D zajtra by som rada isla cvicit. Len sme chceli s kamaratkou si ist niekam sadnut, tak ešte neviem , ale mala by som ... Dnes som zjedla trooošku viac ako som chcela.
A carey s tym vyzlecením ta uuplne chápem ... ja stým mám do teraz problém. Pri tom poznám baby kt. fakt nemaju 60 ani 70 kíl , chalanov a sebavedomia tolko, že až .. Alebo to tak dobre hrajú ? Asi nie .. Neviem ci by som sa ja vedela dostatočne uvolniť, keby ma chalan vidí nahú ..A to isté aj v plavkach samozrejme . Stále by mi v hlave vrtal pocit, že nie som dosť fajn. Leda že by som mala v sebe 3 poháre červeného :D
ja netuzim byt palicka, ale tak 36ka by bola super ;DD, rsp. rifle take 27ky, to by som sa strasne potesila
vsak ale viem, ake to bolo o takomto case pred rokom, to som mala o 5kg viac, ako teraz! takze uz viem co to je, dat dole 5kg a pekne to vidno! teraz vyzeram tak normalne, ale stihlost je nieco ine ;DD, takze este raz tolko a budem v cieli haha
Carey, tak 38ka je uz fakt OK, aj ja take nosim, ale vidim aj citim, ze 5kg musi dolu.
To bude potom uz nieco uplne ine ;DD.
Smilestarr, no to je pekne drsne, obdivujem ta, ze toto dokazes, ja by som nie, nemam na to kapacitu zvladat taketo veci a velmi obdivujem tych, ktori to dokazu.
No ja som sa neporovnavala, tak ale sedela som v metre, tak co som mala robit? Ked vsade baby stali, sedeli, narvane ;DD po kom som mala cumiet? ;DDDD
ale vazne, 90% takych paliciek a sem-tam taka baba asi ako ja, teda normal
smilestarr - ha lenze priatel ma este nevidel vyzlecenu, takze to bude iny pruser potom :/ z toho mam mierne obavy.
No nie som spokojna, s vahou som, ale s mierami nie. Kym mi nemizne ten hnusny tuk na bokoch a stehnach asi nikdy nebudem spokojna.
Ja som si spravila dnes na veceru tofu na paprike, a mamina pecie pizzu :D
Carey, ty ešte nie si so sebou úplne spokojná, že ? :)
Pre priateľa si ale úžasná, tak o tom nepochybuj..
Maoam - caves, inak tie "palicky" si aj ja vsimam, male percento zien su ako ja ze normal a potom male ktore su nad normal hmotnost.
Inak ale dnes co sa mi stalo bola som v Tescu ze idem kuknut rifle, zobrala som 6ks do kabinky c. 38 aj 40, rozne strihy a mne boli vsetky dobre, som kukala ako puk. Tak uz navleciem aj č.38 ale zasa zalezi od strihu. A ten moj mi stale hovori aky mam dobry zadok, neviem co ma :D lebo je velky.