Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Maoam ja len pisem pravdu :) :* Dakujem vazim si to. No idem pomalicky peso za nim, prajem ti krasny den plny usmevu :)

Maoam

Carey, jaj, tak endorfiny :DD, tak dakujem za krasne slova, potesilo :DD :-* a prajem ti, aby si s nim bola stastna a najmä, aby ti PROSPIEVAL ten vztah.

carey

Maoam - no mala som aj 99 aj 98...no neviem cim to bude, ale predtym som nejako pomenej jedla, ale moj pohyb bol asi raz, alebo 2x do tyzdna co nestaci na nejaku zmenu.
Ale tento mesiac makam, dnes som zacala, ziadne flakacky :D a potom udam miery ci sa nieco zmenilo. Inak vies co mi povedal ze mam dobry zadok, i ked ako cez rifle iba :)) tak neviem, mozno sa mu vazne paci. Kazdopadne ho este trosku spevnim.

Mam sa s nim o chvilu stretnut, lebo o 2 konci, tak sa asi pojdeme prejst trosku. Ako som zamilovana, ale zasa normalne rozmyslam. Hih. A dnes neviem preco som mimo, ale mam dobru naladu z toho cvicenia.

Vidim ze sa statocne drzis, ta obdivujem v tomto. Taka uzasna zena ako ty si zasluzi len to najlepsie :)

Maoam

Carey: no mohlo by to byt aj lepsie :-// ale nechcem sa stazovat, kym nie som na dialyze, da sa...som pragmaticky clovek a viem, ze moze byt aj horsie...tak som vdacna za to, co este mam

Carey, preco si dnes mimo?
Inak sa ti miery zlepsili, si mala uz 99 v bokoch, ze? To bude tou zamilovanostou :DDD

smilestarr

hej hej 58 je moj sen :DD No asi zbehnem , aspon spálim sladké ranajky.. A pokukám chlapov :DD
Utekám maoam, dakujem za pokec, a prajem pekný dník :)

carey

Baby cafte, co sa mi dnes stalo, doobeda som si bola zacvicit, potom som sa ponahlala ako dilino sprcha,vlasy, jedlo, potom idem na bus a ten mi pred nosom odide. Potom som si sadla ze pockam na druhy? Zabudla som si doma druhy telefon tak som si povedala ze to je znamenie neist dnes do skoly :D:D No aj ja si mozem raz spravit volny den nie. Ale snaha bola co uz.
Ja som sa dnes rozhodla ze tento mesiac opat ficim na 100% co sa cvicenia tyka, chcem samej sebe dokazat ze to zvladnem a hlavne z tych bokov schudnut na tych 95.
Som sa merala vcera aj vazila, lebo som vobec uz nevedela ako na tom som.
Takze vaha 62,5kg, Pas 69, stehno 59, boky 97. Nie je to katastrofa, ale moze byt lepsie. Kupila som si pernamentku tak to ma teraz bude motivovat :))

Smilestarr - ty mas velmi dobru vahu na tvoju vysku, asi ako ja :))) este male upravy a je to. S PMS sa netrap, to kazda z nas tym prechadza. A mne sa vtedy nechce ani cvicit, tak sa nenutim radsej do toho.

xdanielax - no ano moj typ to stale nie je, ale povahovo mi sedi. Ja sa len bojim ze ked ho lepsie spoznam tak zistim ze sa k sebe nehodime. Ale kamarati mi radia sa nad tym teraz nevzrusovat a uzivat si toto obdobie :D

Maoamka ty ako zdravotne? Ja som dnes uplne mimo haha.

Maoam

Smilestarr, no 52 by bolo pre mna uplne ideal, ale je to asi dost nerealne, s 53 by som bola superspokojna :DDD. Tebe by bolo fajne nejakych tych 58 asi, ze?

Jasne, zbehni si do fitka, ked mas 3h pauzu, vies aka budes vecer spokojna, ze si to urobila? :DD

smilestarr

57.waaw aj ja chcem :)) Ktovie, či sa raz dočkám..No hej ja viem pohyb je fajn, aj ked v tom čase , mám o dosť menšiu výkonnosť . Ja som proste učebnicový príklad.. Ale dnes mám po jednej prednáške 3 hod. pauzu,že by som šla do fitka ? :D

Maoam

Smilestarr, ten masivnejsi pribytok na vahe v case PMS je u teba do znacnej miery voda, ale to iste vies. To je typicke, ak viac trpis PMS, tak aj viac zadrziavas vodu. U mna je PMS take priemerne, ale tiez mam chutky, zeriem ako blba sladke, slane :DDD a zadrziavam vodu tak okolo 1,5 az 2kg. Ale viac nie. I tak je to dost, lebo sa pred a pocas MS citim ako balon na prasknutie. Tiez mavam nalady, vykyvy, no nic moc :-// ale akceptovala som to a pocas tychto dni som zacala praktizovat castejsi pohyb, aspon riadnu hodinovu prechadzku, pomaha to vylucovat aj tu nadbytocnu vodu z tela. Najhorsie urobis, ked pocas tychto dni budes vegetit na gauci doma, lebo zadrzis este viac vody a budes sa citit este horsie. Ten pohyb je skoro ako taka mensia 'lymfodrenaz' a je to prospesnejsie.
No ja som bola v novembri-decembri uz na 55,5kg co bolo na 165cm fakt uz celkom fajne, tak akurat, potom som cez sviatky nabrala na 58 :-/// a to sa nie a nie zo mna odlepit doteraz. Ale, odkedy som sa zacala viac hybat, je to lepsie, teraz som sa ale nevazila, ale odhadujem pocitovo a podla rifli na tych 57kg na 165cm. Chcem ist na 53kg. Do jesene snad zmaknem :DD.

smilestarr

Ďakujem Maoam, za povzbudenie, fakt ! :-* Dúfam,že váha potom opať klesne na svoju povodnú hodnotu :) Aj ked sa všade píše že človek sa nemá vážiť .. ale pozerať do zrkadla.

Aa ty si na tom ako s hmotnosťou ?