Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Maoam - no tak nie je co riesit, ma urcite najeky vnutorny problem a na nej sa vyburuje. Sak dost dobre vieme co to s nami robi, ked z nas chlap vycicia energiu.
Ja mam fakt stastie ze ten moj ma usporiadane co je pre neho dolezite a co chce. Konecne nepocuvam stale o cviceni a o tom ako sa mam zmenit.
Carey, on je od nej o 15 rokov starsi...:-//
Ja si myslim, ze on to robi schvalne, naschval ide vzdy do vztahu so zenou, aby ju mohol ponizovat. Rozpravala mi uz kadeco a je to z toho, co vravela, lahko odvoditelne. Podla mna ma sam nejaky komplex. Vravela mi, ze ona sa citi po kazdom stretnuti s nim uplne vysata z energie. Je to taka vesela kopa a odkedy je s nim, depresie, place, no hroza. On ju podla mna cisto depta a vedome. On vie, co robi. A schvalne si vybera aj o dost mladsie, aby z nich nasal zivot a energiu. Je to upir.
Ja si myslim, ze mu da kopacky, urcite. Zajtra s nou budem, tak sa to dozviem :DD.
Maoam - no tak dufam ze tvoja kamaratka sa s nim co najskor rozide. To je aky magor, ked toto povie svojej priatelke. Kopnut ho do zadku.
A ona urcite mudra zena, atraktivna, zbytocne trapenie. TO mi je fakt luto preco sa zahadzuje s takym trtkom, je vidiet ze je este nevybureny
Maoam - ach moja, ja by som ho najradsej spapala :D:D haha no chemia funguje na 110% to o tom potom. No zaciname si budovat vztah, uz mame nejake tie zazitky na ktorych sa smejeme. Jeho mamina si ma nejak oblubila :) Je fain clovek s dobrym srdcom a su pre nho dolezijtesie veci vo vztahu, ma to uz v hlavicke usporiadane :)
Carey, moja dobra kamoska ma takeho debila teraz. Ona ma peknu postavu, je vlastne velmi atraktivna, vzdy mala fesakov partnerov a muzi sa po nej fakt obzeraju, stale, ale...teraz paktuje s takym magorom, nastastie uz dostava rozum a chysta sa dat mu kopacky, ak uz nedala tento vikend, musim sa jej zajtra opytat, no ale ide o to, ze ona ma tych 164cm a asi nejakych 55kg, cize fakt fajn, chodi korculovat, ma taku postavu, ze je velmi sumerna, cize pekna baba, tak akurat proporcie, vobec nema velky zadok, ma pevnejsie nohy, ale pekne, vypracovane a ten jej si stale tajne vraj pozera 'modelecky' :-///, pritom ona je velmi atraktivna, aj do tvare, blondinka, pekna tvar, ale on ju neustale porovnava, zranuje, ponizuje (nepriamo). Zacala sa kvoli nemu velmi trapit a proste baba, o aku by sa sto inych muzov pobilo, je aj charakterovo super a ....ma takehoto.
Ona rada foti a teraz bola v zahranici, vo Svajciarsku, z prace a vies co jej ten jej povedal? Ze: 'mozes mi pofotit nejake mlade baby, tvar sa, ze fotis ulicu'.........
Ju skoro trklo, odvtedy sa mu vraj neozvala a chysta sa s nim rozist.
Proste nechutne!!!!!!!
Carey, podstatny je charakter partnera a to, ci je medzi vami suzvuk, ci si vyhovujete, aj energeticky, ci si energiu vzajomne davate, alebo jeden berie a druhy straca, co mas z toho, ze muz bude vyzerat ako tvoj 'idol', ale budes vo vztahu s nim nestastna? Takto je to ovela lepsie.
Ale pokial ti 'vonia' a jeho dotyky, bozky su ti prijemne, tak aj chemia potom funguje medzi vami.
dolezite je, ze ta berie taku, aka si, od vyzoru cez povahu az po tvoje potreby. Zatial vsetko tomu nasvedcuje a ano, zda sa, ze jemu sa pacia skutocne zeny, ktore maju pekne krivky :DD to je super. Ja osobne som zazila raz muza, ktory po mne chcel, aby som v yzerala inak, ale to je tiez uzasne toto, tak preco si taky chlap rovno nenajde taku, ktora vyhovuje jeho poziadavkam,ale trapi tu, ktora takou nie je? Je to vlastne ponizujuce. Teraz som nastastie uz vo veku, kedy by som nieco take nedopustila. Nastastie sa mi to stalo iba raz ale bolo to fakt strasne ubijajuce :-//, inak som mala vzdy stastie na partnerov, ktorym sa pacili pekne krivky, teda zena 'tak akurat, pekne stihla'. :DD
Maoam - hej som rada ze sa mu pacia normalne krivky :D on mi sam povedal ze sa mu pacia sirsie boky a ze z mojho zadku je mimo :D no sranda, aj vie ze chodim cvicit a minule mi vravi, ze to fakt myslis tak vazne s tym cvicenim ze asi aj on zacne hihi. Ale na to ze on je chudsi typ a clovek co moze zjest asi vsetko a nepriberie som rada teda. Sice by som nikdy nepovedala ze s takymto clovekom budem. A vidis, mame aj podobny vkus a rozumieme si aj bez slov :)
Carey, este som ti chcela povedat, ze: asi sa mu pacia zeny s krivkami, to je dobre, ze po tebe nechce, aby si bola vychudnuta s minizadkom.
Carey a teraz si vezmi, aka si bola a ako si sa citila, ked si bola s ex. Je to rozdiel ako den a noc! Staci spravny vyber partnera a vztah moze cloveka nabijat energiou a nie naopak, mu ju vysavat. Bolo to to najlepsie rozhodnutie, ktore si mohla urobit, z toho vztahu odist, dozicila si si aj dostatocnu casovu pauzu na to, aby si sa z toho dostala a teraz spravny vyber a zivot sa ti uplne zmenil! :DDD super, velmi ti to prajem.
TEsim sa, ze sa pomerias spolu so mnou. No ja nejake velke zazraky necakam, ale tak potesilo by, keby to bolo lepsie ako posledny krat :DD.
Danielka, hadaj co u mna dnes na obed: hovädzie dusene s brokolicou :DDD.
Maoam - ahoj moja, no je to zmena a velka, sak badam to na sebe, som stastna a plna zivota :)
K tomu vazeniu neviem musim sa pozriet co kramy kedy maju byt, ale myslim ze sa mozem s tebou odvazit aj odmerat, tiez som celkom zvedava. Priatel mi vcera hovori ze nie ze schudnem :D a ze nemam byt na seba kriticka, ze jemu sa pacim... tak ale my si aj tak robime co chceme ze :D
No dnes je opat krasny den, isla by som von, ale tak aj pracovat sa musi. Idem porobit co treba a poobede trosku zacvicit.
Maoam - nech nam ide praca od ruky :)