Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

Maoam - ale nie otec to myslel tak ze vyzeram dobre, ale ze jednoducho inak vyzeat nebudem, lebo mam taku postavu, ze to mozem robit co chcem, ale nezmenim to

Maoam

Carey, kks to co su za komenty, ze uz inak vyzerat nebudes???? vsak si kus krasnej baby, by som chcela vidiet v plavkach ICH!

carey

Ahojte baby, ja som teraz prisla zo skoly, este som sa stavila na obchodnej pokukat obchody. A viete co kupila som si plavky take do ruzovo,oranzova...ako pacili sa mi. Doma obleciem ze ukazem nasim. Mama ze pekna podprsenka :) ze akoze dobre...sestra na mna pozera ze vyzeram divne a otec ze fain a na to mi povedal ze ty uz lepsie vyzerat nebudes, ze sa mam s tym zmierit. Ze jednoducho taka som a ina nebudem.
Tak rozmyslam nad tym, ci je to tak. Sice cvicim ale nie je na mne nic vidiet :(
xdanielax - Danielka neporadila by si mi ake cviky mam robit na boky. Lebo ja ani velke brucho nemam, take normal ale tie boky mi pretrca ten tuk, ja mam este aj siroke tie kosti...kokos neviem asi som sklamana teraz.
Priatel mi vcera hovori ze jemu sa paci aka som, ze on ma rad normalne zenske krivky, ze sa mu hnusia zeny ako palicky, co je sice pekne...ale ja nie som so sebou spokojna :((

Maoam - vidim ze si sa opat nastartovala, dufam ze sa ti bude stale darit ako doteraz.

VaMo - ahoj moja, vidim ze to relativne dobre zvladas. Inak ja viem pochopit ze by si mu este sancu dala, lebo su to spolocne roky, tie city tam podla mna su...no je to tazke. Drz sa

VaMo

Uprimne? Neviem. Mozno to znie nelogicky a sprosto, ale su to roky citov...Momentalne sa k nemu nemozem ani priblizit, nemam vobec potrebu komunikovat...ALE, niekde v pozadi citim, ze z jeho strany to tiez bola /je/ skutocna laska. Neviem, ci mu dam sancu, k tomu je potrebne dosiahnut level opatovnej uplnej dovery, bez toho by som do toho nesla vobec a zatial ta uroven zdaleka nie je dosiahnuta.

VaMo

Neviem, ci by som sa niekedy dokazala cez toto cele uplne preniest, nic nevycitat, 100%tne verit, nepodozrievat...Cas ukaze. Ja sa nemam kam ponahlat, prave naopak - ak chcem, mozem mat ovela viac casu na seba samu. Nikdy som nebola v tomto smere dostatocny "sebec".

Maoam

VaMo: co nema u tej druhej full service, ci ako? len na to nenalet, ale tak si rozumna a nemas 25, aby si mu uverila reci, o ktorych si mysli, ze ich zena prave chce pocut :DDD

oklame a podvedie raz, oklame a podvedie zas

VaMo

Tak ja hlasim: po praci som si bola zacvicit - jemna svalovka este od predvcera, ale snad zajtra uz nebude a "UZIVAM SI ZOBRANIE", pocuvam vyznania a /asi/ DALSIE KLAMSTVA... Neviem, ako budem reagovat neskor, zatial nemam chut vhupnut do toho celeho podla scenara, aky bol PRED dnom "D".