Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
caute kocky, ako?
VaMo - ja nepocuvam nic :-)))) hlasy v hlave a najnovsie aj prebudzajucu sa prirodu :-) Mam psa, ktoreho sledujem, pocuvam, ci za nami nejde bicykel a ked beham medzi stromami tak ci tam neni uchylak :D Ten pocit na zadku si popisala super, aj ja to presne tak citim. Este, jak som dnes sla po tom mesiaci do posilky, tam bol jak naschval ten chalan, co mi robil trening - si hovorim, ze no zbohom, ten ked ma zbada :DDD
Ale o tej hudbe v spravnom tempe som uz co-to pocula. No ja ak pocuvam, tak mi je to jedno co. Uz som behala na pase a pocuvala "knihu", inokedy spravy.. hlavne sa zapocuvat a na nic nemysliet. V posilovni na kardiu, ked som tam kedysi byvala dlhsie som pocuvala aj svoje hudby, ale tak ja pocuvam take veci, ze :D ..pomlcim.
ale co hovoris na toto? www.youtube.com to bolo vo filme, ale uplne sa mi to paci! aj film bol ok, hned som musela zastavit film a pozerat tu hudbu, to sa mi casto nestava :))
Posilka teda robi zazraky aj telesne - zase viem, ze mam telo - boliiii :-)))Ale len tak prijemne, ked tak napnem zadok, tak pod "makkuckou perinkou" zacitim bolavy svalik. danielka - posli mi, pls. nejake vychytavky z tvojej mp3, pri kt. behas. Aj ja ti aspon jednu "depresivno-nasratu", prehlusujucu vsetky otazky...poslem.
VaMo - ahoj, aj som si na teba spomenula, ze ako si prezila oslavy, bola opica rano? :DD
Ta posilka robi zazraky, ze? Hlavne psychicke, i ked mne nalada klesla oproti tomu co bolo na obed .. nejako zacinam spekulovat, co sa tyka prace a tak no neviem ..... uvidim, snad sa zajtra zase optimisticky zobudim do pekneho rana :-)
tu je to o krvnych skupinach: www.akv.sk alebo www.zdravejedlo.sk , ale najdes toho vela vselikde po nete.
Maoam - teda, tam pisu ze ani kavu ani melon! ach..to by som asi nedala, ale skuus :))
Maoam - tymto ta pasujem za pokusneho kralika :DDD
Caute!
"Zlomene srdce" resp. nervy a zlost pekne krasne u mna odtlacili PMS aj obvykle vikendove chutky na zranie /aspon jedna vyhoda tohto stavu/. Ale v porovnani s min. vikendom, kedy som do seba nedostala skoro nic, bol uz tento taky normalny, takze pohoda co sa jedenia tyka /aspon dufam/.
Vcera som bola aj ja v posilke! Po 2 mesiacoch. Ufff...Ale dobry pocit sa dostavil a to je hlavne. Celkom dobry vybijac zlosti tie zeleza tam... Asi sa dam na box, taky zaveseny vak a tlct do neho co sa vojde by celkom bodol :-)))
Piatkova noc bola ok, ziadne preborne stavy, ale tak na "rozbehnutie" dobre.
Krvna skupina som ja A+ - co by som nemala?
Danielka, ja som 0-ka, ako aj ty, ono ja to nebudem robit ta, ze vobec nic z potravin, ktore nemozem, ale ovela menej, no a viac brokolice, tmaveho mäsa, spenatu, vajicka tiez mozeme
asi najpodstatnejsie je , 0-ky potrebuju velmi vela pohybu, to je zaklad ako pre zdravie, tak aj pre stihlost
a vyhybat sa obilninam, lebo z toho rychlo a velmi priberame (najmä psenicna muka a vyrobky z nej)
Maoam - neglize :DDD a plavky zachvilu..ach jaj :))))) uplne sa netesim, ako ich pojdem kupovat, tie nasvietene zrkadla brrr :-//
Maoam - aku mas krvnu skupinu? Ja mam nulu - ale dietu podla nej drzat odmietam, kedze by som podla toho nemala jest moje oblubene zeleniny ako kapusta, kel, karfiol, ...ani fazulu ani sosovicu ani zemiaky !! aj mliecne vyrobky dat prec. no tak to uz co by som bola, na orieskoch a mase alebo co :D nie nie :)))))) (jedine ze by ti to ozaj zafungovalo ) :D
Pekný pondelok želám . Ja som si dnes spravila volno.. Včera som konečne! dostala, a je mi nejak mizerne... V sobotu večer sme mali babskú jazdu, popili sme vínko ôboli do rána v meste... Super bolo, konečne som sa odreagovala .Jediný problém bolo to, že to celé trvalo o hodinu menej :) Včera sa moja snaha niečo fajn si na seba kúpiť opať nepodarila. V jednom tričku moje brucho vyzeralo fakt že toto nie, a kúpiť si nohavice XL, sa mi zdalo z-l-é. Vyhováram sa na zlý strih ;-) Tak opať nič. Ja už neviem čo budem nosiť a čo si kúpiť. Asi si peniaze budem odkladať a hotovo .. Ale skúšala som si jedny krásne lodičky na asi 8 cm podpatku, pri mojich 170, no neviem neviem ako by to vyzeralo :))Maoam a ja to cez sobotu nedelu tiež pravidelne pokazím , čo sa stravy týka. A tento mesiac čo som mala 10 dní PMS, no to boloo.... A potom že že chcem sa zdravo stravovať .
Danielka, vikendy mam aj ja take povolnejsie, co sa jedla tyka, ale to kazdy, to citam aj v susednych temach, podla mna je to normalka, vsak celkovo cez vikend sa clovek musi uvolnit, vyspat, dobre najest, uzit si :DD. Netrap sa preto, vypotila si to dneska v posilke ;DD.