Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
smilestarr, vies co, skus to proste prijat, netrapit sa preto, skus to vyvazovat sportom, vidis ako rychlo a vyborne nan reagujes a kasli na to, ze par dni v mesiace sa prezieras sladkym a kadecim...netrap sa preto
PMS zhorsuje aj akekolvek napätie a stres, cim viac sa preto budes trapit,tym silnejsie PMS budes mat. Bude to este horsi bludny kruh.
Vsak tebe treba zhodit este nejake 2kg a mas krasnu stihlu vahu. A sportom spalujes tuk, co sa uz aj pekne odrazilo na nohach, ked ti padaju rifle.
Ja som tiez taky typ, ze na pohyb reagujem velmi dobre a rychlo, na stravu uz pomenej. Ja nemozem drzat nejake prisne diety a bez sladkeho a pod., mne sa to vzdy vypomsti.
aa inak..musím si ísť kúpiť nejaké nove nohavice, moje mi už padajú :D u mna najviac išlo dole zo stehien , cítim to hlavne na oblečení .
noo hej 61 na 170 je uz fajn, to som taka akurát :) Vysoká a nie vychudnutá .. Len mam fakt výčitky ako sa stravujem pred kramami, viem že uz to tu omielam 100 razy, ale neviem si pomoct :DD Vraj na to pomaha HAK, ale nechcem hormony.. :/ Tolko clankov som uz o tom preštudovala.. všade píšu len o vyvazenej strave :DD (dobrý vtip pre mna ), dostatok pohybu ( ked ja ledva vstanem z postele ), pozitivne myslieť (ked mam chut niekoho zabiť ) :D Telo ma na niečo asi trestáá ...
smilestarr, vsak to je uz supeer, ja som mala v pamäti tu 65-ku a zrazu 61 kvoli pravidelnemu pohybu? wow, tak vidis, vies, co musis robit, na sport reagujes rychlo a ked to budes robit pravidelne, nemusis mat ani taku prisnu stravu, no vsak to je vyborne uz
170 a teraz ako som zacala aktivne cvicit som mala 61 alebo 61,5 .. len akonahle pride PMS mam to celé naspat . ZAcinala som so 65-kou. Preto aj teraz neviem klesnut pod 60 tku.
smilestarr, kolko teraz mas a kolko mavas bezne na aku vysku?
ja mam aktualne na vahe o 3,5 kila viac ako bežne...som ako natlakovaný balonik :) Bože už nech to dostanem , čakam na to ako ... dilino : D Ani cvičiť sa mi dnes nechce, totááálny mega útlm :)
Danielka, tema 'sprchujete sa kazdy den' cloveku otvorila oci, co? Ja si normalne zacinam mysliet, ze mnohi muzi su ovela cistotnejsi ako niektore zeny, zvlast ti, co pravidelne sportuju, patria medzi tych najcistotnejsich...
no fuj a este clovek utrzi kopu nadavok a vysmechu, len preto, ze nie je humusak z osady
smilestarr, ze? :DDD :OOO
no bozee.. :DD tešíme sa ..